Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanma telif silme işlemleri kesin olarak api v3 ile yapılıyor mu yani kesin mi yoksa siz olmayan bir şey için kod mu oluşturuyorsunuz
Youtube api v3 içerisinde para kazanma açma işleminin kütüphanede bölümü mevcut. Ama örnekli kullanım herşeyde varken onda yok. Açıkcası ben yapamadım. 2 firmayla görüştüm youtube api işlerinde uzman. Kapora verdim ve bu hafta bitireceklerini söylediler. 2 side yaparsa 2 sinede ödeme gecegim. Birinden toplu para kazanma acmayı istedim. Diğerinden video yüklendikten sonra para kazanma açmayı istedim. Apisiz iş yapmayacagım için eski kanal şifresiyle para kazanma açmayı kullanmayacagım. Herşeyi artık kurallarına göre oynuyorum
Youtube api v3 içerisinde para kazanma açma işleminin kütüphanede bölümü mevcut. Ama örnekli kullanım herşeyde varken onda yok. Açıkcası ben yapamadım. 2 firmayla görüştüm youtube api işlerinde uzman. Kapora verdim ve bu hafta bitireceklerini söylediler. 2 side yaparsa 2 sinede ödeme gecegim. Birinden toplu para kazanma acmayı istedim. Diğerinden video yüklendikten sonra para kazanma açmayı istedim. Apisiz iş yapmayacagım için eski kanal şifresiyle para kazanma açmayı kullanmayacagım. Herşeyi artık kurallarına göre oynuyorum
dostum 2 sorum olucak.
para kazanma olayı ne zaman gelir ortalama ?
özgün video üretme ne zaman gelir ortalama ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba uzun süredir takip edemiyorum, son kanal kapanmaları falan derken 2 haftayı geçti. bi o kadar da süre eklemişsiniz.
bu arada ben en şanslılardan biriyim herhalde. o zamanda yazmıştım. yeni ünlem geç 2 geldiğinde bütün kanalları videoyaptan silip yeni kanallar eklemiştim. sildiklerimin hepsi benim için güzel gelir getiren kanallardı. şimdi yeni özellikleri merakla bekliyorum.
bundan sonra daha fazla kazanmak dileğiyle. iyi çalışmalar.
bugün çektiğim hiç bir videonun başlığı değişmemiş. hep rakamlar halinde duruyor. genel bir sorun mu yoksa destekten yazmama gerek var mı?
@Web_Scripti Hocam kanal cekerken kanalın icindeki örnegin sadece +30 dakika üzeri videoları cek/göster gibi bir komut entegre edebilir misiniz ?
Merhaba,
dediğim gibi token ile risksiz kontrol olayını para kazanmayı açmayı yaptıkdan sonra otomatiğe alıcam. Kanallardan girip kendiniz para kazanmayı aktif edebilirsiniz. Fakat aynı ipden 4 den fazla ana kanala giriş yapmak kanal kapatılma riskidir.
Özgün video üretme 2 özelliğimizle alakalı şunu diyebilirim. Sıkılmadan siz dahi videoyu izleyeceksiniz. Yapay zeka ekledim o bölüme. Aktif etmeden önce testlerim devam ediyor. 3 gündür hitler tavan oldu. flag vs yine bu özellikde de yok. Şunu diyebilirim kullanmayan olmayacaktır.
вєякαη;408080' Alıntı:Şu botu bot kullanmayı bilmeyen kişilere satıyorsunuz ya bişey demiyorum hocam hem size zarar hemde boş kalabalık fiyatı lütfen 100 tl yapın hocam o zaman gerçek videoyap kullanıcıları ortaya çıkacaktır. Size verdiğim para sonuna kadar helal olsun ben bu bot sayesinde günde 350 tl ye kadar ulaşan kazançlara ulaştım size Allah sizi başımızdan eksik etmesin yar ve yardımcınız olsun
Merhaba hocam,
üstte para kazanma için detaylıca yazmıştım. Özgün video üret 2 bugece gelicektir inş. Biraz videoyu çafçaflsndırmalar yapıyorum.
вєякαη;408080' Alıntı:Şu botu bot kullanmayı bilmeyen kişilere satıyorsunuz ya bişey demiyorum hocam hem size zarar hemde boş kalabalık fiyatı lütfen 100 tl yapın hocam o zaman gerçek videoyap kullanıcıları ortaya çıkacaktır. Size verdiğim para sonuna kadar helal olsun ben bu bot sayesinde günde 350 tl ye kadar ulaşan kazançlara ulaştım size Allah sizi başımızdan eksik etmesin yar ve yardımcınız olsun
çok boş bi mesaj. Kazancı olmayan adam ne yapacak ? O kadar verecek parası yoksa ? Ki aylık 100 TL büyük bir rakam. Bir şekilde botu aldıysa kazancını arttırmak istiyorsa. Bencillik yapma !
Botu kullanmayı bilmek sürüyle kanal açıp video basmak mı senin gibi.
Adam kanal patlata patlata öğrenecek botu ne şekilde kullanması gerektiğini ve çalışma sistemini.
100 az hocam 200 yapsınAbartmayın yahu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.