Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam hergün 25 kanal ekleyip yükleme yapan birisiyim hemen hemen.Yüklediğim kanallarıda abone ol'a ekleyip daha sonra quize sokmak istediğim kanalları ordan kafama göre abone ettireceğim fakat abone ol a ekelyeceğim kanallar aktif olarak adsense ve quize bağlayacağım kanallar olacak sonuçta.bunların kapanma riski varmı sonuçta tokenle abone olmasını sağlıyorum diğer kanallara ve abone olurken kanallara giriş çıkış yapıyor.kapanma riski yaratır mı ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
1 tane kanal aç 10 tane alt kanal aç bagla videoyapa ordan abone ol ekranına ekle veya benim gibi 1 saatini ayır 10 tane kanal ekle sadece abone için
hocam dün gece 50 100 video attım şimdi <7:30 > bi baktım ki VDS yine gitmiş
sorun ne acaba![]()
2 gündür 300 tane videoyu yükleyemedi sistem aynı şekilde duruyor vds de var ama varmı yokmu belli değil
hocam 1 aylık botunuzu almak ıstıyorumda stok unuz varmı acaba
Bende de VDS var ama Almanya DC ile çok daha hızlı atıyor.
Stok her zaman var hocam Videoyap'ta
Bende de VDS var ama Almanya DC ile çok daha hızlı atıyor.
Stok her zaman var hocam Videoyap'ta
hocam nerden alıcaz
Web_Scripti nın mesaj kutusu dolu mesaj atamıyorum burdanda ilgilenmıyor![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üyelik Id : 5097
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.