Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
bu hatayı nasıl anlayacağız hocam
SqH4vb.jpg

Bir üyenin sitesi kapanmış, site kapanıncada yazılım havuzda onun sırasına takılmış:) otomatik havuzda kapalı siteleri havuz sırasını es geçmeyi ayarladım. Çok kombinasyon girince gözden kaçanlar oluyor demekki. Eyw hocam

Toplu video bölümünde 50 video birden başlatınca Kelime Bulunamadı kırmızı hatası verdi. Sonra tek tek videoda bile Kelime Bulunamadı kırmızı hatası verdi. Bot komple kısa süre çöktü heralde. 10-15 dk sonra düzeldi. O neden oluyor acaba ?

hocam bize daha hızlı sistemler lazım ugrastırıyor

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 00:57 ----------

site linki giriyorum resim bulunamadı diyor dediği çözünürlükten daha büyük resim çözünürlüğü ama bulmuyor

site linki giriyorum resim bulunamadı diyor dediği çözünürlükten daha büyük resim çözünürlüğü ama bulmuyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] işte tamda bu sebepten çoklu anahtar kelime verilse kendisi uygun içerik bulup çekse yüklese harika olur.
İlaveten içeriği taslak,genel opsiyonel olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
An itibariyle destekde bekleyen mesaj sayısı 0 :) Artık hızlı dönüşler sağlanacaktır. Yeni bölümlerin üstüne günlük yenilikler sürekli çıkacaktır.

Toplu video bölümünde 50 video birden başlatınca Kelime Bulunamadı kırmızı hatası verdi. Sonra tek tek videoda bile Kelime Bulunamadı kırmızı hatası verdi. Bot komple kısa süre çöktü heralde. 10-15 dk sonra düzeldi. O neden oluyor acaba ?

Merhaba hocam, 1 ağustosa kadar ücretsiz olduğu için binlerce kişi deneme yapıyor. Aslında hata verince sayfayı yenileyince hemen düzelmesi gerekir. Çünkü hata verince sisteme kayıtlı biten apikeyin hakkından sonra sıradaki apikeyi kullanır.

Hocam bulamadığı ve istediğin siteler varsa destek yaz inceliyorum class yapısını sisteme ekliyorum hocam. İleride bir tık daha iyisini yapacağım hocam. bir kategori saayfası linkini girince içnideki tüm içeriklerin topluca çekilmesini ayarlayacağım 3-5 güne kadar gelir bu özellik.

[/B]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] işte tamda bu sebepten çoklu anahtar kelime verilse kendisi uygun içerik bulup çekse yüklese harika olur.
İlaveten içeriği taslak,genel opsiyonel olursa daha iyi olur.

Anahtar kelime ile resim çekilir hocam, aynen onu 1-2 güne sisteme ekleyeceğim. Fakat anahtar kelime ile metin çekilemez. Bu nedenle direkt anahtar kelime ile sadece içerik oluşturmak çok zor. bulunan içeriğe görsel sayısını çoğaltmak adına yapacağım.

Ama tabiki anahtar kelime ile sadece metinsiz görsel içerikler yapmak isteyen olursa yapabilirim böyle birşeyi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Fakat anahtar kelime ile metin çekilemez

İşin teknik kısmını elbette sen daha iyi bilirsin fakat

örnek: anahtar kelime news, ZAman aralığı bugün, Bu etikete sahip içerikler çekilebilir sanki.

Merhaba arkadaşlar.

Alttaki mesajım youtube tarihindeki bana göre 4.000 saat kuralından sonraki en büyük değişiklik.

Youtube api ile video yüklemeyi yarından sonra başvuracak kanalların apilerini onaya tabi tutacak. İleri dönemde ne kadar kanal kullanacaksanız hepsini bugün videoyapa ekleyin. Videoyap kullanan arkadaşlarınız varsa haberdar olması için bu durumuonlara iletiniz.

Bu işin avantajı ise youtube da 1-2 ay sonra youtube a video yükleme oranı tahminen %20 azalacaktır. Ve artık youtube daha az kontroller yapıp adsense onaylacağını düşünüyorum.

Bu işin dezavantajı yarından sonra kanal eklemek bota çok zorlaşacaktır. Bu nedenle videoyap ile yaptığınız videoları indirip kendiniz yüklemeniz gerekecektir.

Not: ben kısa süre içerisinde indirmediğim videoları pc ye indir butonu yapıp topluca yapılan videoları indirmeye olanak sağlatacağım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Fakat anahtar kelime ile metin çekilemez

İşin teknik kısmını elbette sen daha iyi bilirsin fakat

örnek: anahtar kelime news, ZAman aralığı bugün, Bu etikete sahip içerikler çekilebilir sanki.

Merhaba hocam,

Şimşekleri yıldırıma dönüştürdün, eyw hocam :) tez zamanda yapacağım. Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar.

Alttaki mesajım youtube tarihindeki bana göre 4.000 saat kuralından sonraki en büyük değişiklik.

Youtube api ile video yüklemeyi yarından sonra başvuracak kanalların apilerini onaya tabi tutacak. İleri dönemde ne kadar kanal kullanacaksanız hepsini bugün videoyapa ekleyin. Videoyap kullanan arkadaşlarınız varsa haberdar olması için bu durumuonlara iletiniz.

Bu işin avantajı ise youtube da 1-2 ay sonra youtube a video yükleme oranı tahminen %20 azalacaktır. Ve artık youtube daha az kontroller yapıp adsense onaylacağını düşünüyorum.

Bu işin dezavantajı yarından sonra kanal eklemek bota çok zorlaşacaktır. Bu nedenle videoyap ile yaptığınız videoları indirip kendiniz yüklemeniz gerekecektir.

Not: ben kısa süre içerisinde indirmediğim videoları pc ye indir butonu yapıp topluca yapılan videoları indirmeye olanak sağlatacağım.

Merhaba hocam,

Şimşekleri yıldırıma dönüştürdün, eyw hocam :) tez zamanda yapacağım. Teşekkürler

Rica ederim videoyap hesabına 6 aydan fazla süre eklersen bizi mahçup edersin yapma🙂

Bomba gibi bir özellik daha...
Artık sitelerinize içerikleri istediğiniz dizaynda yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

ozellik10.png

Ya hocam bende 1 yıl verecektim, fakat mahçup olucaksın diye veremedim :)

hocam benim botta geçen gğn 16 gün süe vardı şimdi günler tektek eriyor. hem ücretsiz hemde benim günler gidiyor nasıl olacak bu iş :)

Anektar Kelime ile içerik çeksinde tek tek link aramayalım üstad.

Aynen hocam, onda tek anahtar kelime ile tek sayfada 15-20 içerik üretmeyi yapacağım.

hocam benim botta geçen gğn 16 gün süe vardı şimdi günler tektek eriyor. hem ücretsiz hemde benim günler gidiyor nasıl olacak bu iş :)

Süre kavramı videoyapa yeni eklendi :) kimsenin şuanda süresi yok, oradaki 6 gün 1 ağustosda bitiyor. O zaman herkes süre alıp süre ile başlayacak. Şuanda tüm üyelerde orada 6 gün yazıyor.

Abi yt to yt hala ihtiyaç duyulan birşey, videoyapa bunu entegre etmen sana ben dahil yeni müşteriler kazandırabilir. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Abi yt to yt hala ihtiyaç duyulan birşey, videoyapa bunu entegre etmen sana ben dahil yeni müşteriler kazandırabilir. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam yarın artık youtube kanalları için api oluşturmak özel başvuru ile yapılacak. Dünyadaki tüm api ile içerik yükleten yazılımlar yeni kanal ekleyemez konuma gelecek. Ben yt olayında spame karşıyım, stresinden aylarca hastanelerde süründüm. Çok şükür şuanda videoyapın halinden aşırı memnunum.

Merhaba,

1) Toplu Video bölümünde x sayıda video üret emrini tek tıkla versek sırayla üretse nasıl olur ?

2) Toplu video ile üretilen videolar Videolarım bölümünden de toplu şekilde indirilse güzel olur. Şuanda Videolarım bölümünde indirme seçeneği yok.

3) Api sorunundan dolayı bundan sonra videolarımızı indirip kendimiz manuel yükleyeceğimiz için etiket girme derdimiz olacak, istediğimiz kelimeler ile ilgili etiket üretme aracı ekleyebilir misin bota ?

4) Şu hata çok sık geliyor video üretilmiyor. Buna bir çözüm bulabilir misin kalıcı ?

SMU5he.jpg

SMUilM.jpg

Teşekkürler.

Son düzenleme:

1) İndirilen video isimlerini video başlığı yapabilir misin ? Manuel yükleyeceğimiz için her videoya tek tek başlık girmek zorunda kalmayalım.

2) Manuel yükleyenler için Tümüne müzik ekle ve tümünü indir seçenekleri ekler misin Videolarım bölümüne ?

3) Videolarım bölümüne kategorize seçeneği ekler misin, x keywordsü ile oluşturulan videolar x olarak klasörlensin videolarım bölümünde böylece videolarım bölümünde güzel arşiv yapabiliriz.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Tekrardan hatırlatayım arkadaşlar sistem 10 Ağustos tarihine kadar tamamen ücretsizdir.

Bugün yaklaşık 9-10 farklı yeni özellikler ve geliştirmeler yaptım. Geliştirmelere son sürat devam... Çok teşekkür ederim.

iyi geceler

Merhaba,

1) Toplu Video bölümünde x sayıda video üret emrini tek tıkla versek sırayla üretse nasıl olur ?

2) Toplu video ile üretilen videolar Videolarım bölümünden de toplu şekilde indirilse güzel olur. Şuanda Videolarım bölümünde indirme seçeneği yok.

3) Api sorunundan dolayı bundan sonra videolarımızı indirip kendimiz manuel yükleyeceğimiz için etiket girme derdimiz olacak, istediğimiz kelimeler ile ilgili etiket üretme aracı ekleyebilir misin bota ?

4) Şu hata çok sık geliyor video üretilmiyor. Buna bir çözüm bulabilir misin kalıcı ?

5) İndirilen video isimlerini video başlığı yapabilir misin ? Manuel yükleyeceğimiz için her videoya tek tek başlık girmek zorunda kalmayalım.

6) Manuel yükleyenler için Tümüne müzik ekle ve tümünü indir seçenekleri ekler misin Videolarım bölümüne ?

7) Videolarım bölümüne kategorize seçeneği ekler misin, x keywordsü ile oluşturulan videolar x olarak klasörlensin videolarım bölümünde böylece videolarım bölümünde güzel arşiv yapabiliriz.

Teşekkürler.

1) Merhaba hocam, aslında hepsine birer tık basmak çok kolay iş ama yinede isteğini kırmayacağım, 1 haftada ekleyeceğim hocam.

2) Hocam izle butonuna basarsanız üstündeki ada tıklarsanız onu indirir. Ama 3-4 gün içerisinde toplu indir butonuda ekleyeceğim.

3) Şuanlık yeni kanalların dahi video yüklemesine youtube api izin veriyor. Videolarım kısmında vidoeların yanındaki i butonuna basarsanız videolarınız için hazırlanmış etiket ve açıklamaları oradan kolayca alabilirsiniz.

4) Bir apikeyin limiti ortalama 400-500 işlemde bir doluyor. sonraki apikeye ise dolunca yaklaşık 15 saniyede geçiyor sistem. bu hatayı alınca maksimum 15 saniye bekleyip sayfayı f5 yapıp yeniden denereniz sistem yeni api keye geçiş yapmış olacağı için sorun kalmaz.

5) Hocam zaten aynen dediğin gibi şuanda da videoyu başlığıyla indiriyor. videolarım bölümünde izleye tıkladığınızda üstteki video ismine tıklarsanız videobaşlığı.mp4 şeklinde indirir

6) tümüne müzik eklemeyi videolarım sayfasında en üstte tümüne müzik ekle diye bulunuyor. onu seçerseniz tümüne işler hocam. tümüne indirmeyi kısa sürede yapacağım.

7) Keyword ile ayrıştırmak çok zor hocam. Tarihlere göre klasörletebilirim, video kategorilerine göre kategori yapabilirim. bu kategorize yapma olayını düşüneceğim hocam.

Öneriler için çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Tekrardan hatırlatayım arkadaşlar sistem 10 Ağustos tarihine kadar tamamen ücretsizdir.

Bugün yaklaşık 9-10 farklı yeni özellikler ve geliştirmeler yaptım. Geliştirmelere son sürat devam... Çok teşekkür ederim.

iyi geceler

1) Merhaba hocam, aslında hepsine birer tık basmak çok kolay iş ama yinede isteğini kırmayacağım, 1 haftada ekleyeceğim hocam.

2) Hocam izle butonuna basarsanız üstündeki ada tıklarsanız onu indirir. Ama 3-4 gün içerisinde toplu indir butonuda ekleyeceğim.

3) Şuanlık yeni kanalların dahi video yüklemesine youtube api izin veriyor. Videolarım kısmında vidoeların yanındaki i butonuna basarsanız videolarınız için hazırlanmış etiket ve açıklamaları oradan kolayca alabilirsiniz.

4) Bir apikeyin limiti ortalama 400-500 işlemde bir doluyor. sonraki apikeye ise dolunca yaklaşık 15 saniyede geçiyor sistem. bu hatayı alınca maksimum 15 saniye bekleyip sayfayı f5 yapıp yeniden denereniz sistem yeni api keye geçiş yapmış olacağı için sorun kalmaz.

5) Hocam zaten aynen dediğin gibi şuanda da videoyu başlığıyla indiriyor. videolarım bölümünde izleye tıkladığınızda üstteki video ismine tıklarsanız videobaşlığı.mp4 şeklinde indirir

6) tümüne müzik eklemeyi videolarım sayfasında en üstte tümüne müzik ekle diye bulunuyor. onu seçerseniz tümüne işler hocam. tümüne indirmeyi kısa sürede yapacağım.

7) Keyword ile ayrıştırmak çok zor hocam. Tarihlere göre klasörletebilirim, video kategorilerine göre kategori yapabilirim. bu kategorize yapma olayını düşüneceğim hocam.

Öneriler için çok teşekkür ederim.

hocam ben yt spam zamanında 3 tane ayri hesaptan yillik limit aldım sonra tek hesapta birleştirmiştim yüzlerce bin üzeri günüm filan vardi. hic kullanılmamıs. spam bitince kullanamamıstım. onlar çöp mü oldu ?

hocam ben yt spam zamanında 3 tane ayri hesaptan yillik limit aldım sonra tek hesapta birleştirmiştim yüzlerce bin üzeri günüm filan vardi. hic kullanılmamıs. spam bitince kullanamamıstım. onlar çöp mü oldu ?

Merhaba hocam,

Hiç kimsenin eski süre veya kredilerine birşey olmadı. Videoyap 2019 yılında tekrardan açıldığında duyuru ve uyarılar sayfasında eski ücretleri nasıl krediye dönüştüğü hakkında bilgi mesajı var. Hesaba girip duyurulardan okuyabilirsin hocam. Hayırlı sabahlar

Merhaba hocam,

Hiç kimsenin eski süre veya kredilerine birşey olmadı. Videoyap 2019 yılında tekrardan açıldığında duyuru ve uyarılar sayfasında eski ücretleri nasıl krediye dönüştüğü hakkında bilgi mesajı var. Hesaba girip duyurulardan okuyabilirsin hocam. Hayırlı sabahlar

Hocam manuel video oluştururken google yandex resimleri eklenmiyor,sayfa kararıyor ve öyle kalıyor,bir bakabilirmisiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri