Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

google a çalıştığım kategoriyi yazdım. youtube son bir haftada yüklenen videolara baktım hepsi bir kanala ait. tüm sayfayı işgal etmiş. daha az önce birsürü yeni kanal vardı bu kanallar uçmuş.

ayakta kalan kanalın farkı nedir
ilk yüklemesi mi

Tam anlıyamadım soruların başında şunlar var:

1) Neden aynı günde açılmış kanallar birlikte kapanıyor mesala önceki gün açılmış kanallar ayakta kalıyor.
2) Telifli videolar & para kazanmayı kullananlar eskiden kapanıyor diye düşünüyordum. Şuanda ortak nokta olarak ünlem geç kullananlar olarak gördüm. Önceki sistemde de belkide sıkıntı oydu. Belkide her atılan videonun ismini değiştirip sonra tekrardan değiştirmek olmuş olabilir.

Bu 2 soru nedeniye inceleme yapmak amaçıyla mevcut ünlem geç özelliğinide disable ettim. Nedeni : 100 video yüklenirken youtube.com'a 100 defa günlük istek gidiyor. 100 video ünlem geçme ile birlikte 100 video başlığı değiştiriliyor 100 istekde öyle gidiyor. Aslında 200 istek gidiyor. Belkide youtube.com artık full token sistemi olmasına rağmen tek yakalayabileceği olay ünlem geç olmuşda olabilir. Ünlem geç kullanmayıp kapanan kanalları olan varmıydı acaba?

Kıyım şuanda çok az kişiye vurdu ama gece boyu devam eder mi bilemiyorum. Ve neden %100 token sistemi ve hiç yabancı kod olmayan bir sistemde ne bulur onuda bilemiyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
bir kanal daha kapandı vallahi kötülemiyim diyorum bukadarda olmaz destekden cevap dahi almamız 6-7 saat sürüyor yani kazanıyorsan sende 2-3 eleman alcan hızlı cevap ver dimi attığım 50 video 50 ünleme takılıyor botla normal attım yeni kanala 10 video 5 geçti attığım videoların yarısı sayı bir kısmıda işleniyorda bak ban yemeye kızmam çünki bot kullanıyorsak bunu göze alırız ama eğer sen oraya ünlem geç özelliğini koyup %75 geçiyor diyorsan insanları kandırma hakkına sahip değilsin bilmeyenler alıyor %0 ünlem geçme sayı olarak kalan videoları dahi düzeltmiyor bana destekden link at dedi attım 6-7 saattir cevap dahi alamadım ben pişmanım siz olmayın

Son düzenleme:
Gmail satıcılarının tepkisini alabilirim ama sanki ard arda açılmış Gmailler ????? Gmailler Seri açılıp seri olarak kapanıyor. ..

@Web_Scripti
hocam siz para kazanmayı & video ortası reklamı aktif etseniz kullanmak isteyen kullansın yok orası ban sebebi diyen kullanmasın.Risk size ait diyip açın bölümü .Para kazanma açma olmadan çok zor oluyor

1) Neden aynı günde açılmış kanallar birlikte kapanıyor mesala önceki gün açılmış kanallar ayakta kalıyor.
2) Telifli videolar & para kazanmayı kullananlar eskiden kapanıyor diye düşünüyordum. Şuanda ortak nokta olarak ünlem geç kullananlar olarak gördüm. Önceki sistemde de belkide sıkıntı oydu. Belkide her atılan videonun ismini değiştirip sonra tekrardan değiştirmek olmuş olabilir.

Bu 2 soru nedeniye inceleme yapmak amaçıyla mevcut ünlem geç özelliğinide disable ettim. Nedeni : 100 video yüklenirken youtube.com'a 100 defa günlük istek gidiyor. 100 video ünlem geçme ile birlikte 100 video başlığı değiştiriliyor 100 istekde öyle gidiyor. Aslında 200 istek gidiyor. Belkide youtube.com artık full token sistemi olmasına rağmen tek yakalayabileceği olay ünlem geç olmuşda olabilir. Ünlem geç kullanmayıp kapanan kanalları olan varmıydı acaba?

Kıyım şuanda çok az kişiye vurdu ama gece boyu devam eder mi bilemiyorum. Ve neden %100 token sistemi ve hiç yabancı kod olmayan bir sistemde ne bulur onuda bilemiyorum

Hocam ünlem geç kullanmıyorum ben.2 gündür kapanıyor.2 günde çok iyi hit yaptığım kanallarda biraz önce kapandı :(

Kapanmaların senin botun ile ilgisi yok hocam, bence hiç de olmadı. Hepimizin genel sorunu kanalları ayakta tutamamak.

Youtube 15 Mayıs sonrası birşeyleri değiştirdi ama hiçbirimiz çözemiyoruz halen ve dolayısıyla uyum sağlayamadık yeni sisteme, kapanmalar devam ediyor.

Sanki birisi bizi gözetliyor
7mpp05.gif

вєякαη;408261' Alıntı:
Gmail satıcılarının tepkisini alabilirim ama sanki ard arda açılmış Gmailler ????? Gmailler Seri açılıp seri olarak kapanıyor. ..

Berkan ben farklı farklı kişilerden gmail'ler denedim, yine hepsi aynı anda gidiyor nasıl oluyorsa.

10a yakın kanalım kapandı üstelik ünlem geç vs. kullanmıyordum

Şuan bende kapanan yok . Ytkoray dan aldım mailleri her zamanki gibi . Kanalları videoyapa baglayıp 2 3gün bekletiyorum . Günde 10 video atıyorum her kanala . 200 300 video atıyorum her kanala ve para kazanmaları açıyorum .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten bugün öğlen mesaj attım hala cevap vermedin? forumdan pm attım ona da cevap vermedin?

Berkan ben farklı farklı kişilerden gmail'ler denedim, yine hepsi aynı anda gidiyor nasıl oluyorsa.

Ben kanal kapanma olayini astigimi saniyorum. Gunluk 100 video yu gecmedim henuz ve vds den yukledigim kanallar kapanmiyor.
Eyer istersen sana bir kullanilmamis e-mail verim telefon onayini yapip dene bakalim kapanacakmi ? Ornegin vds ile 60-70 video at bakalim.
Deneme yapmak istersen pm at gonderim e-mail'i.

Merhaba arkadaşlar,

Buarada kapatılan kanalların sayısı çok az olsada bir kapatma söz konusudur. Ama tokensız kanallarınıza giriş yapılması artık şifre almadıgımız için imkansız. Yani bu kodları bize kullanmamız için youtube.com veriyor.

Peki neden kapatıyor olayına gelince ve nasıl bir kişinin diğer üyeliklerinide bulup beraberinde kapatıyor diğer başka birisine birşey yapmıyor olayını düşününce cıkmaza düşyorum. Toplu açılan kanallardan birisi spam riski alınca aynı anda açılmış diğer kanallarda ucuyor. Hatta farklı adsenseye bağlı ve benim botada bağlı olmayan kanallar dahi ucuyor. Yani youtube o işin kuyrugunu tuttugunda gerisini takip edebiliyor. Peki bu spamden dolayı 1 kanalın yaptıgı işin çeteresini tüm kanallara çektirmeden nasıl çıkarız olayına gelince. Aynı günde 2-3 den fazla kanal açmayınız. O 2-3 kanalı youtube birşekilde biliyor. Hatta 10 kanalsa onlar 10 kanalıda biliyor. Nasıl kapatırken 1 sini değilde 10 tansini kapatabiliyorsa. o 10 kanalın spam gücüne bakıp kapatıyor olabilir.

Sistemimde kanalınızla alakalı youtube.com'a cok sorgu gönderen bölümleri şuanda durdurdum. (Video yöneticisi, riskli videolar, kanal istatistikleri)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri