RoxiRox
Yasaklanmış
1 client ve 1 yt api ile en çok kaç kanalı token verilmelidir?
Ben 1 Client ile en fazla 5 kanal bağlıyorum hocam. Api zaten tek seferlik kanal bağlanmıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 client ve 1 yt api ile en çok kaç kanalı token verilmelidir?
Hocam bu dailymotion yüklemede günlük bir sınırmı var 50 kadar video yükledikten sonra yükleme yapamıyoruz daily kanalımıza.. Yükleme yapılıyor gibi işlem yapıyor ama url falan vermiyor yükleme sayfası.. Dailymotiona baktığımda da videolar olmuyor zaten..Merhaba Arkadaşlar,
Yönetici desteğinde bekleyen mesaj : 0
Lütfen sıkıntısı olan arkadaşlar açık bir şekilde nasıl olduğunu ve nerede sıkıntı yaşadığını yönetici desteğine yazsınlar.
Mesala video yükleyemiyorum, kanal çekemiyorum, video ortası açamıyorum gibi ucu acık şekilde yazmayın. Detaylı yazın ki arkadaşlar aramızda 1-2 mesaj gidip gelmesini önlemiş olalım ve tek mesajla hızlıca hatamı veya hatanızı giderelim. Videoyap.com da eğer video yükleme örneğin 30 dk çalışmasa forum konumuza 100 kişi zaten yazar. O zamana kadar zaten bana videoyap yetkili destekdeki arkadaşlar whatsup ile yazarlar(pc başında olmasam bile haberim olur ve gelirim).
Bakalım hocam çıkacaktır onunda foyası. Yeni birşey mi geliyor yoksa belli bir partnera mı özel göreceğiz.Geçenlerdede böyle olmuştu sonra ilk quize ardından tüm partnera gelmişti.
Çok geçmiş olsun hocam, 10 saat uyarısını almanız normal. Büyük ihtimalle spam nedenli kapandı.
%80 kanallarınızda ünlem geç 1 özelliği kapalıydı.
%10 kaanallarınıza videoları gizli veya liste dışı cok fazla video atıyorsunuz.
%10 hiç biri hepsi aynı anda kapandı yani bir şekilde pcniz veya çalışma şekliniz mimlendi yönetici desteğine videoyapa bağlamadıgınız son 3 günde açtıgınız mail ve şifreyi iletiniz. geçmiş olsun tekrardan
Çok yoruldum ben yatıyorum arkadaşlar, son günlerde çok yenilik ve geliştirme getirmiş oldum. Daha kazançlı günler dilerim
Yt apinin hiç bir hükmü yok karşı kanaldaki videoları listeletme, özgünleştirmerde sistem kullanıyor. Kanallarınızla alakalı işleri client ve secret sadece yapıyor.
Ortak clientlarımda 10.000 er kanal limitliyorum. Kendi clientınsa eğer vaktin varsa hepsi farklı, vaktin yoksa 5 tanede bir yenisini client havuzuna tanıt. Uzun süredir botu kullanıyorsan hiç sıkıntı yaşanadıysan ve tek client kendininse bırak 50-100 kanalda bir değiş.
Şahsım adına soruyorsan 5 kanalda 1 client değişiyorum.clientı aldığım maile ait youtube kanalı yapmıyorum.
Hocam bu dailymotion yüklemede günlük bir sınırmı var 50 kadar video yükledikten sonra yükleme yapamıyoruz daily kanalımıza.. Yükleme yapılıyor gibi işlem yapıyor ama url falan vermiyor yükleme sayfası.. Dailymotiona baktığımda da videolar olmuyor zaten..
Çok yoruldum ben yatıyorum arkadaşlar, son günlerde çok yenilik ve geliştirme getirmiş oldum. Daha kazançlı günler dilerim
Yt apinin hiç bir hükmü yok karşı kanaldaki videoları listeletme, özgünleştirmerde sistem kullanıyor. Kanallarınızla alakalı işleri client ve secret sadece yapıyor.
Ortak clientlarımda 10.000 er kanal limitliyorum. Kendi clientınsa eğer vaktin varsa hepsi farklı, vaktin yoksa 5 tanede bir yenisini client havuzuna tanıt. Uzun süredir botu kullanıyorsan hiç sıkıntı yaşanadıysan ve tek client kendininse bırak 50-100 kanalda bir değiş.
Şahsım adına soruyorsan 5 kanalda 1 client değişiyorum.clientı aldığım maile ait youtube kanalı yapmıyorum.
Hocam şuan eklediğim bütün kanallara video yükleme izin vermiyor 10dk sonra tekrar deniyecek diyor.
ve 25 kanaldan 5-6 tanesi ekli olmasına rağmen yükleme yaparken
Kanalınıza ait token bulunmuyor. Kanallarım sayfasından token oluşturunuz.
hatası veriyor.Üyelik Id : 1431
bakarsan sevinirim
aynı hatayı bende de verdi şimdi tekrar denedim düzeldi. fakat bi yavaşlık var sanki bir de özgünleştirme yapmıyor.
hocam abone çekten gönderdiğim aboneler 1 gün sonra siliniyor ?
100 küsür kanal tanımlı hep farklı kanallardan göndermeme rağmen
+1 bende sorun bendemi diyordum.
http://www.ytpara.com/1004983-post21356.html
1-2 gün önce yazdım takan olmadıyollattıgım aboneler 1 gün sonra siliniyor ama kanal açık hem gönderilen hem gönderen
sorma hocam kafayı yemek üzereyim 10 kanal cayır cayır izleniyor sokamıyorum 3 gündür
bende quize girerken farkettim abone veya izlenim eksik dedi bi baktım aboneler gitmiş, abone kanalları kontrol ettim hiçbir sorun yok cillop gibi ayaktalar her ikiside fakat aboneler nedense 1 güne siliniyor garip bir hata üstad bir gelişme olursa nedenini ögrenirsen sen beni bilgilendir bende çözersem yazarım sana bizden kaynaklıda olabilr
+1 bende sorun bendemi diyordum.
http://www.ytpara.com/1004983-post21356.html
1-2 gün önce yazdım takan olmadıyollattıgım aboneler 1 gün sonra siliniyor ama kanal açık hem gönderilen hem gönderen
sanmıyorum bizden kaynaklı oldugunu hocam.bir arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor şuan menzili'nin abone botu var onu alıcam son çare
hocam abone yaptığım kanallara giriş yaptım kanallara aboneyim. ama gel gör ki abone olunan kanallarda abone 0 . youtube aynı clientten olunca çaktı ve sildi. sadece ilk abone olduğum kanalın aboneleri duruyor. diğerleri sıfır aboneli.
yok üstad kanalları sadece abone için açtım sadece abone olması için ve her birine ayrı client girdim her birine 1 client, gel gör ki aboneler geliyor 1 gün kalıyor 1 gün sonra siliniyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.