Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar videoyapı kendi vdsemizde çalıştırabilirmiyiz yoksa sadece kendi vdsindemi çalışır ?

Hocam arkadaşların dediği gibi şu 2-3 gündür videoyap biraz yavaş video yüklemekte.

Bu ay özellikle ne açsam ne yüklesem kanal kapanıyor sizde de aynı sorun var mı özel vds kullanıyorum.

Merhaba 5 tane özel vds alınabiliyormu 1 videoyapa [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Arkadaşlar videoyapı kendi vdsemizde çalıştırabilirmiyiz yoksa sadece kendi vdsindemi çalışır ?

Kendi vdsi ile çalışıyor bildiğim kadarıyla fakat pcden toplu upload bölümünü kullanabilirsin.

Bu ay özellikle ne açsam ne yüklesem kanal kapanıyor sizde de aynı sorun var mı özel vds kullanıyorum.

Mailleri aldığın kişiyi değiştir kendin açıyorsanda mail alarak deneyebilirsin

topluya aktardım turbo modunu actım resimdeki normalmi sizce

Hocam o normal olan bir şey sıkıntı yok yani.

Lütfen kanallarım kısmından api keyinizi değiştiriniz. Kullandığınız api key youtube api v2'dir. Youtube api v3'e geçmiştir. Lütfen kanallarım kısmından api keyinizi değiştiriniz.

SÜREKLİ BU HATAYI ALIYORUM DESTEGE O KADAR YAZMAMA RAGMEN SÜREKLİ YÖNETİCİYE AKTARIYOR VE ONLARIN VERDİGİ CEVAP İLE BENİM SORUNUMUN ALAKASI YOKK
BKNZ: En çok ünlemi geçmek için hangisini seçmeliyim?

Lütfen yazıyı tamamen okuyunuz. Ünlemi en iyi Ünlem G. +%90 Süre seçeneğiyle geçebilirsiniz. Fakat bu seçenek de videonun süresine ek olarak %90 civarında uzatır. +%90 ile video 10:00 ise 19:00 ile 19:59 arasında rastgele süreye dönüştürür. Videoyu baştan sona doğru izleyen bir kişi kesinlikle memnuniyetsizlik yaşamaz. Fakat çok zor kategori olmadıkça %50'den yüksek oran seçmeyiniz. En ideal yüzde oranı %60'dir. Ünlem geçme oranınız düşük gelirse %'yi arttırınız

BKNZ:v3 api almanız gerekiyor hocam
http://www.videoyap.com/kanallarim.php#prettyPhoto/7/

bunlarla benim sorunumun ne alakası var 2 video yap 110 kanal resmen yatıyor 3 günden beri

??????

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklenti ile client almada hata var client secret kısmını yanlış kopyalıyor ilgilenirsen sevinirim
https://console.developers.google.com/project/xxx/apiui/credential hocam şu bölümde client id'nin altında gmail kısmı kalkmış o yüzden eklenti yanlış yeri kopyalıyor ve token kabul etmiyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam ne zaman çözebilirsiniz. Dönüş sağlarsanız sevinirim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yüklemelerde yine sorun mu var hocam . sabahtan beri 350 video sırada bekliyor.

Merhabalar,

Firefox eklentiyi 2 haftada 1 defa güncelleme kararı almıştım. Geçen hafta güncrllemedim bu hafta cumartesi düzenliycem. Google yine sayfa yapısı değiştirmiş client al kanal ekle firefox eklentiği çalışmıyor.

Arkadaşlar, 5 Temmuzda toplu video bölümü yavaşladı ve bir türlü dengeyi tutturamadım. Yt den videoları 40mb/saniye indirirken tüm dünyadaki serverlarım bazı youtube serverlarından 20mb/saniye den hızlı indiremez oldu. Buda bekleyen videolar bölümünü şişiriyor. Eğer aciliyeti olan arkadaş varsa bekleyen videolar sayfasında tarayıcısının bir sekmesini açıp turbo moda alabilir. Ben bu süreçte yinede onlarca server entegre ettim. Fakat bekleyen video sayısı hep yeni emirler geldiği için bir türlü 0 lanamıyor. Yani bende güzel şeyler yazmak isterim, fakat yt çok yavaş durumda. normalde ayda 1 gün yavaşlardı indirme. Ama 4. gün oldu düzeltmediler gitti.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam daha önce sormuştum düzenleme yaptığını söylemiştin ancak , turbo moddayken 4-5 videoyu birden yüklüyor spamdan kapatmaz mı bu kanalı ?
Kanala girip bakıyorum 6-7 video'nun 3'ü aynı dakika içerisinde yüklemiş diğer videolarda 1 dakika sonra.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam size zahmet yazmıştım
[email protected] bu maile bağlı botumuzun yeni şifresini bekliyoruz hocam gelmedi halen bakabilirmisiniz yeni şifre için

site gitti girebilen varmı sürekli donüyor . [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri