Tam anlıyamadım soruların başında şunlar var:
1) Neden aynı günde açılmış kanallar birlikte kapanıyor mesala önceki gün açılmış kanallar ayakta kalıyor.
2) Telifli videolar & para kazanmayı kullananlar eskiden kapanıyor diye düşünüyordum. Şuanda ortak nokta olarak ünlem geç kullananlar olarak gördüm. Önceki sistemde de belkide sıkıntı oydu. Belkide her atılan videonun ismini değiştirip sonra tekrardan değiştirmek olmuş olabilir.
Bu 2 soru nedeniye inceleme yapmak amaçıyla mevcut ünlem geç özelliğinide disable ettim. Nedeni : 100 video yüklenirken youtube.com'a 100 defa günlük istek gidiyor. 100 video ünlem geçme ile birlikte 100 video başlığı değiştiriliyor 100 istekde öyle gidiyor. Aslında 200 istek gidiyor. Belkide youtube.com artık full token sistemi olmasına rağmen tek yakalayabileceği olay ünlem geç olmuşda olabilir. Ünlem geç kullanmayıp kapanan kanalları olan varmıydı acaba?
Kıyım şuanda çok az kişiye vurdu ama gece boyu devam eder mi bilemiyorum. Ve neden %100 token sistemi ve hiç yabancı kod olmayan bir sistemde ne bulur onuda bilemiyorum