Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

üyelik ıd 36131 hocam işbankasından havale geçtim ödeme formu mu doldurdım hala sürem eklenmedi kontrol edermisiniz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yardımcı olacakmısınız ?

Merhaba Arkadaşlar,

Bazı video kategorilerinde ciddi engel artışı olmuştu. Bunun için 1 haftadır gece gündüz uğraştım. Cuma günü bir model inşa ettim ve üzerinde testler yapıyordum.Fakat bu sabahtan bu yana o yöntemde malesef fixlendi. Destekden sağolsunlar; 3 Arkadaşın 2 si aynı yöntemi bildirmişti, birisi farklı yöntem bildirmişti. Yinede bilmeyenler için paylaşayım; videonun kalitesi çok önemli değil diyorsanız zaten videoyapda olan çerçevelerden %90 engel geçer çerçevesi %99 oranında herşeyi geçebiliyor. Ama bana net görüntü gerek diyorsanız ya kategorinizi veya siteyi değiştirmeniz gerekiyor.

Not: Kategorisi sıkıntılı olan arkadaşlar varsa ve kategori değiştirmem, netlik de benim için önemli diyorsanız. Bir yöntem çıktığında her şeyde olduğu gibi videoyap'da olacaktır.

Merhaba Arkadaşlar,

Bazı video kategorilerinde ciddi engel artışı olmuştu. Bunun için 1 haftadır gece gündüz uğraştım. Cuma günü bir model inşa ettim ve üzerinde testler yapıyordum.Fakat bu sabahtan bu yana o yöntemde malesef fixlendi. Destekden sağolsunlar; 3 Arkadaşın 2 si aynı yöntemi bildirmişti, birisi farklı yöntem bildirmişti. Yinede bilmeyenler için paylaşayım; videonun kalitesi çok önemli değil diyorsanız zaten videoyapda olan çerçevelerden %90 engel geçer çerçevesi %99 oranında herşeyi geçebiliyor. Ama bana net görüntü gerek diyorsanız ya kategorinizi veya siteyi değiştirmeniz gerekiyor.

Not: Kategorisi sıkıntılı olan arkadaşlar varsa ve kategori değiştirmem, netlik de benim için önemli diyorsanız. Bir yöntem çıktığında her şeyde olduğu gibi videoyap'da olacaktır.

Üyelik Id : 14790

hocam dönersen bi fikrim var

Üyelik Id : 14790

hocam dönersen bi fikrim var

Vay süpersin ya hocam. Tüm videoyap ailesi olarak Allah razı olsun.

Senin Yöntemi anasayfaya entegre ettim ve beta olarak aktif ettim. Görüntü kalitesi ise tertemiz.. (3 video denedim şuanda 3 ünüde geçti. Bir tanesi gangnam style.)

Senin Yöntemi anasayfaya entegre ettim ve beta olarak aktif ettim. Görüntü kalitesi ise tertemiz.. (3 video denedim şuanda 3 ünüde geçti. Bir tanesi gangnam style.)

Nasıl kullanacağız hocam? Bide desteğe bakabilirmisiniz. Üyelik Id : 4930

eyvallah hocam cümlemizden, hepimiz adına hayırlı olur inşallah :)

edit:hocam toplu pc upload entegre etmeni bekliyorum benim kullandıgım yer yalnızca orası var

Son düzenleme:

Hocam ana sayfa da nerde ve nasıl kullanılıyor

Videoyap ana sayfa veya tekli video yüklerken, Translate, Şablon
Partlara Ayır gibi özelliklerden hangisi toplu video yöneticisinde yoksa özellik o'dur. : ) belki fixlenmemesi için [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] söylemek istemiyordur. En azından özellik için bir bildiri tarzında tüm üyelere yeni özellik diye site üzerinden söylerseniz iyi olur.

Bu arada iyi çalışmalar.

Hım video kırpma yerine gelen özelliktir. 4 harfli:) Zoom özelliği. Eskiden video kırpma vardı artık kırpma değil direk zoom yapma oldu. Çözünürlük değişmiyor, zoomlanıyor video. Bu şuanda denediğim tüm engelleri geçti. Zoom u hem test edip hemde hızlandırıp toplu videoda herkese sınırsız olarak açmaya çalışacağım.

Hım video kırpma yerine gelen özelliktir. 4 harfli:) Zoom özelliği. Eskiden video kırpma vardı artık kırpma değil direk zoom yapma oldu. Çözünürlük değişmiyor, zoomlanıyor video. Bu şuanda denediğim tüm engelleri geçti. Zoom u hem test edip hemde hızlandırıp toplu videoda herkese sınırsız olarak açmaya çalışacağım.

yüzdesini kaç yapalım hocam? 10 yetiyor mu?

hocam toplu pc uploada entegre etcekmisin hemen? beklemedeyim

hocam destekten dönersen tekrar bişey daha yazdım

yüzdesini kaç yapalım hocam? 10 yetiyor mu?

videoya göre değişiyo %60da bütün videolardan geçiyor hocam

Son düzenleme:

hocam testlerden sonra toplu pc den yüklemeye de ekleyin lütfen :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam üyelik Id 1919 pazartesi bi ticket açtım bakar mısınız

Bilgisayardan upload bölümüne ne zaman eklenecek hocam, ona göre süre uzatacağım.

Ne yaptıysam hiç bir torrent sitesinden içerik çekemedim.

Allah aşkına arkadaşlar torrentten video çekmek için jangi siteyi ve ya linki kullanıyorsunuz ??

Magnet linki deniyorum olmuyor zamunda, torrent ultra, bittürk hiç biri olmuyor.

Abone çek bölümüne herkes 30-50 arası alt kanal eklerse tüm kanalların 100k civarı abonesi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri