Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

mehmet hocam hayırlı bayramlar dilerim , '' Bağlantı zaman aşımına uğradı
server18.videoyap.com sunucusu çok geç cevap veriyor. ''

Partları birbirine ekleme yaptıgımda özellikle bu hatayı veriyor :( yardımcı olursanız sevinirim. iyi geceler.

Efe hocam merhaba ben tolga Üyelik Id : 1493 videyap dan mesaj attım ilgilenirsen sevinirim

saygılar.

Merhaba Arkadaşlar,

bayramın 2. gününü full çalışarak geçirdim ve tüm destekdeki bekleyen yönetici mesajlarını cevaplandırdım. Kimsenin sorunu ve sıkıntısı kalmadı inşAllah. Varsa soru veya sorunuz yönetici desteğine sorabilirsiniz.

Not: Anlık yükleyici serverlarım arasından 1 tanesi ise kilitlenmişti bazı arkadaşlara o serverdan yüklemeler bazen denk gelmiş ve işlem yapamamış. Bende kilidini açamadım yurt dışına yazmıştım ve bugün öğlen o sıkıntıda çözülmüş.

Merhaba Arkadaşlar,

bayramın 2. gününü full çalışarak geçirdim ve tüm destekdeki bekleyen yönetici mesajlarını cevaplandırdım. Kimsenin sorunu ve sıkıntısı kalmadı inşAllah. Varsa soru veya sorunuz yönetici desteğine sorabilirsiniz.

Not: Anlık yükleyici serverlarım arasından 1 tanesi ise kilitlenmişti bazı arkadaşlara o serverdan yüklemeler bazen denk gelmiş ve işlem yapamamış. Bende kilidini açamadım yurt dışına yazmıştım ve bugün öğlen o sıkıntıda çözülmüş.

İşini aşkla yapan kişi :)
Teşekkür ederim :)

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun :)

kanalalsattaki kanallarımı toplu halde satıştan çekip excele aktarmak istiyorum satın alayım tüm kanallarımı dicem o kadar param yok üstüne komisyon biniyor 30 kurustan 1033 kanal var 300 tl zarar olacak satıştan çekmek için tüm kanalları almak için kredi ekleseniz veya siz çekip bana excel ile verseniz efe hocam ?

Mobil Mesaj

Mobil Mesaj

Merhaba Arkadaşlar,

Youtubun şu zor döneminde arkamızda efenin var oldugunu bilmemiz bize rahat bir nefes ve ileriye yönelik umutlar veriyor. Teşekkürler.hep var ol.

Üyelik Id : 35435
destekden yazdım hocam ilgilenebilirseniz sevinirim.

7[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam madem 2.gun full calistin nerde benim cevap tam 4 gundur sorunlu bekliyor bot gunluk 5k yukleme hakki aldik sali gunu paketiniz aktif edildi dediniz destekden kac gundur paket fln yook. Olmadigi gibi msjlarada cvp yok. Bugunde olmazsa sikayet konusu acicam.

Uyelik id. 35427

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam paypal hesabınıza ödeme yapacağım da kabul etmiyor. Bana banka bilgileri iletir misiniz havale geçeyim. enpara olursa mükkemmel olur.

Efe hocam sana 1 mesaj daha attım videoyap destekten Üyelik Id : 1493bakarsan sevinirim.birde bu hesapla bağlantılı bir hesaptan mesaj attım.orayada bakarmısın.

arkadaşlar eşleşenden çok dertliyim. %60-70 yapıyorum hala eşleşen var. varmı benim gibi dertli. hocam sizin öneriniz var mı [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Üyelik Id : 16154 vıdeo cektıgımde vıdeolarımın adında acıklamasında ve etıketınde asd4f gıbı sayılar gelıyor yardım edermısınız ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Üyelik Id : 16154 vıdeo cektıgımde vıdeolarımın adında acıklamasında ve etıketınde asd4f gıbı sayılar gelıyor yardım edermısınız ?
Kanallarımdan sayfasından hangi kanalınızda böyle isimlerle çekiyorsa o kanalın ünlem geç 2 açıktır onu kapatıp yüklediğinizde öyle yüklemez sonraki yüklenenleri. Eskileri düzeltmek için toplu videodan düzeltebilirsiniz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam eğer kanalı ekledikten sonra ünlem geç 2'yi işaretlediyseniz videolarınız bu şekilde yüklenir.

Bu şekilde yüklenen videoları düzenlemek için

Toplu video yöneticisi =>> ünlem geç

yapmalısınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri