Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

yapay zeka? vay be bilim kurgu gibi :) hocam bot değil skyneti kuruyor:)). Sabırsızlıkla bekliyoruz. hele şu otokontrol,video ortası ve para kazanma tekrar çalışşsın. dönüş muhteşem olacağa benziyor.

Para kazanma telif silme işlemleri kesin olarak api v3 ile yapılıyor mu yani kesin mi yoksa siz olmayan bir şey için kod mu oluşturuyorsunuz

Para kazanma telif silme işlemleri kesin olarak api v3 ile yapılıyor mu yani kesin mi yoksa siz olmayan bir şey için kod mu oluşturuyorsunuz

Youtube api v3 içerisinde para kazanma açma işleminin kütüphanede bölümü mevcut. Ama örnekli kullanım herşeyde varken onda yok. Açıkcası ben yapamadım. 2 firmayla görüştüm youtube api işlerinde uzman. Kapora verdim ve bu hafta bitireceklerini söylediler. 2 side yaparsa 2 sinede ödeme gecegim. Birinden toplu para kazanma acmayı istedim. Diğerinden video yüklendikten sonra para kazanma açmayı istedim. Apisiz iş yapmayacagım için eski kanal şifresiyle para kazanma açmayı kullanmayacagım. Herşeyi artık kurallarına göre oynuyorum

Youtube api v3 içerisinde para kazanma açma işleminin kütüphanede bölümü mevcut. Ama örnekli kullanım herşeyde varken onda yok. Açıkcası ben yapamadım. 2 firmayla görüştüm youtube api işlerinde uzman. Kapora verdim ve bu hafta bitireceklerini söylediler. 2 side yaparsa 2 sinede ödeme gecegim. Birinden toplu para kazanma acmayı istedim. Diğerinden video yüklendikten sonra para kazanma açmayı istedim. Apisiz iş yapmayacagım için eski kanal şifresiyle para kazanma açmayı kullanmayacagım. Herşeyi artık kurallarına göre oynuyorum

Anladım hocam. demek ki kolay iş değilmiş inşallah diğer firmalar halledebilir.

dostum 2 sorum olucak.

para kazanma olayı ne zaman gelir ortalama ?
özgün video üretme ne zaman gelir ortalama ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba uzun süredir takip edemiyorum, son kanal kapanmaları falan derken 2 haftayı geçti. bi o kadar da süre eklemişsiniz.

bu arada ben en şanslılardan biriyim herhalde. o zamanda yazmıştım. yeni ünlem geç 2 geldiğinde bütün kanalları videoyaptan silip yeni kanallar eklemiştim. sildiklerimin hepsi benim için güzel gelir getiren kanallardı. şimdi yeni özellikleri merakla bekliyorum.

bundan sonra daha fazla kazanmak dileğiyle. iyi çalışmalar.

bugün çektiğim hiç bir videonun başlığı değişmemiş. hep rakamlar halinde duruyor. genel bir sorun mu yoksa destekten yazmama gerek var mı?

dostum 2 sorum olucak.

para kazanma olayı ne zaman gelir ortalama ?
özgün video üretme ne zaman gelir ortalama ?

Merhaba hocam,

üstte para kazanma için detaylıca yazmıştım. Özgün video üret 2 bugece gelicektir inş. Biraz videoyu çafçaflsndırmalar yapıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba uzun süredir takip edemiyorum, son kanal kapanmaları falan derken 2 haftayı geçti. bi o kadar da süre eklemişsiniz.

bu arada ben en şanslılardan biriyim herhalde. o zamanda yazmıştım. yeni ünlem geç 2 geldiğinde bütün kanalları videoyaptan silip yeni kanallar eklemiştim. sildiklerimin hepsi benim için güzel gelir getiren kanallardı. şimdi yeni özellikleri merakla bekliyorum.

bundan sonra daha fazla kazanmak dileğiyle. iyi çalışmalar.

Adınıza sevindim hocam. İnş hep kazanmanız dileklerimle.

bugün çektiğim hiç bir videonun başlığı değişmemiş. hep rakamlar halinde duruyor. genel bir sorun mu yoksa destekten yazmama gerek var mı?

Merhaba hocam,

Şuanlık kanalın para kazanmasını manuel açıp riskli videolar ve ünlem geçden ünlem için bekleyen yazıya tıklayınız.

@Web_Scripti Hocam kanal cekerken kanalın icindeki örnegin sadece +30 dakika üzeri videoları cek/göster gibi bir komut entegre edebilir misiniz ?

Malesef hocam, o kriterleri biz youtubedan api ile çekenediğimiz için mümkün değil.

Hocam sabahtan beri belki 500 video atma denemem olmuştur ( yani atamadığım için tekrar tekrar deniyorum ) yaklaşık 350-400 tanesine verdiği hata ' sistem bu videoyu indirmeyi 100 defa denedi ama başaramadı vs' bunun sebebi ne ?

Merhaba,

dediğim gibi token ile risksiz kontrol olayını para kazanmayı açmayı yaptıkdan sonra otomatiğe alıcam. Kanallardan girip kendiniz para kazanmayı aktif edebilirsiniz. Fakat aynı ipden 4 den fazla ana kanala giriş yapmak kanal kapatılma riskidir.

Özgün video üretme 2 özelliğimizle alakalı şunu diyebilirim. Sıkılmadan siz dahi videoyu izleyeceksiniz. Yapay zeka ekledim o bölüme. Aktif etmeden önce testlerim devam ediyor. 3 gündür hitler tavan oldu. flag vs yine bu özellikde de yok. Şunu diyebilirim kullanmayan olmayacaktır.

yeni özellik eklemek yerine stabil yapsanız destekden yazdım cevap dahi alamadım 5 kanal var enaz içinde hepsinin toplasan 60-70 video işleniyorda kaldı 100 üstündede isimleri 51515351 diye sayı olarak kalan var hadi o problem değil ben gene elle silerim onları bugün 50 video daha attım 50 side ünlem yandı 1 tane $ olmadı yani ben kazanmadıktan sonra siz bot dünyanın en iyi özelliğini ekleseniz ne farkeder bot satın almadan önce 2 hesap içinde 4 kanal vardı günde 2-3k izlenim vardı 1 gün sonra ban yedi şuanda botla 1 hafta oldu 0tl kârım ve izlenim var ünlemi dahi geçemeiyorum siz gelmişsiniz yapay zeka eklicem diyorsunuz şaka gibisiniz

Şu botu bot kullanmayı bilmeyen kişilere satıyorsunuz ya bişey demiyorum hocam hem size zarar hemde boş kalabalık fiyatı lütfen 100 tl yapın hocam o zaman gerçek videoyap kullanıcıları ortaya çıkacaktır. Size verdiğim para sonuna kadar helal olsun ben bu bot sayesinde günde 350 tl ye kadar ulaşan kazançlara ulaştım size Allah sizi başımızdan eksik etmesin yar ve yardımcınız olsun

Kanallar spamdan gitmeye devam ediyor hadi hayırlısı bakalım 4 kanal gümmm :D

Edit:
Ama sorunu buldum sanırım dün proxyden ( geç farketmiştim ) girmiştim muhtemelen onunla ilgli olabileceğini düşünüyorum..

Edit 2: 31 mayıstan bu yana açtığım kanallar gümlemiş.. İyide hepsinede proxyden girmemiştim off off :S

Son düzenleme:
вєякαη;408080' Alıntı:
Şu botu bot kullanmayı bilmeyen kişilere satıyorsunuz ya bişey demiyorum hocam hem size zarar hemde boş kalabalık fiyatı lütfen 100 tl yapın hocam o zaman gerçek videoyap kullanıcıları ortaya çıkacaktır. Size verdiğim para sonuna kadar helal olsun ben bu bot sayesinde günde 350 tl ye kadar ulaşan kazançlara ulaştım size Allah sizi başımızdan eksik etmesin yar ve yardımcınız olsun

100 az hocam 200 yapsın :) Abartmayın yahu.

Merhaba hocam,

üstte para kazanma için detaylıca yazmıştım. Özgün video üret 2 bugece gelicektir inş. Biraz videoyu çafçaflsndırmalar yapıyorum.

Hocam video ortası reklamlar ne durumda eklenti ? Bu 3. yazışım buraya cevap alamadım etiketlediğim halde seni ?

Acil taraftan video ortası reklam lazım hocam.

вєякαη;408080' Alıntı:

çok boş bi mesaj. Kazancı olmayan adam ne yapacak ? O kadar verecek parası yoksa ? Ki aylık 100 TL büyük bir rakam. Bir şekilde botu aldıysa kazancını arttırmak istiyorsa. Bencillik yapma !

Botu kullanmayı bilmek sürüyle kanal açıp video basmak mı senin gibi.

Adam kanal patlata patlata öğrenecek botu ne şekilde kullanması gerektiğini ve çalışma sistemini.

Son düzenleme:
çok boş bi mesaj. Kazancı olmayan adam ne yapacak ? O kadar verecek parası yoksa ? Ki aylık 100 TL büyük bir rakam. Bir şekilde botu aldıysa kazancını arttırmak istiyorsa. Bencillik yapma !

Botu kullanmayı bilmek sürüyle kanal açıp video basmak mı senin gibi.

Adam kanal patlata patlata öğrenecek botu ne şekilde kullanması gerektiğini ve çalışma sistemini.

Size birşey yazan oldumu ? Yarası olan gocunurmuş ben öylesine bir laf söyledim ve doğruda söyledim bot kullanmasını bilmeyene satmayın dedim yada fiyatı yükseğe çekin dedim videoyap 1,5 yıldır hizmet veriyor ve kendisini kanıtlamış bir sistem halen nasıl olurda böylesine saçma şeyler yazarsınız anlam veremiyorum.. Adam koskoca yardım videosu çekmiş bari birşey bilmiyorsunuz laf kalabalığı yapmayın bişeyler öğrenmeye çalışın Kazancı olmayan adam ne yapacak biliyormusun ? oturup öğrenecek herşey öyle kolay değil videoyap para kazandırma makinası değil biraz insanın içinden gelmeli istemeli istek olmalı ve istediğini başarmalı !

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri