Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

şu an firefox eklentisinde sıkıntı varmı efe hocam odelin botunu kullanıyorum ama

Her clientın günlük belli bir limiti bulunmaktadır. Düştüğün bu durumun 2 türlü çözümü olabilir.

1) Tek client değil, her kanala farklı client alarak yapabilirsin. Böylelikle her kanal için 900-1000 video yükletme hakkın olmuş olur.

2) Yok ben tek clientda yapıcam diyorsan hocam, google buna çözüm olarak para yatır client hakkını arttır diyor. Günlük 1000 civarı video yükleme 1 client için ücretsiz. Ekstradan ortalama 1.000 civarı video yükletme günlük 25 usd civarı bir para hocam.

hocam aslında ben şurasını anlamadım videoyapta kanallarım bölümünde Client Id - Client Secret ile 60 kanala yükleme sınırı olmadan yükleme yapabiliyorum ama masaüstü programında yapamıyorum bu sınırı peki nasıl aşıyorsunuz 30 40 50 60 kanala birden sınıra takılmadan :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe abi yüklenmeme sorunu devam ediyor abi 2 sunucuyuda denedım ıkısınde de aynı .

ytye video yüklemelerimi bitirdim,boş durmayayım diye dmye upload yapayım dedim ama bi türlü video atamıyorum dm kanallarıma.pcden upload ile hangi kanala video atmaya kalksam sürekli olarak limiti aştın hatası alıyorum.kanallara bakıyorum,kaç gündür video atmamışım yani limiti aşmış olamam.yinede sıfır,içi boş bi kanala video atmayı denedim şimdi ama yine aynı hatayı veriyor.destekdende mesaj attım gerçi ama burayada yazayım,başka sorun yaşayan var mı acaba?

not : diger hesabıma henüz bakmadım ama Üyelik Id : 37988 olan hesabımda var bu sorun.birazdan diger hesabımada bakıcam...

Arkadaşlar,

Bekleyen videolar sayfasında tarayıcınızı açık bırakarak videolarınızın yüklenmesini hızlandırabilirsiniz.

belki biliyorsunuzdur bugün akşam üstü türkiyenin en büyük datacenterlarından biri olan sh çöktü. Sh da barınan onbinlerce sitede çökmüş durumda. Benimde orada hangi servera hangi emir verilcek olan kordine etme serverım bulunuyordu. Oda kapanınca mecvuren emirler benim server tarafından dağıtılamıyır, sizler tarafından bekleyen videolarda dağıtılabilir. Sh ise açıklama olarak ne zaman biteceği belli değil, alt yapı geliştiriypruz açıklaması yaptı. Onlar adına sizlerden özür diler, bu bilinmez süreçte aciliyeti olan arkadaşlar bekleyen video sayfasını açık bıraksı

Arkadaşlar,

Bekleyen videolar sayfasında tarayıcınızı açık bırakarak videolarınızın yüklenmesini hızlandırabilirsiniz.

belki biliyorsunuzdur bugün akşam üstü türkiyenin en büyük datacenterlarından biri olan sh çöktü. Sh da barınan onbinlerce sitede çökmüş durumda. Benimde orada hangi servera hangi emir verilcek olan kordine etme serverım bulunuyordu. Oda kapanınca mecvuren emirler benim server tarafından dağıtılamıyır, sizler tarafından bekleyen videolarda dağıtılabilir. Sh ise açıklama olarak ne zaman biteceği belli değil, alt yapı geliştiriypruz açıklaması yaptı. Onlar adına sizlerden özür diler, bu bilinmez süreçte aciliyeti olan arkadaşlar bekleyen video sayfasını açık bıraksı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Efe hocam , geçen gün bir ricam olmustu senden sagolasın sende yardımcı olacagını soylemıstın... Az önce destekten yazdım İD numaram , Üyelik Id : 12502 bi bakabılırsen sevınırım :)

Saygılar , İyi Çalışmalar

hocam kanal çekmek isteğim kanalların videoları kanallar güncellendiği halde çekmiyor ?

Arkadaşlar,

dmdeki hiç bi kanala video atamıyor olmamında sebebi bu mu hocam acaba?

edit : sorun sanırım ing sunucu ile alakalıymış hocam.sen sürekli ing sunucuyu dene dedigin için onu denedim sürekli,yüklemedi hiç bi kanala.sonra tr sunucudan upload ayarlayıp yatmıştım,çogunu yüklemiş.yüklemedikleride kesin antivürüse takılmıştır :D birazdan tekrar bi bakayım bakalım.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hoca , kolay gelsin abicim bu ise yeni baslamıs calısmak isteyen arkadaslar var .. videoyap üyeliğini 1 defaya mahsus 1 gunluk bile olsa acabilirmisin abi ? fazla talep olacağını sende biliyorsun .. beni az cok tanırsın kendim ve cevrem icin değil , gercekten kazanmak calısmak isteyen arkadaslar var .. bu konuda yardımcı olmanı rica edecem ..
müsait olunca desteğe bakabilirmisin abi , Üyelik Id : 35378

Arkadaşlar toplu pcden uploadda http hatası alan var mı ? Sarı ünlem veriyor

Sh.com.tr nin 14 saat kapali kalmasi nedeniyle Toplu Video yukleme emirlerini koordine eden makinamiz islem yapamamistir. Bu surecte ciddi video yukleme emri verilmis ve sistem o anda yukleyemedigi icin sistemi dengeye alabilmek adina tahminen 13:00(Cumartesi) saatine kadar toplu video bolumu durdurulmustur. Kusura bakmayiniz.

Hocam ne zaman düzelecek burası çok az video çeken biriyim onuda dünden beri yapamıyorum

firefox eklentisinde sıkıntı var galiba efe hocam client oluşturulamıyor hatası veriyor tekrar deniyor yine olmuyor .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe abi anca geri dönüş yapabildim yeni kanal ile tekrar upload denedim yine aynı sorun oldu Üyelik Id : 10530

Playlist oluşturucada 150 video ustünü neden seçemıyoruz hocam

ing sunucudan hiç upload yapamadım,trdede sürekli sarı ünlem çıkıyor olmadı tektek yükleyeyim dedim ondada yine güvenlik sebebiyle bu dosyayı kabul etmem diyor biçok videoda :D arada tr sunucudan biraz yükleme yapabildim ama randımanlı degil.inşallah bian önce düzelirde işimize bakarız...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri