Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek bölümündende yazdım ama görmediniz galiba havale için hesap nonuzu alabilirmiyim kuveytturk internet şubesinden yollucam ücreti

An itibari ile 6 ay daha uzattim :) Gönül isterdi 1 yillik olsun ama saglik olsun. Gelismeleri son sürat bekliyorum. Özellikle toplu kanal cekme'de kirpma ve kesme isleri icin :)

2 gündür kullanıyorum bence piyasada ki en iyi bot.
Bu bot sayesinde en geç 2 haftada günlük en az 10tl kazanacak düzeye gelinir.

arkadaşlar videoyap ile video yüklüyorum genellikle cnn ve liveleak ı kullanıyorum. bu zamana kadar 3-4 kanalım topluluktan kapandı. nerde hata yapıyorum sizce? bot çok gereksiz alakasız etiketler mi giriyor acaba? +18-şiddet middet hiç bir şey olmayan bir video yüzünden gitti kanallarda hep.

videoyap destek ...başına bir şey mi geldi merak ettim 2 defa iletişimden yazdım cevap gelmedi...meraklandım,bu kadar süre bekletmezdin de :D

Bugün biraz geçen yılın muhasebesini kapatmakla uğraştım. 3 saat gecikmeli desteğe bakabildim. Tüm cevaplar verilmiştir. Olağan dışı gün diyebiliriz. Hayırlı geceler

Bugün biraz geçen yılın muhasebesini kapatmakla uğraştım. 3 saat gecikmeli desteğe bakabildim. Tüm cevaplar verilmiştir. Olağan dışı gün diyebiliriz. Hayırlı geceler

kardeşim lütfen onlien olduğunda cevap ver

ben bir vds aldımda bu vds ye videyap v1 yükleyebilirmisin
yani telif silmeyle alaklaı hiçbişey istemiyorum
tek istediğim flv ve mp4 linklerini çeksin

bu vds ye kurabilirmisin acaba

kardeşim lütfen onlien olduğunda cevap ver

ben bir vds aldımda bu vds ye videyap v1 yükleyebilirmisin
yani telif silmeyle alaklaı hiçbişey istemiyorum
tek istediğim flv ve mp4 linklerini çeksin

bu vds ye kurabilirmisin acaba

Merhabalar bizde vds ile alakalı birşey yok hocam. Herşryi 1 gbit hatlı 26 sunucumuz yapıyor.

deneme alabilirmiyim acaba

Merhaba bilişim fuarındayım. Videoyap.com üye olup desteğe yazınız. Bu nedenle acil olmayan desteklere aynı gün içinde gecikmeli cevap veriyorum.

usta kusura bakma destekten de yazdım burdan da yazacagım.. bu aralar hep sıkıntı bana oluyor galiba. neyse konuya geleyım. kanalı komple kopyalayı sectım. maluım benım 20 kanalım patladı 0dan olusturuyorum. Kanallarda kendi kanallarım.. 200 video atmıs saymadım ama belkı yarısı 1 2 saniye olarak atmıs videoları. Bu nedir Allah askına ya

toplu videoda intro ve logo ekleme olayi gelecekti sanırım şimdiye o ne zaman gelecek ? Birde toplu videoları bazen çok hızlı atıyor kanallara buda sıkıntı oluyor bir kerede çok video atılınca acaba oraya su kadar dakikayla at diye bir şey yapamazmısınız ?

toplu video yükleme kısmında sabah 9 dan buyana sadece 4 video yüklendi 100 video bekliyo çok yavaşladı umarım biranönce çözülür

sa...video anlatımını izlemek istiyorum. hesab feshedilmiş diyor. ..videoyu bi an upload edebilirmisiniz. tsk

tam bu botu almayı düşünüyordum hatta bot sahibinden havale bilgisi istedim ama onu bile göndermediler. insan ister istemez almadan soğuyor. şu an beklemedeyim, tavsiye de bulacak varmı?

tam bu botu almayı düşünüyordum hatta bot sahibinden havale bilgisi istedim ama onu bile göndermediler. insan ister istemez almadan soğuyor. şu an beklemedeyim, tavsiye de bulacak varmı?

Bilişim fuarındayım diye yazmıs arkadas bende yeni gördüm . O gelince düzeltir her şeyi . 2 aydır falan kullanıyorum herhalde her hataya bir çözüm geldi şimdiye dek . Umarım böyle devam eder

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri