Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

ben botuna laf etmedim usta ? hizmetinede diyecek birsey yok ben senin isinin hakkını verdiğini dusunuyorum kendine göre fakat bende acil durumlarda ulasmam gereken zamanlarda ulasamıyorum bu da göre bir eksik ben bu yuzden gelecek ay sizinle calısmayacagım. yoksa ne bota lafım var nede size dört dörtlük bir sistem dörtlük bir insansınız. allah sizden razı olsun. konunuzu baltalamakta istemiyorum olumlu mesajlarım ağırlıkta ilk defa sitem ve öneri belirttim , sizde kendinize göre haklısınız bu yuzden doğru olan benim sizinle calısmamam olacaktır , tsk ler ay sonu surem doluyor gelecek ayı ödemistim gelecek ayı tarafıma yollarsanız bir problemde olmaz , altları kuru cocuklar mutlu olur :) saygılar.

---------- Mesaj saat 12:32:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:25:49 civarında gönderildi. ----------

simdi beni yanlıs anlamınızı istemem bu postumdan sonra arkadas 350 olan video ekleme sayımı 210 yaptı. isteyene dunu ve bugunu print atabilirim ben sana 350 video nun parasını yollamısım aralık ayı icin toplamda 35 tl ödeme yapmısım aralıktan neden benim video sayımı dusuruyorsun ? ben yolladıklarımın istersen dekontunuda atayım tarihlerinide yazayım ilk önce hesap acmısım 150 gunluk yukleme vardıo iki defa 10 tl ayrı tarihlerde yollamısım 10 video da siz eklemissiniz , simdi ayımın dolmasına 4 gun varken 2 defa bu ay bizi magdur etmisken . 2 hafta oncede 1 gun ekleyecektiniz eklemediniz simdi neden benim hakkımı kısıtlıyorsunuz ? oldu olacak bu aykı hesabımıda silin böyle is olmaz parasını aldınız hizmetinizi yapın .!

---------- Mesaj saat 12:35:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:32:34 civarında gönderildi. ----------

İade işlemlerinde arakadaşlar tüm hepsini hesaplar ve kalan paranı ona göre gönderirler. Lütfen hesabı daha çok kullanmayınız. Artık iade olarak not düşülmüştür.

4 gunum daha var videolarımı dusurdunuz birde hesabımı kısıtladınız ? parasını almıssınız isin neden magdur ediyorsunuz ?

iadeni istediğin an, hesabını dondurdum. ve iade işlemi için muhasebeme bildirdim. Sonra tekrardan 5 gün daha kullanım, yılbaşından sonrasında kalan iademi yap diyorsun. Daha çok uzatmayalım ve konum kirlenmesin. İsteğin üzerine iadeni iptal ettim, hesabını aktif ettim. iadeni istediğin zaman söyle iadeni yaparım ve hesabını dondururum. Çocuk oyuncağı değil bu işler.

ustad ben sana üst mesajda aynen sunu yazdım iyi oku. bu yuzden gelecek ay sizinle calısmayacagım. aralık ayında surem doluyor dedim. ocak ayında süre uzattım kullanmayacagımı belirttim. senin yapman gereken aralık 31 e kadar sabredip ocak ayında hesabımı kapatıp paramı yollamandı , ama pek bir panik atak ve sinirle hareket edip komple hesabımı kısıtladın. sana yakısan buysa diycek bir söz bulamıyorum senin konun kirlenmesin diye de yaptıklarını söylemeyelim mi ? parasını almıssın ay sonuna kadar aralık ayının neden hesabımı sınirlenip kapatıyosun ki ? ben üst mesjda ocak ayında calısmayacam dedim saygı duyarsın ödemeyi yaparsın veya yapmazsın o senin sorunun ama sen kalkıp satın aldıgım bir hakkı kısıtlayamazsın , haksızlık yaparsan kusura bakma ama bende bunu dile getiririm.

---------- Mesaj saat 12:53:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:43:34 civarında gönderildi. ----------

Buda bot sahibi arkadasın musterisine olan saygısı . takdir sizlerin dahada post atmayacam ne kendisine ne de konusuna.
vyn5l.jpg

---------- Mesaj saat 12:53:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:43:34 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]Buda bot sahibi arkadasın musterisine olan saygısı . takdir sizlerin dahada post atmayacam ne kendisine ne de konusuna.
vyn5l.jpg

Ben attığın o resimde bile seni haksız buluyorum. Kaldıki o son mesajına verdiğim cevap da aşağıdadır:

rica ederim, kusura bakmayın insanoğluyuz konuşmalar yanlış anlaşılabilir. 1 ocak geldiğinde hatırlatın iadenizi geçeyim. iyigünler

Konumu daha çok kirletmek istersen yazabilirsin. Sağ taraftaki sayfa kaydırma çubuğunun durumuna bak. 380 tane mesaj var aramızda. verdiğim destek ve herşey ortadır. İadeni istediğin gün yaz ve al hocam. Bana düzgün konuş, adam ol, efendi ol yazan sensin. Ben sadece tek dediğim kaba laf. olayı uzatma ve iadeni istediğin gün yaz dememdir.

Daha çok konuma yazma herşey ortadır. Ben kendimi haklı görüyorum. ve iadeni istediğin gün yaparım.

ustad ben sana üst mesajda aynen sunu yazdım iyi oku. bu yuzden gelecek ay sizinle calısmayacagım. aralık ayında surem doluyor dedim. ocak ayında süre uzattım kullanmayacagımı belirttim. senin yapman gereken aralık 31 e kadar sabredip ocak ayında hesabımı kapatıp paramı yollamandı , ama pek bir panik atak ve sinirle hareket edip komple hesabımı kısıtladın. sana yakısan buysa diycek bir söz bulamıyorum senin konun kirlenmesin diye de yaptıklarını söylemeyelim mi ? parasını almıssın ay sonuna kadar aralık ayının neden hesabımı sınirlenip kapatıyosun ki ? ben üst mesjda ocak ayında calısmayacam dedim saygı duyarsın ödemeyi yaparsın veya yapmazsın o senin sorunun ama sen kalkıp satın aldıgım bir hakkı kısıtlayamazsın , haksızlık yaparsan kusura bakma ama bende bunu dile getiririm.

Buda bot sahibi arkadasın musterisine olan saygısı . takdir sizlerin dahada post atmayacam ne kendisine ne de konusuna.
vyn5l.jpg

Hocam şikayetiniz var ise şikayet konusu açınız ve gerekli belgeleri koyunuz burada konu kirletmekten başka hiçbir işe yaramıyorsunuz !

Ben attığın o resimde bile seni haksız buluyorum. Kaldıki o son mesajına verdiğim cevap da aşağıdadır:

rica ederim, kusura bakmayın insanoğluyuz konuşmalar yanlış anlaşılabilir. 1 ocak geldiğinde hatırlatın iadenizi geçeyim. iyigünler

Konumu daha çok kirletmek istersen yazabilirsin. Sağ taraftaki sayfa kaydırma çubuğunun durumuna bak. 380 tane mesaj var aramızda. verdiğim destek ve herşey ortadır. İadeni istediğin gün yaz ve al hocam. Bana düzgün konuş, adam ol, efendi ol yazan sensin. Ben sadece tek dediğim kaba laf. olayı uzatma ve iadeni istediğin gün yaz dememdir.

Daha çok konuma yazma herşey ortadır. Ben kendimi haklı görüyorum. ve iadeni istediğin gün yaparım.

olay kapanmıstır tsk ler iyi calısmalar.

açıldı beyler fazla yüklenmeyin yalnız :)

---------- Mesaj saat 23:49:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:47:47 civarında gönderildi. ----------

? ti gri Ünleme dönüşüyor zaten sen tehlikenin farkında mısın

zaten herşey ? işaretinden dönüşüyor

$ işaretlilerde gri ünleme dönüşüyor o yüzden dedikleriniz komple saçma

daha saniyesinde $ işareti almış video ertesi gün birden gri ünleme düşüyor daha açık anlatayım :D

@Stan ve @Web_Scripti

Lutfen aranizdaki bu halledilmesi cok kolay olan bir sorunu dahada buyutmeyin.Atla deve degil ortadaki sorun.Yanlis anlasilmalar olabilir,bir anlik sinir yada haksizlik yapildigi dusunulebilir her iki taraf icinde diyorum bunlari sessiz ve saygi cercevesi icinde karsilikli olarak sorununuzu cozun lutfen.

Aranizdaki sorun halledildiginde bildirim yapin konudaki mesajlari silelim cunki buyutulmeyecek bir olayi epey buyutmussunuz.O hakli bu hakl idemiyorum ortada kucuk bir sorun var lutfen kendinize yakisir halde bu sorunu cozun tatliya baglansin.
Saygilarimla
http://www.ytpara.com/30/web_scripti.html

zaten herşey ? işaretinden dönüşüyor

$ işaretlilerde gri ünleme dönüşüyor o yüzden dedikleriniz komple saçma

daha saniyesinde $ işareti almış video ertesi gün birden gri ünleme düşüyor daha açık anlatayım :D

Dehşet çıkışların var hocam, sakin olalım :D

selam kardeş bende youtube işine girdim bot almak ıstıyorum ama yeni girdiğim için hiçbirşeyden anlamıyorum deneme sürümünü alsam beceremeyip tam sürüm almasam oluyomu ? 2 haftadır 0.0001 $ bile kazanamadım :)

merhaba bende bugün sisteme kayıt oldum ama bir türlü çektiğimiz kanala yeni bir şey eklendiğinde otomatik ekleme işini yapamadım :(

merhaba bende bugün sisteme kayıt oldum ama bir türlü çektiğimiz kanala yeni bir şey eklendiğinde otomatik ekleme işini yapamadım :(

yeni başlayan arkadaşları gorunce benımde aklıma hemen ilk başladıgım gunler gelıyo arkadaşa ne sorarsanız cok içten bi şekilde yardımcı oluyo emınım hemen kapacaksınız olayı hocam (-__-)

Alex hocam bizim sistemde telifli videoları silmesiyle birlikte para kazanmadaki soru işareti kırmızı ünlem olursa otomatik siliyor. Gri ünlemler her sayfa arasında olduğundan youtube onlara özel bir sayfa vermediği için silinmiyor. Sizce gri ünlem riski nedir? Kırmızı ünlem kadar varmıdır?

selam kardeş bende youtube işine girdim bot almak ıstıyorum ama yeni girdiğim için hiçbirşeyden anlamıyorum deneme sürümünü alsam beceremeyip tam sürüm almasam oluyomu ? 2 haftadır 0.0001 $ bile kazanamadım :)

Merhaba hocam, siteye üye olduktan sonra destrk bölümüne deneme süresi istiyorum yazarsanız hemen süreyi hesabınıza ekleriz. Bizim sistemden özgüneştirme methoduyla video yükleyin normal yüklemeden en az 5 kat daha hit yaptırır. Ama kazancınız cok düşük 10 la çarpılsada fayda etmez. ilk önce forumdaki konuları okumanızı öneririm. 3-4 birşeyler kazanınca gelin kazancınızı arttırın.

Merhaba hocam, toplu video bölümünde kanal çekme işlemini manuel yapın ve 1-2 video ekleyin hemen Altında ekleyince bu kanala yeni eklenenleri şu kanalıma otomatik yüklesin butonu var. Ona tıklayıp sınırlar ve ayarlar yapabilirsiniz. Bir sıkıntınız olursa desteğe yazın hemen dönüş yaparım.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Kırmızı ünlem diye birşey ilk defa sizden duydum. Sanırım aynı videoyu 2 kere yükleyince veya başka şekillerde çıkan o kırmızı durumdan bahsediyorsunuz.

Gri ünlem para kazanma kapanma sebeplerinin en önemli en tehlikeli nedenidir. Bu hususta konum da var benim, buyrun inceleyin:

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...ara-kazanma-kapanma-asil-sebebini-buldum.html

O yüzden size ısrarla söylüyorum ? lerini silebilirseniz, gri ünleme dönüşmesini engellemiş oluruz ? lerinin. Tek tek takip etmek kontrol etmek gerekiyor.

Ben size süreci anlatayım:

Para kazanmalar açılınca, ? li yani inceleniyorda kalan videolar 5-6 saat sonra gri ! e dönüşür. Bunun anlamı şudur: Videoların ticari kullanım hakkını ıspatlayın der youtube. Tabiki ispatlayamayınca para kazanmaları topluca kapatıyor.

Yani siz eğer ? li saatlerce inceleniyorda kalan videoları silebilirseniz, bu çok önemli gelişme olur ve hiçbir zaman gri ! yemeyiz.

Siz burda herkesin yazdığı kafa karıştırıcı şeylere kulak asmayın, dediklerime kulak verin, ? li videolar 5-6 saat sonra gri ! e dönüşür. Gri Ünlem para kazanma kapanma sebebidir. ? li inceleniyorda kalan videoları otomatik silebilirseniz para kazanma kapanma tehlikesinden bizi kurtarmış olursunuz.

Aksi taktirde her 3 saatte bir ? li videoları silmek için giriş yapmam gerekiyor. Ondan size ısrarla söylüyorum. Herşeyi yaptınız ? li videoları da kolayca silebilirsiniz diye düşünüyorum.

Kırmızı ünlem diye birşey ilk defa sizden duydum. Sanırım aynı videoyu 2 kere yükleyince veya başka şekillerde çıkan o kırmızı durumdan bahsediyorsunuz.

Gri ünlem para kazanma kapanma sebeplerinin en önemli en tehlikeli nedenidir. Bu hususta konum da var benim, buyrun inceleyin:

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...ara-kazanma-kapanma-asil-sebebini-buldum.html

O yüzden size ısrarla söylüyorum ? lerini silebilirseniz, gri ünleme dönüşmesini engellemiş oluruz ? lerinin. Tek tek takip etmek kontrol etmek gerekiyor.

Ben size süreci anlatayım:

Para kazanmalar açılınca, ? li yani inceleniyorda kalan videolar 5-6 saat sonra gri ! e dönüşür. Bunun anlamı şudur: Videoların ticari kullanım hakkını ıspatlayın der youtube. Tabiki ispatlayamayınca para kazanmaları topluca kapatıyor.

Yani siz eğer ? li saatlerce inceleniyorda kalan videoları silebilirseniz, bu çok önemli gelişme olur ve hiçbir zaman gri ! yemeyiz.

Siz burda herkesin yazdığı kafa karıştırıcı şeylere kulak asmayın, dediklerime kulak verin, ? li videolar 5-6 saat sonra gri ! e dönüşür. Gri Ünlem para kazanma kapanma sebebidir. ? li inceleniyorda kalan videoları otomatik silebilirseniz para kazanma kapanma tehlikesinden bizi kurtarmış olursunuz.

Aksi taktirde her 3 saatte bir ? li videoları silmek için giriş yapmam gerekiyor. Ondan size ısrarla söylüyorum. Herşeyi yaptınız ? li videoları da kolayca silebilirsiniz diye düşünüyorum.
Çok önemli bi konuya ışık tutmuşsunuz hocam !,bunun yanında bide şu 3. eşleşmeleri silecek bi çözümde olsa tadından yenmez

zaten o griler bir nevi önümüze atılmış yem ....
ben mail gelip de şu video şuna ait olabilir yazmasını beklemeden 1 saat de ışığı yakamamışsam silerim.adamlar biliyor zaten o ışığı yanmayanların kime ait olduğunu...adsenseye bağlı kanallarda tehlikeli.ne zaman mail gelecek de griye dönüşecek diye beklenmez.ben de hiç kırmızıya döndüğünü görmedim,anında sildiğimden.

Hocam allah izin verirse ocak ayı içerisinde yazmış olacağım. Çok sağolasın bilgilendirme için. Aynen dediğin şekilde bir önleme yapıcam. Telifler bölümündeki videoları şuanda silme çalışıyor. Para kazanmada ünlemli videolar 15 gün öncesine kadar çalışıyordu, fakat bir yenilik yapmışlar onada ayak uydurup düzenliycem..

Çok önemli bi konuya ışık tutmuşsunuz hocam !,bunun yanında bide şu 3. eşleşmeleri silecek bi çözümde olsa tadından yenmez

3. eşleşmeleri ve dünya genelini zaten siliyor hocam. Sol menüdeki Telifli videolar & Para kazanma bölümüne tıklayınız.

zaten o griler bir nevi önümüze atılmış yem ....
ben mail gelip de şu video şuna ait olabilir yazmasını beklemeden 1 saat de ışığı yakamamışsam silerim.adamlar biliyor zaten o ışığı yanmayanların kime ait olduğunu...adsenseye bağlı kanallarda tehlikeli.ne zaman mail gelecek de griye dönüşecek diye beklenmez.ben de hiç kırmızıya döndüğünü görmedim,anında sildiğimden.

İnşallah hocam çok kısa sürede ayarlıycam.

sakin söylüyorum zaten :D

bak yazılımcı mantığı ile anlatayım, sen diyorsun soru işaretlerini inceleyip 3,5 saat kalanları silsin gri ünleme düşmeden

ben diyorum ki $ işareti alanlarda gri ünleme dönüşüyorlar yani eninde sonunda yine gri ünlemliler temizlemek gerekecek bu yüzden direk gri ünlemlileri temizlemek bizim için yeterli olacak =)

he senin dediğin sistemi de yaptı diyelim yine ek olarak grileri temizlemek için bir sistem daha koyması gerekecek dediğim gibi...

ben şahsen her ikisini de isterim ama bir karar vermek gerekirse ve kısıtlı zaman varsa ilk yapılacak şeyin benim dediğim olması daha mantıklı

---------- Mesaj saat 05:44:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:21:32 civarında gönderildi. ----------

@Web_Scripti
[MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Şuan aklıma çok feci birşey geldi söylemezsem nikime hakaret olur :D

şuan youtube para kazanmayan bölümü çalışmadığına göre bütün videolar arasından soru işaretlileri aratman gerekecek sanırım

ama sana direk ünlem alanları söyleyen biri olsa işin daha kolay olur genelde ertesi günü gmaile gelir bu ünlemliler kanıtlayın diye liste halinde, sadece bu maildeki listeyi takip ettiren ve ordaki videoların url lerinden bir şekilde kanala sil talimati gönderebilen birşey yaparsan diğerine nazaran daha tasarruflu olabilir

hahah :D

çektiğimiz kanala yeni eklenen videoları kanala otomatik ekleme hakkında bir ufak video yaparsanız çok mutlu olurum hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri