Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Youtube.com'a çok istek gönderildiğini düşünüyorum. Örneğin video yöneticisinde tam özgünleştir ile 1 saate 50 ye yakın videoyu özgünleştiriyor olabilirsiniz hatta daha fazlasını. O bölüme bir sınır getirmeyi düşünüyorum. Youtube.com açıkcası bir anda gelen istekleri biriktiyor ve bir andada kapatıyor olabilir. Yani çok fazla işlem yapmayla alakalı bir durum bir kanalda. ama nereden bir kanal için çok işlem yapılıyor onu tespit etmem gerekiyor.

Şahsen benim kanallarım da kapanıyor ama böyle toplu kapanma yaşamıyorum hatta bugun 1 kanalım kapandı sadece ... Gmailleri farklı tarihlerde açmıştım ve farklı tarihlerde yükleme yapmıştım . Ama aynı seri açılan gmaillerim ve seri olarak aynı gün içersinde yüklediğim kanallarım çok önceden kapanmıştı ama artık hiç bir işi seri yapmıyorum ve toplu kapanmadan kurtuluyorum ..

Merhaba Arkadaşlar,

Youtube.com'a çok istek gönderildiğini düşünüyorum. Örneğin video yöneticisinde tam özgünleştir ile 1 saate 50 ye yakın videoyu özgünleştiriyor olabilirsiniz hatta daha fazlasını. O bölüme bir sınır getirmeyi düşünüyorum. Youtube.com açıkcası bir anda gelen istekleri biriktiyor ve bir andada kapatıyor olabilir. Yani çok fazla işlem yapmayla alakalı bir durum bir kanalda. ama nereden bir kanal için çok işlem yapılıyor onu tespit etmem gerekiyor.

Hocam bence bottaki tum ne ozellik varsa hepsini iptal edin.
VDS misali olsun ilkonce. Belkide sadece aciklama ve etiket ozgunlestirsin, ama geriye kalan ne ozellik varsa hepsini iptal edin.Sonra asama asama, kontrollu sekilde gerekli ozellikleri yeniden acarsiniz. Hangi ozellik zarar veriyosa kanallara bulmus oluruz.Bize ozellik lazim deyil bu asamada.

yine kapanmış hocam şu özgün video v2 yi getirde ordan bari yavaş yavaş yükleyelim

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam kapanmalar sence kesin botla ilgili mi, belki Youtube Genel Bir Politikası bu kapanmalar, eğer öyleyse kendi botundan şüphelenip uğraş vermen seni yoruyor olabilir mi? Belki hiç senle ilgisi yok ? Sence bizim bir hatamız mı var hep birlikte ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam böyle tek tek kafa yormak sizi de bitirir manevi olarak maddi olarak cebinizide bitirir. en iyisi unutalım videoyapı baştan vds sistemli sağlam bi sistem kurun yavas yavas artsın özellikler eskisi gibi

anla işte hoca youtube senın botu bitirmeden rahat etmeyecek

Bitirmek istese hocam videoyap.com domaininden gelen tüm istekleri iptal et der. Bakım bir çok kanal kullanım ypamadan önce verdiği uyarı backend error hatası alması olmuş. 1 dakikada 50 den fazla işlem yapınca youtube tokena gönderir bu hatayı. 50 tane video ismi düzeltme, 50 tane videoyu 1 dakikada yükletme, 50 tane videoyu gizli yapma, veya herhangi bir işlemlerin toplamı olan 50 taneyi yapınca bu uyarıyı verir. Benim her bölüme belli sınırlar koymam gerekiyor. Şu kadar süre sonra tekrardan yapabilirsiniz bu kanalda bu işi tarzı. Botumda çok özellik olması sebebiyle herkes aynı kanallara her özelliği 1 er defa uyguluyorda olabilir.

Kanallarıma hiç bir şey olmadı videoyap.com daki ufak bi ayrıntıyı kaçırıyorsunuz gözünüzden ondan dolayı kapanıyor. Onu da araştırın yaptığınız hatayı farkında varın.

Çok basit bi detay milletin önemsemediği ve youtube ondan dolayı kanalları kapatıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ben sadece yükleme yapıyorum bot ile başka da istek göndermiyorum diğer herşeyi manuel yapıyorum ama kapandı hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ben sadece yükleme yapıyorum bot ile başka da istek göndermiyorum diğer herşeyi manuel yapıyorum ama kapandı hocam

Merhaba hocam,

video yöneticisine girme yapmadınız hiç ? ünlem geç hiç kullanmadınız ? riskli videolar & ünlem geç bölümünde hiç kullanma yapmadınız?

bu 3 büyük işlemi yapmayıp ve hiç giriş yapmadıysanız youtube.com a sadece video yükleme isteği gönderdiniz demektir. Bu işte bir iş var demektir. Token ile video yükletme veya tokenla yapılan her iş youtube api tarafından verilmektedir. Kanal şifresi tutmadığıma ve kapanma olmasına gerçekten hayret ediyorum. Öncesi için mantıklı açıklama oluyordu ama bunlara mantıklı açıklamayı hiç bulamıyorum. Farklı iplerle açılmış bir kanalda olsa kapatıldıgı anda bota bağlı olmayan farklı iplerle açılmış aynı kanallarda kapatılıyor. Yani herşey botdan diye düşüncek olsam bunun imkanı yok. Youtube birşekilde bana göre gün içerisinde açılmış birden çok kanalı görüyor. Ve biriktiriyor sonrada toplu olarak o kanalları kapatıyor. Aynı kişinin 1 gün önce veya birgün sonraki açılmış olan kanalı ayakta duruyor. Sistemimde suç bulamama sebebim arkadaşlar herşeyin tokenlı olmasıdır. Yani youtube.com'un vermediği hiç bir kodu zaten kullanamam kanal şifresi istenmeden işlemler yapılıyor.

Kanallarıma hiç bir şey olmadı videoyap.com daki ufak bi ayrıntıyı kaçırıyorsunuz gözünüzden ondan dolayı kapanıyor. Onu da araştırın yaptığınız hatayı farkında varın.

Çok basit bi detay milletin önemsemediği ve youtube ondan dolayı kanalları kapatıyor.

yükleme zaman aralığımı ?

Merhaba hocam,

video yöneticisine girme yapmadınız hiç ? ünlem geç hiç kullanmadınız ? riskli videolar & ünlem geç bölümünde hiç kullanma yapmadınız?

bu 3 büyük işlemi yapmayıp ve hiç giriş yapmadıysanız youtube.com a sadece video yükleme isteği gönderdiniz demektir. Bu işte bir iş var demektir. Token ile video yükletme veya tokenla yapılan her iş youtube api tarafından verilmektedir. Kanal şifresi tutmadığıma ve kapanma olmasına gerçekten hayret ediyorum. Öncesi için mantıklı açıklama oluyordu ama bunlara mantıklı açıklamayı hiç bulamıyorum. Farklı iplerle açılmış bir kanalda olsa kapatıldıgı anda bota bağlı olmayan farklı iplerle açılmış aynı kanallarda kapatılıyor. Yani herşey botdan diye düşüncek olsam bunun imkanı yok. Youtube birşekilde bana göre gün içerisinde açılmış birden çok kanalı görüyor. Ve biriktiriyor sonrada toplu olarak o kanalları kapatıyor. Aynı kişinin 1 gün önce veya birgün sonraki açılmış olan kanalı ayakta duruyor. Sistemimde suç bulamama sebebim arkadaşlar herşeyin tokenlı olmasıdır. Yani youtube.com'un vermediği hiç bir kodu zaten kullanamam kanal şifresi istenmeden işlemler yapılıyor.

6 kanalıma tek yaptığım şey Etiket-Açıklama özgünleştirerek 50-100 video attım kanal başı. Başka botun hiçbir özelliğini kullanmadım.

Ben sana şunu söyliyeyim hocam, kapanmaların Videoyap ile hiç ilgisi yok bence.

Ama neden kapanıyor, onu çözmeliyiz birlikte.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam nedir senin bu bahtsızlığın. Bunları yapıyormusun;
1)İp değiştirme ve değiştirdikten sonra kontrolü
2)Çerez, önbellek, geçmiş temezleme. (derinlemesine)
3)Mac ile alakası yok. Bilişim sektöründe olan biri olarak yazıyorum bunu.
4)Kategori değişimi
5)En fazla video yükleme adedi
6)Videoyu attıktan sonra, bir sonraki işlem için 1 gün bekleme ve adsenseye bağlamak için 1 gün daha bekleme.
7)Ünlem alan videoları 5 saat arayla 100 -100 silme
8)Her hesap girişi için ip i yenileme
9)En önemlisi "Hesap Doğrulamayı" En sona bırakma. Eşleşen ve 3.Dünya videoları temizlendikten sonra. Hesap doğrulamadan sonra yine çıkacaktır. Tamamen bitirip, en en son adsenseye bağlama.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam nedir senin bu bahtsızlığın. Bunları yapıyormusun;
1)İp değiştirme ve değiştirdikten sonra kontrolü
2)Çerez, önbellek, geçmiş temezleme. (derinlemesine)
3)Mac ile alakası yok. Bilişim sektöründe olan biri olarak yazıyorum bunu.
4)Kategori değişimi
5)En fazla video yükleme adedi
6)Videoyu attıktan sonra, bir sonraki işlem için 1 gün bekleme ve adsenseye bağlamak için 1 gün daha bekleme.
7)Ünlem alan videoları 5 saat arayla 100 -100 silme
8)Her hesap girişi için ip i yenileme
9)En önemlisi "Hesap Doğrulamayı" En sona bırakma. Eşleşen ve 3.Dünya videoları temizlendikten sonra. Hesap doğrulamadan sonra yine çıkacaktır. Tamamen bitirip, en en son adsenseye bağlama.

yapmadığım şey kalmadı, genel bir Youtube sorunu, sadece bende yok. Sadece bazı kişiler de yok, sizde neden yok ben de anlamıyorum :)

Merhaba Arkadaşlar,

Bu kapatılma şuanda dindi veya artçı şokla geri gelecektir. Önceki kapatmalarda oldugu gibi 11.000 kanal kapatılmadı. Bugün boyunca kapatılan kanal sayısı 510'dur. Bir yerde bir durum var ve youtube onu yakalıyor. Ama yakaladıgı şey bence ya kanal açılma şeklidir yada kanala çok fazla işlemin bir anda yapılmasıdır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam öğlende hem pm hemde destekten yazdım size bi bakabilirmisiniz?

bota entegreli dün 1 bugün 1 kanal kapandı. kanalların birisi yt to yt birisi yt dışından çekiliyodu.. her ikisinede ünlem geç yapıyordum..

yine bugün 1 kanal daha kapandı ama bot mail adresini bile bilmiyordu uzaktan yakından alakası yoktu.. tamamen kendi ip ile hiç bir yerde olmayan 2 gün ara ile 5 tane video yüklemiştim oda gitti anasını satayım..

ben anlamadım bu işi..
spam yapıyoz kapanıyo
adabına göre yapıyoz oda olmuyor
özgün yüklüyoruz o da olmuyor ee napalım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri