- Web sitesi
- www.videoyap.com
kaç kere diyeceğim. Kaç kere demem lazım anlaman için bilmiyorumi BENİM 20 GÜN SÜREM VARDI VDS ALMAK İÇİN 10K DA VİDEOYAP HAKKI ALDIM SÜREYE ÇEVİRMEK İÇİN. nasıl sürem yokmuş süreyi dondurunca sürem olmamış mı oluyor? kendiniz dediniz süreyi dondurunca haklar geçmiyor bir bug oluşmuş bunu düzelticem diye. Sizce mantıklı mı bu ya? ben sürem gitmesin boşa diye süreyi donduruyorum. BAKIN SÜREYİ SİLMİYORUM VEYA SÜREYİ BAŞKA YERE TRANSFER ETMİYORUM VEYA SÜREM BİTMİYOR. DONDURUYORUM. YANİ O SÜRE HALA BENİM O SÜREYİ HALA KULLANABİLİRİM. DEĞİL Mİ?. SONRA HAKLAR GELİNCE TRANSFER ETMEK İÇİN SÜREYİ AÇIYORUM Bİ BAKIYORUM HAKLAR GİTMİŞ. BU SİSTEMİN HATASIMI BENİM HATAM MI ALLAH AŞKINA BİRİ BİŞEY SÖYLEYİN KAFAYI SIYIRCAM YA. ŞİMDİ SÜREYİ TEKRAR DONDUR DİYOSUN SÜREYİ DONDURURSAM BEN HAKLARIMI NASIL ALICAM SAYIN YETKİLİ NASIL ALICAM? KENDİN DİYOSUN SÜRESİ DONUK HESABA VİDEOYAP HAKKI GELMİYOR DİYE KALKMIŞ BİDE BANA SÜREYİ DONDUR TEKRAR DİYOSUN? ya azıcık mantık ya!
Sen beni anlamıyorsun ben seni anlamıyorum. İstediğiniz gibi düşünmekde serbestsiniz. Süresi dondurulmuş ve süresi olmayan hesaba transfer ettiğiniz zamanda hak kaybolmuş. bende 24 saat geçmeden kaybettiğiniz hakkı iyi niyetimle ekledim. Ayrıca haklarını süreye çevirirsen 31 günden fazla süren eder vds almanda da problem cıkmaz. Ağzımı bozdurma.. Yeter ya senin gibi 1 tane üyem yok. Sen teksin..