Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

merhaba mehmet hocamm destekten dönermisin id 16290

Blogger konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? videoyap'ı blogger özelliği yani

botun toplu video yukleme dahil diger sekilde yt yuklemelerinde sayet unlem gec render aktifse hic bir videoda ses yok uzun zamandir boyle yeni uyelik aldim destegede defalarca yazdim sorun cozulmedi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam desteğe yazdım önemli bakarsan sevinirim...

Üyelik Id : 32988

Merhaba Arkadaşlar,

18.01.2016 tarihinde videoyap için bir dönüm noktası olarak ünlem geç 1'in içerisine +Render gelmişti. Bu render kanal kapatmalarını sona erdirdi. Bana göre her kanal için zorunlu olarak ünlem geç 1 + Render uygulanmalı.

Peki bu ünlem geçin içindeki render nedir? Avantajları ve Dezavantajları nelerdir?

Avantaj:
Ünlem geçin içindeki render ses netleştirme olarak adlandırdım. Aslında bir ses netleştirme değildir. Videonun stereo sesini %5 arttırıp, mono sesi siliyor. Mono sesi sildiği için yt mono ses üzerinden uygunsuzluk veya ses eşleşeni kontrolünü yaptığı için %100 başarı sağlamış oluyor. Böylelikle kanal uzun ömürlü olmuş oluyor.

Dezavantajı:
Eğer videoyu izleyen cihazın stereo çıkışı bulunmuyor, sadece mono çıkış veriyorsa işte o cihazda videonun sesi çıkmaz. Kısaca videoyu izleyenlerin %3'ü civarında video sessiz olmuş olur.

Şimdi tercihleri önceden ben yapıyordum. Ünlem geç 1 + Render olarak zorunlu sunuyordum. Artık ünlem geç 1'i hem renderlı hemde rendersız seçenek olarak sizlere sunuyorum. Bana sorarsanız +Render yapılması şart. Fakat müşteri memnuniyeti için bu tercihler size kalmıştır.

1vp90N.png

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekden cevap verdiniz mi acaba bildirim gözüküyor ama mesaj yok

Üyelik Id : 14392

Duyuru: Firefox eklentimizdeki otomatik kanal bağlayan özellik yarın sabah güncellenecektir. 2015 ve önce yıllarında açılmış kanallar bağlanıyor ama 2016 da açılmışlar yeni temaya google geçtiği için bağlanamıyor. Firefox eklentimizde kanal bağlama yarın sabah 2016 kanallarını destekliycek. 2015 ve öncesi kanallarınızı bugünden bağlayınız. Eğer yarın bağlamak isterseniz 2015 e uyumsuz olmuş olacak eklenti. Google tahmini onlarda yeni temaya geçmesi 1 haftayı alacaktır.

Bilgilerinize.

Edit: Sitemin üst bölümünde duyuru var. Bugün son gün, geçen yıl olduğu gibi birgün sonrasında yeni tarife dışında kimseye satış yapmam. tekrar mesaj atıpda konuyu üstte taşımak istemiyorum, çünkü bunu reklam olsun diye değil, geleceğe devam edebilmek için yapıyorum.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam para kazanılmıyor ticari hakları kanıtla ile başım dertte ne yapmalıyım ? arkadaşlar siz ne önerirsiniz ?

Hocam zaten youtube duraklama dönemi gibi bir dönemdeyiz neden sürekli zam geliyor bota :(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam para kazanılmıyor ticari hakları kanıtla ile başım dertte ne yapmalıyım ? arkadaşlar siz ne önerirsiniz ?

Ünlem geç 1 kullandığın halde mi bunu yaşıyorsun? Belki kanalın daha önceden spame düşmüştür. Telefonundan video çekip yükleyip onada ticari kanıt diyorsa kanal spam listesine girmiş demektir. Onun çaresi yok hocam yeni kanal aç, ünlem geç 1'i +%70 Süre+Render seç keyfine bak.

Hocam zaten youtube duraklama dönemi gibi bir dönemdeyiz neden sürekli zam geliyor bota :(

1) 10 Ay oldu önceki zamdan bu yana sürekli değil hocam.

2) Youtube işini bırakan insan sayısı çoğaldıkça benim masrafım artıyor. Çünkü server sayımı aynı oranda azaltamıyorum.

Ünlem geç 1 kullandığın halde mi bunu yaşıyorsun? Belki kanalın daha önceden spame düşmüştür. Telefonundan video çekip yükleyip onada ticari kanıt diyorsa kanal spam listesine girmiş demektir. Onun çaresi yok hocam yeni kanal aç, ünlem geç 1'i +%70 Süre+Render seç keyfine bak.

1) 10 Ay oldu önceki zamdan bu yana sürekli değil hocam.

2) Youtube işini bırakan insan sayısı çoğaldıkça benim masrafım artıyor. Çünkü server sayımı aynı oranda azaltamıyorum.

evet ünlem gen 1 i kullanıyorum %50 ye kadar denemiştim. tek kanalımda yaşamıyorum attıgım kanalların %30-35 de var bu uyarı ama %70 ile denememiştim hemen deniyorum. bu arada firefox eklentisi ne 2015 ne de 2016 için çalışıyor şuan. api managerde duruyor.

evet ünlem gen 1 i kullanıyorum %50 ye kadar denemiştim. tek kanalımda yaşamıyorum attıgım kanalların %30-35 de var bu uyarı ama %70 ile denememiştim hemen deniyorum. bu arada firefox eklentisi ne 2015 ne de 2016 için çalışıyor şuan. api managerde duruyor.

Kısa videolar için %60 ve altı baya etkisizdir. 2016 yılında ünlemden yana sıkıntıyı dile getiren ilk kişisiniz hocam. Bu nedenle sıkıntınız devam ederse en çok ünlem gelmiş bir kanalın mail ve şifresini desteğe yazarmısınız.(Fakat son yüklenen videonun para kazanması dolar olsun)

Eklentiyi bugün güncel versiyonunu yayınlayacakken tekrardan bir google güncelleme getirdi ve kod yapısını değiştirdi. Bu konuda çalışmalara devam ediyorum.

Kısa videolar için %60 ve altı baya etkisizdir. 2016 yılında ünlemden yana sıkıntıyı dile getiren ilk kişisiniz hocam. Bu nedenle sıkıntınız devam ederse en çok ünlem gelmiş bir kanalın mail ve şifresini desteğe yazarmısınız.(Fakat son yüklenen videonun para kazanması dolar olsun)

Eklentiyi bugün güncel versiyonunu yayınlayacakken tekrardan bir google güncelleme getirdi ve kod yapısını değiştirdi. Bu konuda çalışmalara devam ediyorum.

video sürelerim genelde 30dk+ hocam. konuyu bende okudum bu konudan şikayet eden hiç yoktu. %50 den fazla denemedim. deneme yapıp size dönüş sağlarım. eğer sorunu aşamaz isem email ve şifre yollarım. tşk ederim. hayırlı akşamlar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Dün destekten yazmıştım bugün cevap gelmiş gözüküyor Destek(1) şeklinde ancak tıkladığımda yöneti desteğinde gelen bir cevap yok.
Üyelik Id : 9130

merhaba 2 gün oldu bir destege yazalı bir dönermisiniz

Üyelik Id : 16290

Üyelik Id : 4887

Abi müsait bir zamanında destege bakarmısın kapanma sorunu yasıyorum bir önceki sefer yardım etmıstın düzelmişti tekrar kontrol edebilirmisin

Hocam sen ilgili nir arkadaşsın brn biliyorum ama bir videoyap hesabımızda paypaldan ödeme yapmamıza rağmen henüz aktif olmadı sana da destekten ördaj attık cevapta verdin paypalımızı istedin ama hala aktif etmedin bekliyoruz

Otomatik Resim Birleştirerek Özgün Video Oluşturun bölümü çalışmıyor, resimleri çekemiyorum, ne yapmalıyım sorun sadece bende mi acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri