Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
---------- Mesaj saat 12:53:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:43:34 civarında gönderildi. ----------
[/COLOR]Buda bot sahibi arkadasın musterisine olan saygısı . takdir sizlerin dahada post atmayacam ne kendisine ne de konusuna.
![]()
ustad ben sana üst mesajda aynen sunu yazdım iyi oku. bu yuzden gelecek ay sizinle calısmayacagım. aralık ayında surem doluyor dedim. ocak ayında süre uzattım kullanmayacagımı belirttim. senin yapman gereken aralık 31 e kadar sabredip ocak ayında hesabımı kapatıp paramı yollamandı , ama pek bir panik atak ve sinirle hareket edip komple hesabımı kısıtladın. sana yakısan buysa diycek bir söz bulamıyorum senin konun kirlenmesin diye de yaptıklarını söylemeyelim mi ? parasını almıssın ay sonuna kadar aralık ayının neden hesabımı sınirlenip kapatıyosun ki ? ben üst mesjda ocak ayında calısmayacam dedim saygı duyarsın ödemeyi yaparsın veya yapmazsın o senin sorunun ama sen kalkıp satın aldıgım bir hakkı kısıtlayamazsın , haksızlık yaparsan kusura bakma ama bende bunu dile getiririm.
---------- Mesaj saat 12:53:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:43:34 civarında gönderildi. ----------
Buda bot sahibi arkadasın musterisine olan saygısı . takdir sizlerin dahada post atmayacam ne kendisine ne de konusuna.
![]()
Ben attığın o resimde bile seni haksız buluyorum. Kaldıki o son mesajına verdiğim cevap da aşağıdadır:
rica ederim, kusura bakmayın insanoğluyuz konuşmalar yanlış anlaşılabilir. 1 ocak geldiğinde hatırlatın iadenizi geçeyim. iyigünler
Konumu daha çok kirletmek istersen yazabilirsin. Sağ taraftaki sayfa kaydırma çubuğunun durumuna bak. 380 tane mesaj var aramızda. verdiğim destek ve herşey ortadır. İadeni istediğin gün yaz ve al hocam. Bana düzgün konuş, adam ol, efendi ol yazan sensin. Ben sadece tek dediğim kaba laf. olayı uzatma ve iadeni istediğin gün yaz dememdir.
Daha çok konuma yazma herşey ortadır. Ben kendimi haklı görüyorum. ve iadeni istediğin gün yaparım.
açıldı beyler fazla yüklenmeyin yalnız
---------- Mesaj saat 23:49:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:47:47 civarında gönderildi. ----------
? ti gri Ünleme dönüşüyor zaten sen tehlikenin farkında mısın
zaten herşey ? işaretinden dönüşüyor
$ işaretlilerde gri ünleme dönüşüyor o yüzden dedikleriniz komple saçma
daha saniyesinde $ işareti almış video ertesi gün birden gri ünleme düşüyor daha açık anlatayım![]()
merhaba bende bugün sisteme kayıt oldum ama bir türlü çektiğimiz kanala yeni bir şey eklendiğinde otomatik ekleme işini yapamadım![]()
Alex hocam bizim sistemde telifli videoları silmesiyle birlikte para kazanmadaki soru işareti kırmızı ünlem olursa otomatik siliyor. Gri ünlemler her sayfa arasında olduğundan youtube onlara özel bir sayfa vermediği için silinmiyor. Sizce gri ünlem riski nedir? Kırmızı ünlem kadar varmıdır?Dehşet çıkışların var hocam, sakin olalım![]()
selam kardeş bende youtube işine girdim bot almak ıstıyorum ama yeni girdiğim için hiçbirşeyden anlamıyorum deneme sürümünü alsam beceremeyip tam sürüm almasam oluyomu ? 2 haftadır 0.0001 $ bile kazanamadım![]()
merhaba bende bugün sisteme kayıt oldum ama bir türlü çektiğimiz kanala yeni bir şey eklendiğinde otomatik ekleme işini yapamadım![]()
Çok önemli bi konuya ışık tutmuşsunuz hocam !,bunun yanında bide şu 3. eşleşmeleri silecek bi çözümde olsa tadından yenmez[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Kırmızı ünlem diye birşey ilk defa sizden duydum. Sanırım aynı videoyu 2 kere yükleyince veya başka şekillerde çıkan o kırmızı durumdan bahsediyorsunuz.
Gri ünlem para kazanma kapanma sebeplerinin en önemli en tehlikeli nedenidir. Bu hususta konum da var benim, buyrun inceleyin:
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...ara-kazanma-kapanma-asil-sebebini-buldum.html
O yüzden size ısrarla söylüyorum ? lerini silebilirseniz, gri ünleme dönüşmesini engellemiş oluruz ? lerinin. Tek tek takip etmek kontrol etmek gerekiyor.
Ben size süreci anlatayım:
Para kazanmalar açılınca, ? li yani inceleniyorda kalan videolar 5-6 saat sonra gri ! e dönüşür. Bunun anlamı şudur: Videoların ticari kullanım hakkını ıspatlayın der youtube. Tabiki ispatlayamayınca para kazanmaları topluca kapatıyor.
Yani siz eğer ? li saatlerce inceleniyorda kalan videoları silebilirseniz, bu çok önemli gelişme olur ve hiçbir zaman gri ! yemeyiz.
Siz burda herkesin yazdığı kafa karıştırıcı şeylere kulak asmayın, dediklerime kulak verin, ? li videolar 5-6 saat sonra gri ! e dönüşür. Gri Ünlem para kazanma kapanma sebebidir. ? li inceleniyorda kalan videoları otomatik silebilirseniz para kazanma kapanma tehlikesinden bizi kurtarmış olursunuz.
Aksi taktirde her 3 saatte bir ? li videoları silmek için giriş yapmam gerekiyor. Ondan size ısrarla söylüyorum. Herşeyi yaptınız ? li videoları da kolayca silebilirsiniz diye düşünüyorum.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Kırmızı ünlem diye birşey ilk defa sizden duydum. Sanırım aynı videoyu 2 kere yükleyince veya başka şekillerde çıkan o kırmızı durumdan bahsediyorsunuz.
Gri ünlem para kazanma kapanma sebeplerinin en önemli en tehlikeli nedenidir. Bu hususta konum da var benim, buyrun inceleyin:
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...ara-kazanma-kapanma-asil-sebebini-buldum.html
Çok önemli bi konuya ışık tutmuşsunuz hocam !,bunun yanında bide şu 3. eşleşmeleri silecek bi çözümde olsa tadından yenmez
zaten o griler bir nevi önümüze atılmış yem ....
ben mail gelip de şu video şuna ait olabilir yazmasını beklemeden 1 saat de ışığı yakamamışsam silerim.adamlar biliyor zaten o ışığı yanmayanların kime ait olduğunu...adsenseye bağlı kanallarda tehlikeli.ne zaman mail gelecek de griye dönüşecek diye beklenmez.ben de hiç kırmızıya döndüğünü görmedim,anında sildiğimden.
Dehşet çıkışların var hocam, sakin olalım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.