Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

kaç kere diyeceğim. Kaç kere demem lazım anlaman için bilmiyorumi BENİM 20 GÜN SÜREM VARDI VDS ALMAK İÇİN 10K DA VİDEOYAP HAKKI ALDIM SÜREYE ÇEVİRMEK İÇİN. nasıl sürem yokmuş süreyi dondurunca sürem olmamış mı oluyor? kendiniz dediniz süreyi dondurunca haklar geçmiyor bir bug oluşmuş bunu düzelticem diye. Sizce mantıklı mı bu ya? ben sürem gitmesin boşa diye süreyi donduruyorum. BAKIN SÜREYİ SİLMİYORUM VEYA SÜREYİ BAŞKA YERE TRANSFER ETMİYORUM VEYA SÜREM BİTMİYOR. DONDURUYORUM. YANİ O SÜRE HALA BENİM O SÜREYİ HALA KULLANABİLİRİM. DEĞİL Mİ?. SONRA HAKLAR GELİNCE TRANSFER ETMEK İÇİN SÜREYİ AÇIYORUM Bİ BAKIYORUM HAKLAR GİTMİŞ. BU SİSTEMİN HATASIMI BENİM HATAM MI ALLAH AŞKINA BİRİ BİŞEY SÖYLEYİN KAFAYI SIYIRCAM YA. ŞİMDİ SÜREYİ TEKRAR DONDUR DİYOSUN SÜREYİ DONDURURSAM BEN HAKLARIMI NASIL ALICAM SAYIN YETKİLİ NASIL ALICAM? KENDİN DİYOSUN SÜRESİ DONUK HESABA VİDEOYAP HAKKI GELMİYOR DİYE KALKMIŞ BİDE BANA SÜREYİ DONDUR TEKRAR DİYOSUN? ya azıcık mantık ya!

Sen beni anlamıyorsun ben seni anlamıyorum. İstediğiniz gibi düşünmekde serbestsiniz. Süresi dondurulmuş ve süresi olmayan hesaba transfer ettiğiniz zamanda hak kaybolmuş. bende 24 saat geçmeden kaybettiğiniz hakkı iyi niyetimle ekledim. Ayrıca haklarını süreye çevirirsen 31 günden fazla süren eder vds almanda da problem cıkmaz. Ağzımı bozdurma.. Yeter ya senin gibi 1 tane üyem yok. Sen teksin..

Sen beni anlamıyorsun ben seni anlamıyorum. İstediğiniz gibi düşünmekde serbestsiniz. Süresi dondurulmuş ve süresi olmayan hesaba transfer ettiğiniz zamanda hak kaybolmuş. bende 24 saat geçmeden kaybettiğiniz hakkı iyi niyetimle ekledim. Ayrıca haklarını süreye çevirirsen 31 günden fazla süren eder vds almanda da problem cıkmaz. Ağzımı bozdurma.. Yeter ya senin gibi 1 tane üyem yok. Sen teksin..

Bence sorun bende değil siz fazla agrasifsiniz ben müşteriyim. Benim istediğim buydu bu kadar laf dalaşına girmek yerine hakkımı iade etseydiniz zaten bi sorun olmayacaktı. Benim hakkım yoktu da durduk yere sizden 10k hak mı istedim hayır. Neyse vds için e 55tl lik ödemeyi yaptım onaylarsanız sevinirim

Videoyapa kanal eklerken 401 hatası veriyor hocam bunu nasıl cozeriz askerdeyim buradan alintilarsan çok memnun kalirim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaç kere diyeceğim. Kaç kere demem lazım anlaman için bilmiyorumi BENİM 20 GÜN SÜREM VARDI VDS ALMAK İÇİN 10K DA VİDEOYAP HAKKI ALDIM SÜREYE ÇEVİRMEK İÇİN. nasıl sürem yokmuş süreyi dondurunca sürem olmamış mı oluyor? kendiniz dediniz süreyi dondurunca haklar geçmiyor bir bug oluşmuş bunu düzelticem diye. Sizce mantıklı mı bu ya? ben sürem gitmesin boşa diye süreyi donduruyorum. BAKIN SÜREYİ SİLMİYORUM VEYA SÜREYİ BAŞKA YERE TRANSFER ETMİYORUM VEYA SÜREM BİTMİYOR. DONDURUYORUM. YANİ O SÜRE HALA BENİM O SÜREYİ HALA KULLANABİLİRİM. DEĞİL Mİ?. SONRA HAKLAR GELİNCE TRANSFER ETMEK İÇİN SÜREYİ AÇIYORUM Bİ BAKIYORUM HAKLAR GİTMİŞ. BU SİSTEMİN HATASIMI BENİM HATAM MI ALLAH AŞKINA BİRİ BİŞEY SÖYLEYİN KAFAYI SIYIRCAM YA. ŞİMDİ SÜREYİ TEKRAR DONDUR DİYOSUN SÜREYİ DONDURURSAM BEN HAKLARIMI NASIL ALICAM SAYIN YETKİLİ NASIL ALICAM? KENDİN DİYOSUN SÜRESİ DONUK HESABA VİDEOYAP HAKKI GELMİYOR DİYE KALKMIŞ BİDE BANA SÜREYİ DONDUR TEKRAR DİYOSUN? ya azıcık mantık ya!

Hala hatayı düzeltmek yerine laf dalaşına giriyosunuz iki dakika sisteme girip haklarımı transfer etmek şuraya yazcagonız birkaç cümleden daha kolay. Bilerek mi bekletiyosunuz? BAKIN BEN SİZİ BEKLİYORUM. HAKLARI İADE EDECEĞİNİZ İÇİN SÜREMİ DONDURMUYORUM! ÇÜNKÜ SİZ DEDİNİZ SÜRESİ DONUK OLAN Bİ HESABA HAK TRANSFER OLMUYOR. BEN HAKLARIM GELSİN DİYE SÜREMİ DONDURMUYORUM. SEN TUTMUŞ BANA HALA SÜRENİ DONDUR DİYOSUN? BUGÜN DE İADE ETMESENİZ 1 GÜN HAKKIM DAHA BOŞA GİDECEK. VE HAKLARI İADE ETSENİZ BİLE 29 GÜN HAKKIM KALACAK VE YİNE VDS ALAMAYACAĞIM. BUNUN SORUMLUSU BEN OLAMAM!
[MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION] HOCAM ALLAH ASKINA SİZDE BİŞEY SÖYLEYİN SİZDE ALDIM HAKLARI

hey sakin ol şampiyon karşında 29 yaşında evli 1 çocuk babası adam var para verip insanları satın almıyorsunuz . Ne lan bu canı sıkılan konuya gelip bağırıp çağırıp gidiyor.

Videoyapa kanal eklerken 401 hatası veriyor hocam bunu nasıl cozeriz askerdeyim buradan alintilarsan çok memnun kalirim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

401. That's an error. Error: invalid_client .... diye başlayan bir hata veriyorsa client id secret alırken yanlış bir şey yapmışsınız client'ı tanımlayamıyor google. müsait olduğunuz bir zamanda skype'tan ekleyin neas1559 size ben client id ve secret vereyim bota tanımlamanız için

Youtube kanallari bölümünde kac kanal hakkiniz varsa dm bölümünde de ayni sayida hakkiniz varir. Eğer ek kanal hakki satin almadiysaniz bu sayi 40'tır.

Mobil mesaj

Youtube için 40 doğru, fakat dailymotion için şuanlık bir sınır yok hocam :) Dailye Teşvik için diyelim.

[MENTION=15118]WEB[/MENTION]_Script hocam ben bilgisayardan videoları yükleyecem seciyorum sadece 1gb boyutlu alıyor toplamda 50 videoyu bi anda atmak istiyorum nedir çaresi hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım, üstüne gelip burdan yazdım henüz dönmediniz. Mesajı atlamış olma ihtimaliniz var mı ?

(28.12.2015 21:43)
Üyelik Id : 4059

bir sorunum var üstadım müsait olduğunuzda dönerseniz çok sevinirim
Üyelik Id : 13266

hocam 2 gündür 150 kere uyarı geldi 30 dakika sonra yüklenecek diye yüklemiyor, gözardı et seçeneğimde seçili. delirtti bu beni bakarmısın bi :D

DM için otomatik kanal çekme'ye bi türlü kanal ekleyemedim,bu özellik çalışmıyor sanırım.

Ekledikten 24 saat sonra devreye giriyor hocam ...

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Talimatı veremiyorum ki hocam,bakınız.Kelime olarak yaptığımda oluyor ama kanalı çek dediğimde eklediğim kanalı bi türlü ekleyemedim böyle hata veriyor.
Edit:Bu soruna bi çare bulursa [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bulur :)

BD641j.png

Son düzenleme:
Talimatı veremiyorum ki hocam,bakınız.Kelime olarak yaptığımda oluyor ama kanalı çek dediğimde eklediğim kanalı bi türlü ekleyemedim böyle hata veriyor.

BD641j.png

hocam ben kelime arayarak işlem yapıyorum kanala yeni video eklendikce yükle kısmını hiç kullanmadım hocam ... aslında videoyap tanım videosunun her videoyap özelliği için ayrı ayrı çekilmesi gerekli toplu tanıtım videosunda birçok kısımın anlatımı yok ....

hocam ben kelime arayarak işlem yapıyorum kanala yeni video eklendikce yükle kısmını hiç kullanmadım hocam ... aslında videoyap tanım videosunun her videoyap özelliği için ayrı ayrı çekilmesi gerekli toplu tanıtım videosunda birçok kısımın anlatımı yok ....

Teşekkür ederim hocam,kelime olarak ara'ma yaparak sıkıntı yok kanal çek çalışmıyor sanırım.

Edit:Bu soruna bi çare bulursa [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bulur :)

BD641j.png

hocam dailymotion otomatik kanal çekme bölümü sadece yt to daily dir. Daily to daily istiyorsan toplu video -> diğer botlar -> sayfa/kanal çek bölümünden yapılıyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten birtakım sorular sordum müsait olduğunuz zaman cevaplarsanız sevinirim.
Üyelik id : 13128

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri