Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Ortak token kullaıyorsanız değiştirin limiti doldu herhalde

değiştirmemize ragmen veriyo ortak clientte sorun var inş. en kısa zamanda düzelir

ben şu anda daha önceki eklediğim kanallara video ekleyemiyorum.

Video yüklemek istediğimde kanalınızda sıkıntı var diyor ama kanallarımda hiçbir sıkıntı yok ayrıca video yöneticisinde bir kanalıma girmek istediğimde kanalınıza token verin diyor inşallah her kanala tek tek token vermeyiz bidaha büyük sorun olur.

10 saatte 200 civarı video yükleyebildi 40 kanala sırada bekleyen 2400 bu gidişle 3-4 günde anca bitecek

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

ORTAK TOKEN işlem limiti dolmasına kesin, net ve kalıcı bir çözüm gerekiyor.

100'lerce kanal çöp oluyor. Büyük zarar var.

TOKEN değiştirme butonu koydun hocam ama ordakiler de doluyor, oraya daha fazla ORTAK TOKEN ekler misin o zaman. teşekkürler.

Üyelık no13552 abı acıldır telef oldu kanallar destek e bakarmısın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

ünlem geç 1 % kaç yapıyorsunuz arkadaşlar ? %80 iyi mi ?

Arkadaşlar,

Ortak client da en boş client şuanda 507.. ve 303.. li olanlardır. 916 ve 827 malesef dolabiliyor. Toplam şuanda 4 tane ortak client var. değiştirme yaparak ayarlıyabilirsiniz. Tabiki ortak clientı ben sürekli ekliyorum. Fakat 100.000 kanal yapılmış clientları durduruyorum. Yeni clientlarıda ortaklaştırmaya bugece yeniden tanımlıycam

Arkadaşlar ortak client dolduğunda, bu kanallarınıza zarar veriyor mu ?

video yüklenmiyor hocam sebebi ney ? sıkıldım 3 gündür video atmıyor turbo modundada 2-3 tane anca

Arkadaşlar ortak client dolduğunda, bu kanallarınıza zarar veriyor mu ?

Yok hocam, client daha login olamaz ki kanalın token girişine başlasın. Günde ortalama 120 milyon işlem hakkı kullanımı var ortak clientlar var. 1 client ise 50 milyon hakka sahip günlük oda bitiyor. Dengesini kuramıyorum ne hikmetse herkes 916... lı clientı seçiyor:(

hergün sabah 10 da yt sıfırlıyor hakları 1 haftadır gece 3,4 gibi daily exceeded limit diyor 916 lı clienta

Yok hocam, client daha login olamaz ki kanalın token girişine başlasın. Günde ortalama 120 milyon işlem hakkı kullanımı var ortak clientlar var. 1 client ise 50 milyon hakka sahip günlük oda bitiyor. Dengesini kuramıyorum ne hikmetse herkes 916... lı clientı seçiyor:(

hergün sabah 10 da yt sıfırlıyor hakları 1 haftadır gece 3,4 gibi daily exceeded limit diyor 916 lı clienta

Efe abi o işlerden anlamıyorum ama sen bunu söyleyince aklıma şöyle bir şey geldi.. Mesela kullanıcı o an 916 lı clientten veriyorsa ve o client günlük limite ulaşmışsa, sistem otomatik olarak o kanala farklı clientten token verdirsin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri