Merhaba Arkadaşlar,
Bugünkü kapanmaları inceledim. Kapanan kanalların %96'sı ortak client kullananlar çıktı. Eklenen kanalların ise son 1 aydaki ortalaması ortak client ile %12'dir. Yani bu demek oluyor ki ortak client artık %100 olarak garanti edilir ki spame düşmüş durumda. bir client ne kadar güzel olursa olsun çok fazla kanal barındırıyorsa spame düşüyor.
Sonuç: Sistemden ortak client sistem yapısı kaldırılmıştır. Kanalları her kanala ayrı client ile eklemenizi öneriyorum. Dilerseniz firefox eklentimizle kolayca ekleyebilirsiniz dilerseniz manuel ekleyebilirsiniz.
Not: Dün gece 11'de başkalarının youtube videolarını kendi youtube hesaplarını aktaranlar için bir çalışma yaptım. Henüz şuanda bir sıkıntı gözüküyor. Yinede bu etapda youtube videoları yerine farklı videoları youtube hesaplarınıza kopyalarsanız risk almamış olursunuz. Şuanda youtube videolarını çok iyi derecede youtube anladığı için kanalları kapatıyor. 1 tane video ünlem verecek derecede olursa youtube diyor ki kopya video kanalı kapat. Bu nedenle tek 1 video bile ünlem almaması gerekir duruma getirmek gerekiyor. Ben partner çalışıyorum ünlem almıyorum diye düşünmeyin. O alt yapı videonun kopyası olup olmadığını algılatan yapıdır. Partnerda olsanız yani videonun kopyalandığını anlıyor demektir. Bu nedenle şu etapda dediğim gibi youtube dan kopyalamak yerine yüzlerce bot var sistemde farklı sitelerden kopyalatınız. bol kazançlar
Topluluk %90 oranında çekilen kategoriyle alakalıdır. kategoriyi değiştirin gelmiyorsa kategorinizle alakalı bir kişi ********lik yapıyor demektir. eğer durum aynı ise desteğe yazarsanız sevinirim.