Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

evet maalesef benim hesaplarda gitti büyük konuştuk sanırım :( 2 haftadır kanallar kapanmıyordu ya bu neyin nesi fazla olmaya başladı

yeni kıyım başladı herhalde 10dan fazla kanal uçtu şuan.. videoyap kullanmaya korkuyorum artık.

вєякαη;408194' Alıntı:
Hocam 15 dk aralıklarla yapıyorum ben bir kanala 1 defa yükleme yapmanızı ve bir daha video atmamanızı özellikle tavsiye ediyorum :)

Hocam ben zaten boyle çalışıyorum. Her gün bir kanal acıyorum. İki hafta sonra ilk defa videoyapta bir kanalım kapandı.
Simdi yine deniyorum. Bakalım ne olacak

Farkli iplerden acilip bota eklenmis 12 kanalin 12side kapandi. Hergun 3-5 video atiyodum hepsine, gunlerdir girip kontrol dahi etmedim. Bot uzerindeki video yoneticisinden bakiyodum.

Merhaba Arkadaşlar,

500'e yakın kanalı youtube.com sildi attı. Bu kapanmada 1 haziran ve sonrasında açtıgınız kanalları olan varmıydı? Geçmiş kıyımlardan kalan kapanmaları kapattıgını gördüğümüz oluyor. Botdan ayıralı 10 gün olsada kıyıma uğruyor. 1 haziran ve sonrası açılanlarda durum nedir acaba?

Arkadaşlar günde 50-100 arasınkanal kapanıyor. Sistemde 126.000 kanal mevcut. Eğer süzdede bir kapanma oluyorsa bunu hangi yöntemlerle yaparsanız yapın kapanacaktır. Dün attığım konumdaki mesajı uygulayın kapanma yaşamazsınız.

Hocam dün hangi konuya mesaj attınız?
Link alabilirmiyim?

Merhaba Arkadaşlar,

500'e yakın kanalı youtube.com sildi attı. Bu kapanmada 1 haziran ve sonrasında açtıgınız kanalları olan varmıydı? Geçmiş kıyımlardan kalan kapanmaları kapattıgını gördüğümüz oluyor. Botdan ayıralı 10 gün olsada kıyıma uğruyor. 1 haziran ve sonrası açılanlarda durum nedir acaba?

Benim 30 mayısta actıgım bir kanalın silinmiş. Öncesinde actıklarım sağlam.

benimde şuan kanallarım gitti bugün açtığım kanal bile gitmiş her kanalı farklı ip yaparım kanal resmidir urlsidir özen gösteririm vs vs hepsine rağmen gitmiş kanallar :(

Merhaba Arkadaşlar,

Benim kapanan 8 kanalım 1 Haziran sonrası açılmıştı, 5-6 tanesi videoyap, 2-3 tanesi farklı botlar ile yükledim, farklı mailler kullandım hepsinde, kapandı.

Youtube kapanma dalgasını aşamadık bir türlü, bir çözüm bulamadık.

benım bu aralar denedigim yöntem su şekilde ilk olarak günde 3 tane kanal açıyorum bunlara kendi çektigim özgün videolar yükluyorum 2 3 tane kanalı bekletmeye alıyorum 4 5 gün kadar bu kanalların kapanıp kapanmadıgı kontrol etmek icin tekrar giriyorum bu şekilde sistem iyi gidiyor en son adsense yada partnere baglıyorum kanallar kapanmasa bile bir kanala günde yükledigim toplam video 5 i geçmez

Dünkü mesjaım alt bölümdedür arkadaşlar.

Merhaba Arkadaşlar,

az önce geride bıraktığımız günde 42 kanal kapanmıştır. Sistemde aktif 126.000 kanal bulunmaktadır. Kanal kapanma sebeplerini az bucuk buldum arkadaşlar. Bir insanın yapmayacağı şeyleri yapmakdan geçiyor.

Peki bundan kastımız nedir?
1) Bir kanala günde 500 ve üstü video atmak çok çok risklidir.
2) Youtube.com'a bir kanalınız için günde binlerce işlem yaptırmak çok çok risklidir. Bazı arkadaşlar eski videoların hepsini bir anda tam özgünleştir yapıyor ve başlıkları değişsin hit yapısn veya index sorunu geçsin diye. Evet iyi güzel yapıyorsunuz fakat binlerce video varsa veya yüzlerce videoda varsa hepsini aynı anda yapmayınız.
3) Macro kodlarını kullanarak youtube.com a giriş yapıp topluca video ortası reklam ayarlıyorsanız. Her videoya aynı süre vermeyiniz. Videonun süresi örneğin 40 dakika siz oraya macro ile yazıyorsunuz 3 saat sonrasına reklam tanımı. Sizce bu mantıklımı?
4) Bir kanaldan yüzlerce videoyu bir anda silip atmayınız. Hepsi ünlem gelmiş dahi olsa 1 saatte maksimum 100 tane video siliniz. Bakıyorum bazı arkadaşlar kanalım kapanınca içinde 120 video vardı yazıyor. Kanala toplam 3 binden fazla videoyu 2 günde atmışsınız 2 bine yakın videoyuda ünlem gelmiş, telif gelmiş v.s. diye silmişsiniz. Yani burada bir düşünün youtube.com'a verdiğiniz bu yükten memnun olur mu?

Yani bunların hepsinin toplamı youtube.com'a bir kanalınızdan verdiğiniz yük olarak düşününüz. Genellikle banlanan arkadaşlar youtube.com'a bir kanalı için günde binlerce ve hatta onbinlerce istek yollayan kişilerdir. Bu istek başlık değiştirme olur, video yükleme olur, videoyu gizli yapıp açma olur, video ortası reklam olur, para kazanma açma olur. Evet geçen dönemde hepimiz kanal kaybettik can kaybettik diye hızlı iş yapmak istiyoruz. Ama bir kanala günde kimse 500 üstü video atma ve sonrasında o 500 videoya video ortası reklam açmayı aynı günde yaptırmasın.

Son 4 günde 12.250 kanal eklendi ve toplam 4 günde kapanma 368 kanaldır.

Evet bunun dışında politika izledim kanalım kapandı diyen arkadaşlar var. Bugün sohbet bölümünde konuşmalarımı gören olmuştur belki. 2 Arkadaş daha kanalı videoyap.com'a bağlmamış 24 saatini doldurmuşken kanal patlamış. Kanalı açma işide marifettir arkadaşlar. Aynı ipden 1 den fazla kanal açmayınız. 1 ipiden de açılmış olan kanallara günde 4 tanesinden fazlasından girmeyiniz. Bunları uyguladıgınızda bu düşük orandaki kanal kapanma arasında kendinizi inşalllah bulmayacaksınızdır. Bu son 5 gündür kıyım yokken az kapanan kanalları inceledim. Hepsinin ortak noktası diyebilirim.

Videoyap.com'da toplu kıyım haziran ayı içerisinde yaşamamıştır. Tüm işlemleri artık sistemimizde sadece token yapıyor. Kanal şifrelerinizi sistemimize girmiyorsunuz. Şifrelerinizle youtube.com'a alttan bağlanıp bir işlem yaptırmıyoruz. Bu nedenle tüm yaptığımız iş api serverisleriyle olmaktadır.

Herkese hayırlı geceler. Artık rahat rahat kapanma riski düşünmeden uyku çekmenizi öneririm. Şahsen 1 hazirandan önce çok tedirgindim. Artık tedirginliğim hiç yok.

вєякαη;408194' Alıntı:
Hocam 15 dk aralıklarla yapıyorum ben bir kanala 1 defa yükleme yapmanızı ve bir daha video atmamanızı özellikle tavsiye ediyorum :)

Berkan hocam benimde şahsi görüşüm kanala videoları bi anda yukle ve çık şeklinde. Iki defa dakika araliklariyla emir verdim birisi gecen hafta birisi bugun. Sonuc kanallar kapandı. Ama videoları bi anda atip çıktığım zamanlarda hiçbir sıkıntı olmuyordu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kanallarımın hepsi kapandı sanıyordum ama sadece 2 adet kanalım kapandı arkadaşlar 150 kanal çalışıyorum bu arada ama ne olur zamanla bilemiyorum şu anda son durum bu kanalları toplu kapanan arkadaşlara tavsiyem botla video yüklerken kanalınıza yükleme anında giriş yapmayın kanaldaki video sayısı bitmeden diğerine geçmeyin dakika aralıkları ile yükleme yapın

Son düzenleme:
google a çalıştığım kategoriyi yazdım. youtube son bir haftada yüklenen videolara baktım hepsi bir kanala ait. tüm sayfayı işgal etmiş. daha az önce birsürü yeni kanal vardı, bu kanallar uçmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri