Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çürüdüm pc basında yüklencek diye bekliyorum vds den videolar 10 bin limitini geçmek için pro vds aldım render almamama ragmen halen asırı yavaş yüklüyor
Merhaba Arkadaşlar,
17.08.2015 tarihinde en son firefox eklentisini güncellemiştim. Eklentinin kolaylığı artık o kadar çok seviliyor ki. Youtube birşey değiştirince eklenti 3 gün bir özelliği çalışmayınca bu şekilde çok yorum yazılıyor. Aslında sizler bu kadar çok eklenti çalışmıyor diye yazınca ben seviniyorum. Bir özelliğin çok kullanılması beni çok sevinidriyor. Fakat bu eklentiyi bozan youtube un sayfa tasarımlarını değiştirmesinden kaynaklanıyor. 3 gün önce güncellemiştim ve şimdi tekrardan güncelledim.
Firefox tarayıcınızdan tekrardan kaldırın eklentiyi ve tekrardan sitemizdeki firefox eklenti bölümünden kurunuz.
Şu günlerde yönetici desteği gerçekten çok yoğun. Herkes nereyle nasıl çalışmam gerek. Para kazanmaları geri nasıl açarım gibi çok soru soruyor. Bu nedenle forumda kişiye özel cevap vermem imkansız. Yani 1 kişiye cevap versem diğerlerine vermemiş olurum ve buda hoş durum olmaz. Yetkili destek site kullanımı hakkında sorularınız içindir. Yönetici destek yaşadığınız ve halledemediğiniz sorunlar içindir. Yönetici desteği yavaştır ama yazdıgınız şey çözülmeden cevap verilmez. Yani 1 cevapla sıkıntınız gitmiş olur. Bol kazançlar
www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php
Herkese bol kazançlar.
Tertemiz yavaş ve özenli çalışmama rağmen 4 kanalım uçmuş. İçlerinde 40 video anca vardı. Benim gibi kapanma sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?
benim de 5 tanesi gitti dün sadece birtanesine 52 video attım diğerleri 40dan azdı 36-38-40 inşallah daha çok devam etmez çünkü tekrardan kanallara video atmaya başladım bu arada dün sadece o 5 kanal atmıştım diğerlerine hiç atmadım sadece o kanallar gitti
Ben dün uzun zaman sonra 5 kanak bağladım 4 tanesi satın aldıgım 1 tanesi de kendi açtıgımdı satın aldıklarım kapanmış kendi kanalım hala açık. Hepsine aynı gün içinde video atmıştım. Sende satın mı alıyordun hocam kanalları?
Yok hayır ben kendim açıyorum her zaman
Videoyap mı sıkıntılı kanal açılışları mı sıkıntılı anlayamadım ne yapsam bilemedim bot süresini dondurdum![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sunucuya vıdeo yukleme suresı cok uzun oluyor ben mesela sunucu kullanıyorum 1 ile 2 gb lık dosyayı sızın sunucuya toplu bılgısayar upload ıle 6 7 8 9 10dk'da yuklenıyor asırı yavas sızın sunucudanda kanala yuklenıyor fakat bu sekılde atıyorum 30 40 video atıcam her vıdeo aralıgı ortalama 10dk ya denk gelıyor ve bu yuzde tahmınımce kanal patlıyor acaba upload hızını artırmak ıcın bırseyler yapamazmısınız ? sunucumun up down hızı 700 800 arası .
Arkadaşlar, artık kanal yapmak 2 ay öncesi kadar kolay değil. 7. ayın başından beri güvendiz çöp kanallar zaten bota eklenmese bile kapanıyor. Fakat yinede ben buna inceleyip kanalı açma yerinin hatasını söyleyebiliyorum. Birde bilgisayar olayı var, firefoxunuzdaki önemsiz uygulamaları silin.
Merhaba hocam,
Vdsli üyelik mi kullanıyorsun? Senin windows vdsin hangi ülkede. Benim Pro vdsler türkiye gerisi eko vdsler ingiltere. Hatlar ingilterede 1gbit. Türkiyede ise 100mbit. Fakat 2 side en az 15mb/saniye atman gerekir. Yönetici desteğine yazarsan birde ben farklı farklı ülkelerdeki windows vdslermle uğload hızına bakayım. Gerekirse datacenter neresiyse yazayım. Ama mesala senin windows vds avrupada değil amerikada filanda bu mümkün olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.