Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Yüklemelerde tıkanma sizde de var mı beyler ?

3k video atıyorum, 2k sını normal tempoda atıyor, son 1k'yı 3 günde atmaya başladı :) anlamadım nedenini.

@Web_Scripti Mehmet hocam bu proxy sistemiyle reklam giriyoruz aradan saatler geçiyor.. Bakıyorum bazı kanallarda video ortası reklamlar girilmiş oluyor bir kısmında da olmuyor. Tam stabil çalışmıyor sanırım
Dailymotion toplu link bölümünde de 100-150 link giriyorum küçük bir kısmını yüklüyor geri kalanlar başlıyor diyor kalıyor öyle yükleme yapılmıyor..

Hocam hergün 25 kanal ekleyip yükleme yapan birisiyim hemen hemen.Yüklediğim kanallarıda abone ol'a ekleyip daha sonra quize sokmak istediğim kanalları ordan kafama göre abone ettireceğim fakat abone ol a ekelyeceğim kanallar aktif olarak adsense ve quize bağlayacağım kanallar olacak sonuçta.bunların kapanma riski varmı sonuçta tokenle abone olmasını sağlıyorum diğer kanallara ve abone olurken kanallara giriş çıkış yapıyor.kapanma riski yaratır mı ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Hocam hergün 25 kanal ekleyip yükleme yapan birisiyim hemen hemen.Yüklediğim kanallarıda abone ol'a ekleyip daha sonra quize sokmak istediğim kanalları ordan kafama göre abone ettireceğim fakat abone ol a ekelyeceğim kanallar aktif olarak adsense ve quize bağlayacağım kanallar olacak sonuçta.bunların kapanma riski varmı sonuçta tokenle abone olmasını sağlıyorum diğer kanallara ve abone olurken kanallara giriş çıkış yapıyor.kapanma riski yaratır mı ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

1 tane kanal aç 10 tane alt kanal aç bagla videoyapa ordan abone ol ekranına ekle veya benim gibi 1 saatini ayır 10 tane kanal ekle sadece abone için

1 tane kanal aç 10 tane alt kanal aç bagla videoyapa ordan abone ol ekranına ekle veya benim gibi 1 saatini ayır 10 tane kanal ekle sadece abone için

hocam tamamda ben hergün 25 kanal bağlıyorum.onları bottan silmeden abone bölümüne eklesem 1 haftada 200 tane kanalım abone botunda tanımlı olur.200 kanal arasından random seçip kanallara abone gönderirim diye düşünüyorum ama merak ettiğim nokta o abone botuna tanımlı kanallarım abone oluyor diye kapanma riski varmı bu önemli benim için. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu E...

Uyelik id:832

S.a onceliklE hocam 5 kanalima ozgun video emri verdim ve tam 4 gun oluyor hala bir ilerme yukleme yapmiyor ilgilenirmisimiz rica ediyorum

İpone den gonderildi

Şu an ana saydadan bile video yükleyemiyorum vds li de denedim vds sizde
bu hatayı alıyorum
404 Not Found

The server can not find the requested page:
185.86.82.36/ing/videoyukle.php (port 80)

Please forward this error screen to 185.86.82.36's

2 gündür 300 tane videoyu yükleyemedi sistem aynı şekilde duruyor vds de var ama varmı yokmu belli değil

Arkadaşlar,

konum almış başını gidiyor. Çok sorularınız var ama konu altında cevaplayacak vaktim yok destek bile 3 gün geriden cevaplıyorum.

Amacım sürekli %100 memnuniyete yakın hizmet vermek. Mesala vdslerde görüyorum ara ara vdse erişilmiyor. Ama artık kalıcı çözümü buldum. Bir vds kapanınca bana sms geliyor ve geçiştirici değilde kalıcı onarımı uyguluyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam eft yaptım sure uzat yazıyor hayla işim acil lütfen ilgilenebilirmisiniz :S

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bota toplu ek açıklama veya toplu kart ekleme gibi bir özellik koyabiilirmisiniz zor oluyor elle tek tek girmek videolara

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri