Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 gündür toplu bılgısayar upload ıle vıdeo yukleyemıyorum hem vıdeoyap surem hemde özel vds sürem bosa gıdıyor destekden mesaj attım arkadaşlar ne dedıyse yaptım yok olmuyor lutfen ılgılenırmısınız . Üyelik Id : 10530
Ekli dosyayı görüntüle 1014
lutfen ilgilenin videoyap hocam 1 haftadır video atamıyorum ve destektende donus yapılmıyor
uyeli id:832
Aynı sorun bende de var http hatası diyip ünleme düşüyor ilgilenirseniz bu konuyla sürelerimiz boşa gidiyor
hocam önemli bir konuda sizden yönetici desteğinden cevap bekliyorum dönüş yaparsanız sevinirm acilenÜyelik Id : 972
şuan botta bir yavaşlama mı var ?
Arkadaşlar merhaba,
Dailymotion kanallarına yükleme yapan varsa, görüşlerini belirtebilirlermi ?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Yönetici Desteğine Bakarmısınız Acaba Üyelik Id : 10530
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam teşekkürler çok güzel yenilikler hakikaten.
desteğe bugün bir soru sordum toplu video düzenleyicisinde videoları liste dışı yapamıyorum sorun mu var? diye biri cevap yazdı hata mı alıyorsunuz demiş bende aldığım hatayı kopyalayıp mesaj olarak yolladım sonra başka biri bu hatayı hangi bölümden alıyorsunuz diye cevap vermiş mesajıma bende toplu video bölümünden diye belirttim bir kez daha ve şu saat oldu hala işe yarar bir cevap alamadım
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] madem yardımcı olunmayacak neden böyle bir bölüm var ve neden dalga geçer gibi cevaplar alınıyor mesajlara ?
Büyük ihtimalle siz bir yetikili desteğe, birde yönetici desteğine sordunuz. Önceden kullandığınız bir bölümse yönetici desteğine sorun ve mesaj yazdığınız alanın altındaki yetkili desteğinede sorumu ilet butonundan işareti kaldırınız.
Ben bugün sabah 11 e kadar ki tüm sorulara cevap verdim. 2 günde toplam 10 saat hariç hep cevaplıyorum. Fakat yönetici desteğinde anında cevap yok, yetkili destekde var
Büyük ihtimalle siz bir yetikili desteğe, birde yönetici desteğine sordunuz. Önceden kullandığınız bir bölümse yönetici desteğine sorun ve mesaj yazdığınız alanın altındaki yetkili desteğinede sorumu ilet butonundan işareti kaldırınız.
Ben bugün sabah 11 e kadar ki tüm sorulara cevap verdim. 2 günde toplam 10 saat hariç hep cevaplıyorum. Fakat yönetici desteğinde anında cevap yok, yetkili destekde var
Merhaba Arkadaşlar,
Şu etapda yazılım işlerini bitirmiş bulunuyorum. Sadece aşağıda belirttiğim ufak iş kaldı. Aşağıdaki şekilde yenilikleri getirdim. 1-2 hafta boyunca yazılım geliştirecek önemli bir istek göremedim. Varsa yazarsanız hemen yapayım. Bu nedenle yazılım geliştirmeye ara verdiğim için forumda aktif olacağım. Soru veya sorunlarınızı buradan da yazabilirsiniz.
Yılın ikinci Bombası(Torrent videolarını yükleme birincisiydi)
Spamde yeni devir başladı. Toplu Özgün Video Yükle!
Açıklama: Toplu video Bölümünden; artık youtube içerisinde olmayan videoları(özgün videoları) internetteki sitelerden bulup topluca kanalınıza yükletebilirsiniz.
Nasıl bir mantıkla çalışıyor?
İçerisinde toplam 36 sitenin botu bulunmaktadır. Bu siteler içerisinde tabiki youtube.com bulunmuyor. Siz örneğin hello diye arattınız. bu 36 sitede taratılır. Bulunan her video youtube da aynı başlıkla bulunuyor mu diye bakar. Baktıktan sonra da çıkan sonuçlarda aynı başlık veya çok yakın başlık cıkarsa video süreleri birbirine çok benziyor mu diye bakar. Hem süre hemde başlık benziyorsa karşınıza cıkarmaz cünkü video youtube da var demektir, eğer 2 side olumsuz ise işte o video youtube.com da yoktur ama özgün bir videodur. Bu daha başlangıç... 36 sitenin sayısı günden güne artacaktır.
![]()
BitmediBir Bomba Yeni Özellik Daha!
Dailymotion.com Kanallarınıza Toplu Video ile artık videolarınızı yükletebilirsiniz.
Aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi aynı youtube toplu video bölümünde olduğu gibi dailymotion toplu video bölümü yapılmıştır. Ayrıca resimden göreceğiniz gibi videoyap.com daki dailymotion.com bölümü için ekstra ücret ödemezsiniz. Kendine ait bir menüsü bulunmaktadır.
![]()
Ayrıca Unutmayalim ki dailymotion limitleri mevcuttur. Bu limitler bizden değil dailymotion tarafından yapılmaktadır.;
1 Video maksimum 60 dakika olabilir.
1 Video maksimum 2GB olabilir.
1 Günde maksimum toplam yüklenen videoların süresi 120 dakika olabilir.
1 Günde maksimum 1 kanala 96 video yükleyebilirsiniz.
Merhaba hocam,
lütfen bu tarz ileri durumlarda yönetici desteğine yazarken yetkili desteğe paylaşma tik işaretini kaldırınız. onlarada yazınca öncelik onlarda oluyor sonrasında ben görüyorum. son yüklediğiniz 50 videoyu inceledim fakat bir sıkıntı göremedim. Yani şu video linkli videom yüklenmemiş veya sıkıntılı diye videoyu silmeden linkinide verirseniz hem bizim taraflı loglara hemde api taraflı loglara bakıp konuşmam doğru olur. sıkıntınızı gideremediyseniz lütfen linki bana yönetici desteğinden yazınız.
dönüş sağlandı.
15-20 gündür 1 saniye yavaşlama olmamıştı ama dün 1-2 saat hafif yavaşladığını loglardan görüyorum. Emirleri veren makinamın herhalde kabini değişti. Bu hafta kabini değişeceğinin mailini almıştım.
1 günlük test üyelik alıp denemenizi tavsiye ederim. Bol kazançlı günler dilerim.
Dönüş yaptım hocam.
hocam destekden cevap erdım rıca etsem bakabılırmısınız .
Anlıyorum hocam, üye id nedir?ben direk bütün soruları yetkili üye bölümünden sordum zaten size sormadım o konuda sorun yok
Eyw üstadım, haklısın hep ağırlıkla kısa videolar var. Birazda uzun videolu siteler ekleyeyim oraya. Özgün spami arttıralımda youtubeun da bahanesi azalsınEfe hocam bu BonbaYenilik güzel olmuş youtube içerisinde olmayan videoları(özgün videoları) fakat uzun videolar seçeneği'de olursa daha hoş olur sanki.
Eve şimdi geldim hocam, yemeği yiyip pc başına geçip cevaplamaya başlayacağım inş.
Anlıyorum hocam, üye id nedir?
Eyw üstadım, haklısın hep ağırlıkla kısa videolar var. Birazda uzun videolu siteler ekleyeyim oraya. Özgün spami arttıralımda youtubeun da bahanesi azalsın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.