F
fth
Guest
Sabah 8de yükleme emri verdim daha 5 tane video yükleyebilmis 15dklık video uzun olsa tamam dicem :/
Ben dün sabah 8 de verdim o emri.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sabah 8de yükleme emri verdim daha 5 tane video yükleyebilmis 15dklık video uzun olsa tamam dicem :/
Arkadaşlar videoyapı kendi vdsemizde çalıştırabilirmiyiz yoksa sadece kendi vdsindemi çalışır ?
Bu ay özellikle ne açsam ne yüklesem kanal kapanıyor sizde de aynı sorun var mı özel vds kullanıyorum.
Lütfen kanallarım kısmından api keyinizi değiştiriniz. Kullandığınız api key youtube api v2'dir. Youtube api v3'e geçmiştir. Lütfen kanallarım kısmından api keyinizi değiştiriniz.
SÜREKLİ BU HATAYI ALIYORUM DESTEGE O KADAR YAZMAMA RAGMEN SÜREKLİ YÖNETİCİYE AKTARIYOR VE ONLARIN VERDİGİ CEVAP İLE BENİM SORUNUMUN ALAKASI YOKK
BKNZ: En çok ünlemi geçmek için hangisini seçmeliyim?
Lütfen yazıyı tamamen okuyunuz. Ünlemi en iyi Ünlem G. +%90 Süre seçeneğiyle geçebilirsiniz. Fakat bu seçenek de videonun süresine ek olarak %90 civarında uzatır. +%90 ile video 10:00 ise 19:00 ile 19:59 arasında rastgele süreye dönüştürür. Videoyu baştan sona doğru izleyen bir kişi kesinlikle memnuniyetsizlik yaşamaz. Fakat çok zor kategori olmadıkça %50'den yüksek oran seçmeyiniz. En ideal yüzde oranı %60'dir. Ünlem geçme oranınız düşük gelirse %'yi arttırınız
BKNZ:v3 api almanız gerekiyor hocam
http://www.videoyap.com/kanallarim.php#prettyPhoto/7/
bunlarla benim sorunumun ne alakası var 2 video yap 110 kanal resmen yatıyor 3 günden beri
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklenti ile client almada hata var client secret kısmını yanlış kopyalıyor ilgilenirsen sevinirim
https://console.developers.google.com/project/xxx/apiui/credential hocam şu bölümde client id'nin altında gmail kısmı kalkmış o yüzden eklenti yanlış yeri kopyalıyor ve token kabul etmiyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
site gitti girebilen varmı sürekli donüyor . [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Genel sorun sanırım bende giremiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.