Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bende şunu merak ediyorum.yeri gelmişken sorayım.kredı kartıyla satın alınca hesap ne kadar sürede aktif oluyor.

Bot almadım henüz ama bi kaç şey sorucam,
Botla çalışan arkadaşlar ortalama olarak,
Kanal Sayıları, ? Her kanalda kaç video var, ? Günde Kanal Başı Kaçar video atıyorlar, ? Kanallar uzun süre dayanıyor mu, ?

Ve sadece Bot sistemiyle çalışanlardan Günlük Kazançları nasıl bunları merak ettim,
İsteyen varsa Skypeden de konuşabiliriz

valla benim 10 kanal var şu anda 1 aydır kullanıyorum.hiçbir kanalım kapanmadı.sadece bir kanalım telif yedi bir tane ben de kanalı sildim.kanalların yarısından fazlası belli başlı kanalları otomatik çekiyor.hergün o kanala atılan videoları otomatik benim kanalıma yüklüyor bunun haricinde ilgili kategoride farklı bişey görürsem manuel olarak ben de ekliyorum. her kanalda ortalama 200 video var şu anda.günlük kazancım az 10 tl olmadı daha :)

botu aldığımın ilk günleri 25 tl kazandım sonra 18 e düştüm 10 a düştüm derken şuanda 3-4 e düştüm nedenini video patlamasına bağlıyorum eğer bu botu aldıysanız 1 ay sonra en az 2 katını çıkartamassanız zaten bırakın.ayın 3 ünde başladım şuanda 340 tl var inşallah 12 şubatta pinde çıkıcak sıkışık durumdayım ilaç gibi gelicek 340 tl bile :)

uzun lafın kısası : botu kullanalı tam 28 gün oluyor elle video yüklemedim.almayan 1000 pişman

Kendi adına sevindim hocam. Dahada çok kazanacağını düşünüyorum. Çünkü istikrar var, işinin arkasında olmak hep kazandırır.

teşekkürler arkadaslar. bende aliyım ozamn .ilk botum :D

Hayırlı uğurlu olsun.

Allah razı olsun bilmediğim için deneme hesabı istemiştim hemen deneme 1gun vermıusler video yu ızledım :D okadar kolay ve basitki video çekmek yuklemek şansa hesap kartımdaki butun parayı çektım yarın tekrar aktarıp sıteden 1aylık alıcam :D

Şimdiden hayırlı olsun, sistemi beğenmenize çok sevindim.

30 dakika bir kontrol yerine günde 2 kere kendi istediğim zamanlarda kontrol yapmak daha sağlıklı diye düşünüyorum, çünkü bu sistem youtube tarafından legal olarak görünmüyo, kanalın patlama ihtimali artıyor mesela 30dakika bir kontroldeyken unutup hesaba girersen patlama ihtimali var

Eskiden beta olarak açmıştım telif, ünlem ve para kazanma kontrolünü. Beta olarak denemede 1 tane olumsuz sonu. almadım. Sonra bu işi api ile birleştirdim ve risk birleşenini kaldırdım.(2 ay oldu)

Güvenle kanallarını bağlayabilirsin o bölüme. Aynı anda hesaba girmekte artık bir sıkıntı yok çünkü api giriyor. ve size özel cookie oluşturuyor ve ip oluşturuyor onlarla bağlanıyor. Tekrar tekrar çık gir yapmıyor. 1 defa giriş yapıyor ortalama 4 gün boyunca cookie atmıyor ve bir daha giriş bile yapmadan herşeyi düzenliyebiliyor. Ama yakında o bölüme her 30 dakikada bir otomatik kontrol et yerine. Bunu seçenekliycem. 30 dakika, 1 saat, 3 saat, 6 saat, 12 saat, günde 1 kez olarak. Belki performans artarsa böylelikle 15 dakikayıda başa koyma ihtimalim gelebilir.

merhaba arkadaşlar,

Videoyap'ın kalitesi belli tartışmaya gerek yok, zaten kendi kullandığım tavsiye ettiğim bir sistem.

Ancak size kullanıcılara birşey danışmak istiyorum:

Videoyap kullanıp ta, kanallarının topluluk uyarısından topluca kapandığı kişiler oldu mu acaba?

Benim başıma böyle bir durum geldi de sebebini araştırıyorum. kesinlikle videoyap'ı kötülemek değil amacım çok memnunum sadece olasıklıkları araştırıyorum.

Teşekkürler.

Caner hocam, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende kayıtlı üyelerime ait 25.000 den fazla kanal mevcut. 3-4 gün arayla bakıyorum topluluktan kanal kapanması yaşayanlar mevcut. Ama bunu bot kullansada kullanmasada yaşıyor. Şuana kadar gözlemlerimle topluluktan kapanma sebepleri:

1) 1 günde 5 ve üzeri kanala aynı ip ile youtube.com üzerinden giriş yapmak.
2) Aynı adsenseye 1 günde 4-5 den fazla kanal bağlamak.
3) Youtube.com'un kesinlikle çok karşı olduğu türde videoyu 1 hesaba yükleyince aynı adsensedeki diğer hesaplara sıkıntı oluşturması.
4) 1 günde 1 hesapdan yüzlerce videoyu aynı anda sildirmek.
5) En büyük neden ise sahte telefon numaralarını bildiğiniz gibi programlar sizden önce başkalarına vermiş olabiliyor. Sizden önceki kişinin yüklediği xxx tarzı videolardan topluluk yemesi durumunda aynı telefona bağlı diğer hesaplarda kapanıyor. Aynı telefona bağlı hesaplarla birlikte aynı adsenseye bağlı hesaplarda kapanabiliyor. Bu nedenle sahte telefon onaylaması gerçekten çok riskli. Doğru yeri bulmak gerekiyor.
6) Sıfır kanallarda günlük 100 üstü video yüklemede sıkıntı cıkarıyor. Kanal 300-400 videoya ulaşında yüksek rakam çekimleri yapmayı daha doğru buluyorum.

Geçenlerde bir üyemin başına gelenleri kısaca özetleyim; Dışarıdan 50 tane kanal almış. hepsini aynı gün aynı adsenseye bağlamış. daha hiç bir kanala 3 tane video atmamış. Benden bot almak istedi. Tam ücreti gönderecekti ki farketti 50 hesabın 20'e yakını topluluktan kapanmış. Daha nete bota bağladı, nede manuel yüklemeye başladı. Bu adamın birden çok sebeple kanalları topluluktan kapanmış olabilir. Aynı günde 50 hesabı aynı adsenseye tanıtmak. Aynı günde 50 ye yakın kanala aynı ip ile giriş yapmak. Sahte telefon onaylama furyası sıkıntı yaşatmış olabilir.

Diğer bir örnek vermek gerekirse; Bana bir üyem 25 farklı kanalı eklemiş. Adamın 3 farklı adsensesi var. 1 adsensesine bağlı hesapların yarısı topluluktan kapanmış. Ama diğer hesaplarına bağlı kanallarda hiçbirşey yok. Ama kanalları eklerken rastgele eklemiş. Buda aslında farklı birşeyi ortaya koyuyor. Aynı adsenseye bağlı bir kanalda hiç birşekilde kabulü göremeyeceği bir video sıkıntı yaşatmışsa o adsenseeye bağlı kanallarda topluluktan banlanabiliyor.

Gelelim sana göre uyarlanmasını. Caner hocam senin network'ün var. Adsense olayı olarak düşünmek mümkün değil. Banlanan kanallar büyük ihtimalle networke bağlıydı. Bana göre 2 ihtimal kalıyor. Kanala yüklenecek video sayısını alıştırmadan yüksek rakamları vermiş olabilirsin. 1 günde bir kanala 5-10 video yükleniyorsa aniden günde 200-300 video yüklemekde sıkıntı çıkarır. Yavaş tempoyla arttırmak gerekiyor. Veya sahte telefon onayı sıkıntısı yaşamışda olabilirsin. Adına gerçekten üzüldüm. Her üyemin kanalı kapanınca gerçekten çok üzülüyorum. Bu durumda elimden geleni her daim yapmaya çalışıyorum. Geçmiş olsun üstadım, yedekler bölümünden toparlamayı yapabilirsin inş.

hocam videoyap her kullanıcıya bir ip atıyor bildiğime göre

Herşeyden önce biz youtube.com un yasal api kodlarıyla çalışıyoruz. Sistemimizin api kullanması nedeniyle youtube bizden yüklenen videoların ip adreslerine bakmaz. Bizim ip adreslerini her üyemize verme nedenimiz ise youtube.com aynı ipden download ve uploadı yavaşlatıyor. Bu hız problemini aşmak nedeniyle veriyor sistem otomatik olarak.

Her üyeme 5 farklı ip veriyor sistem.
1-5 kanal arasındakilere 1 ip adresi
6-10 kanal arasındakilere 1 ip adresi
11-15 kanal arasındakilere 1 ip adresi
16-20 kanal arasındakilere 1 ip adresi
21-25 kanal arasındakilere 1 ip adresi

olmak üzere otomatik verir. Bu proxy ipler kesinlikle farklı üyelerime verilmez. Her ip ortalama 20-25 gün ömürlüdür sonra değişir. İpler ilk defa açılmış temiz iplerdir. 2. defa kullanımı size gelmiş olmaz.

Benim toplu yükleme paketim yüksek de acaba bana da 1 ip mi atanıyor.

Aynen caner hocam, banada çok yüksek rakamı bir anda yüklemekden olduğunu düşünüyorum. Zaten böyle bir şey sistemle alakalı sıkıntı oluştursa topluluktan senin kanalın banlandığı anda tüm üyelerimin banlanması gerekir. Ama biz youtube.com un yasal api komutlarıyla yükleyicisiyiz. Günde artık milyon adet yüklemeye ulaştık.

her 5 kanala 1 ip usta
Aynen alperen hocam. Doğru bilgi.

Slmlr bot uzerınde guncelleme yaptıgında yada yeni bir özellik eklediğinde bunu bot sayfasında bildiri olarak paylaşabilirmısın her zaman sıteye giremeyen arkadaslar için iyi olur Özellıklerden mahrum kalmayalım :))ellerın dert görmesın arkadasım bende bottan memnun kalanlardanım teskler ılgı ve alakan için ,

Teşekkürler öneri için hocam. Evet bu olayı yapayım. Bir kenara gelişmeleri paylaşayım. Hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim önerin için.

Bot almadım henüz ama bi kaç şey sorucam,
Botla çalışan arkadaşlar ortalama olarak,
Kanal Sayıları, ? Her kanalda kaç video var, ? Günde Kanal Başı Kaçar video atıyorlar, ? Kanallar uzun süre dayanıyor mu, ?

Ve sadece Bot sistemiyle çalışanlardan Günlük Kazançları nasıl bunları merak ettim,
İsteyen varsa Skypeden de konuşabiliriz

Bende üyelerimin toplu istatistikleri kazanç hariç şeffaftır. Bu nedenle yazıyorum.

Üyelerimin toplamından 1 üyeye düşen ortalama;
Kanal sayısı : 19
Her kanala yükeleme : 650
Günlük atılan kanal başı video : 60
Kanalların ortalama ömrü : bu konuda istatistik tutmuyorum.

bende şunu merak ediyorum.yeri gelmişken sorayım.kredı kartıyla satın alınca hesap ne kadar sürede aktif oluyor.

valla benim 10 kanal var şu anda 1 aydır kullanıyorum.hiçbir kanalım kapanmadı.sadece bir kanalım telif yedi bir tane ben de kanalı sildim.kanalların yarısından fazlası belli başlı kanalları otomatik çekiyor.hergün o kanala atılan videoları otomatik benim kanalıma yüklüyor bunun haricinde ilgili kategoride farklı bişey görürsem manuel olarak ben de ekliyorum. her kanalda ortalama 200 video var şu anda.günlük kazancım az 10 tl olmadı daha :)

İnş artışlar yaşarsın. Ortalama herkes ilk ay x ciro çekiyorsa, 5 ay sonra 10x ciro çekiyor. Ama tam zıtlarını gördüğümde oldu.

Online ödemelerde hemen yansıyor hocam.

mobil mesaj

Arkadaş yazmış cevabı hocam. Kredi kartı ve paypal anında yansır.

hesap anında aktif oluyor.ben de kredi kartıyla almıştım.
Teşekkürler doğru bilgi hocam.

Şuana kadar gözlemlerimle topluluktan kapanma sebepleri:

3) Youtube.com'un kesinlikle çok karşı olduğu türde videoyu 1 hesaba yükleyince aynı adsensedeki diğer hesaplara sıkıntı oluşturması.
5) En büyük neden ise sahte telefon numaralarını bildiğiniz gibi programlar sizden önce başkalarına vermiş olabiliyor. Sizden önceki kişinin yüklediği xxx tarzı videolardan topluluk yemesi durumunda aynı telefona bağlı diğer hesaplarda kapanıyor. Aynı telefona bağlı hesaplarla birlikte aynı adsenseye bağlı hesaplarda kapanabiliyor. Bu nedenle sahte telefon onaylaması gerçekten çok riskli. Doğru yeri bulmak gerekiyor.
6) Sıfır kanallarda günlük 100 üstü video yüklemede sıkıntı cıkarıyor. Kanal 300-400 videoya ulaşında yüksek rakam çekimleri yapmayı daha doğru buluyorum.

Hocam yanlışın var.Bu sebeplerden de kanal kapanır ancak topluluk farklı bir konu.Bak adı üstünde TOPLULUK diyor.Daha dün topluluktan bir kanal kapattım ve benim 100'lerce kanalım topluluktan kapandı.Net bi şekilde söyleyebilirim ki Topluluk = FLAG.Evet fazla yükleme,sahte telefon,fazla giriş,fazla kanal bağlama bunlar da kanal kapatabilir ama topluluğun en önemli etkeni FLAGdir.

Hocam yanlışın var.Bu sebeplerden de kanal kapanır ancak topluluk farklı bir konu.Bak adı üstünde TOPLULUK diyor.Daha dün topluluktan bir kanal kapattım ve benim 100'lerce kanalım topluluktan kapandı.Net bi şekilde söyleyebilirim ki Topluluk = FLAG.Evet fazla yükleme,sahte telefon,fazla giriş,fazla kanal bağlama bunlar da kanal kapatabilir ama topluluğun en önemli etkeni FLAGdir.

Tabi FLAG etkenide vardır. FLAG olayları yeni yeni artmaya başlıyor. Topluluk son 3-4 aydır olan bir özellik. Bu konuda görüşürüne saygı duyuyorum ve doğruluğunu kabulleniyorum. Video şikayetlerinin alınması toplu kapanmalara yol açabilir. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] aydınlatma için teşekkürler.

Tabi FLAG etkenide vardır. FLAG olayları yeni yeni artmaya başlıyor. Topluluk son 3-4 aydır olan bir özellik. Bu konuda görüşürüne saygı duyuyorum ve doğruluğunu kabulleniyorum. Video şikayetlerinin alınması toplu kapanmalara yol açabilir. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] aydınlatma için teşekkürler.

rica ederim hocam kısaca açıklarsak topluluktan kapanma sebepleri 3 tanedir.
FLAG
EROTİK
DİSSLİKE

diğer kapanmalar SPAM veya KALICI kapanmaya girer.

Caner hocam, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende kayıtlı üyelerime ait 25.000 den fazla kanal mevcut. 3-4 gün arayla bakıyorum topluluktan kanal kapanması yaşayanlar mevcut. Ama bunu bot kullansada kullanmasada yaşıyor. Şuana kadar gözlemlerimle topluluktan kapanma sebepleri:

Geçenlerde bir üyemin başına gelenleri kısaca özetleyim; Dışarıdan 50 tane kanal almış. hepsini aynı gün aynı adsenseye bağlamış. daha hiç bir kanala 3 tane video atmamış. Benden bot almak istedi. Tam ücreti gönderecekti ki farketti 50 hesabın 20'e yakını topluluktan kapanmış. Daha nete bota bağladı, nede manuel yüklemeye başladı. Bu adamın birden çok sebeple kanalları topluluktan kapanmış olabilir. Aynı günde 50 hesabı aynı adsenseye tanıtmak. Aynı günde 50 ye yakın kanala aynı ip ile giriş yapmak. Sahte telefon onaylama furyası sıkıntı yaşatmış olabilir.

Diğer bir örnek vermek gerekirse; Bana bir üyem 25 farklı kanalı eklemiş. Adamın 3 farklı adsensesi var. 1 adsensesine bağlı hesapların yarısı topluluktan kapanmış. Ama diğer hesaplarına bağlı kanallarda hiçbirşey yok. Ama kanalları eklerken rastgele eklemiş. Buda aslında farklı birşeyi ortaya koyuyor. Aynı adsenseye bağlı bir kanalda hiç birşekilde kabulü göremeyeceği bir video sıkıntı yaşatmışsa o adsenseeye bağlı kanallarda topluluktan banlanabiliyor.

Gelelim sana göre uyarlanmasını. Caner hocam senin network'ün var. Adsense olayı olarak düşünmek mümkün değil. Banlanan kanallar büyük ihtimalle networke bağlıydı. Bana göre 2 ihtimal kalıyor. Kanala yüklenecek video sayısını alıştırmadan yüksek rakamları vermiş olabilirsin. 1 günde bir kanala 5-10 video yükleniyorsa aniden günde 200-300 video yüklemekde sıkıntı çıkarır. Yavaş tempoyla arttırmak gerekiyor. Veya sahte telefon onayı sıkıntısı yaşamışda olabilirsin. Adına gerçekten üzüldüm. Her üyemin kanalı kapanınca gerçekten çok üzülüyorum. Bu durumda elimden geleni her daim yapmaya çalışıyorum. Geçmiş olsun üstadım, yedekler bölümünden toparlamayı yapabilirsin inş.

Muhteşem bir açıklama olmuş ellerine sağlık. Hiçbir yanlışın yok resmen tecrübeni ortaya koymuşsun hocam. Bana inanılmaz yardımcı oldun, çok teşekkür ederim. Topluluk deyince milletin aklına sadece +16 ve şiddet içeren videolar yüklemek geliyor, halbuki durum sadece bu değil. Bomboş kanallar da topluluktan kapatılabiliyor. Şu uyarı geliyor:

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

Bazı arkadaşlarımız topluluğun sebebini bana:

flag dislike erotik içerik olarak söylüyor.

Ancak boş kanallarım da kapatıldı. Henüz hiç video dahi yüklememiştim.

Kanallarıma mail yönlendirme yapmıştım ve her saat her kanalımı kontrol ediyordum. Hiçbir kanalıma topluluk bile yemedim. Mail gelmedi. 50 kanalım birden uçtu topluluk uyarısıyla. O zaman 1 kanalıma topluluk geldi de hepsi mi topluluk aldı ? Ben size katılıyorum, haklı buluyorum hocam.

Eskiden youtube topluluk'tan kapama uyarısını sadece " flag dislike erotik " için kullanırken son 2-3 aydır başka sebepler için de kullanmaya başladı gözlemlerime göre.

youtube topluluk kurallarında da bu açıkça belli:

YouTube

2 adsense ve partner kanallarım aynı anda topluluktan kapanıyor. 50 kanalımı birisi bulup aynı anda flaglamış olamaz heralde? Hepsi farklı diller farklı kategoriler.

Sizin dediklerinize göre hocam, maddelerinizden:

1 günde 15-20 kanalıma gir çık yapıyordum.
1 günde 10 kanalı birden adsense'ye bağladığım oldu.
1.5k video 1 kanala attığım oldu.

Benim durumum şu:

2 farklı adsense ve partner kanallarım aynı anda nasıl topluluktan kapandı :)

Kanallar Vine, fail tarzı legal kanallardı

Vallaha herkes farklı birşey söyleyince iyice karışıyor insanın kafası.

Uzun açıklaman için teşekkür ederim hocam.

Toplu Videolara ve Otomatik Videolara Süre Kesmede Eklenmiştir.

Artık herşey daha kolay, teliflerden kurtulmaya devam...

Otomatik Video süre ekleme ve seçim bölümü

sure3.png

Toplu video kelime arama, playlist çekme, kanal çekme ve komple kanal çekme

sure2.png

Anasayfadan ve toplu linkden süreleri hesaplayıp önceden girilmesi gerekiyordu.(Videonun süresini hesapla çıkar v.s. zor işti.)

sure1.png

hocam şu kanal sayınıda çözelim artık, 25 kanal gerçekten çok az eski kanalları takip etmek için en azından bir çalışma yapılabilir, yani kanal kapandımı açıkmı bilemiyorum...

hocam ? işaretini $ yapma işlemi ne zamana hazır olur inşallah?

Süre kesme çok iyi olmuş sürekli engele takıldığım kanalda hemen demiyorum.gelişmeler çok iyi gidiyor

mobil mesaj

bu gün üç aylık paketten aldım yeniden. HIZlı yüklemede bi sorun mu var?

Muhteşem bir açıklama olmuş ellerine sağlık. Hiçbir yanlışın yok resmen tecrübeni ortaya koymuşsun hocam. Bana inanılmaz yardımcı oldun, çok teşekkür ederim. Topluluk deyince milletin aklına sadece +16 ve şiddet içeren videolar yüklemek geliyor, halbuki durum sadece bu değil. Bomboş kanallar da topluluktan kapatılabiliyor. Şu uyarı geliyor:

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

Bazı arkadaşlarımız topluluğun sebebini bana:

flag dislike erotik içerik olarak söylüyor.

Ancak boş kanallarım da kapatıldı. Henüz hiç video dahi yüklememiştim.

Kanallarıma mail yönlendirme yapmıştım ve her saat her kanalımı kontrol ediyordum. Hiçbir kanalıma topluluk bile yemedim. Mail gelmedi. 50 kanalım birden uçtu topluluk uyarısıyla. O zaman 1 kanalıma topluluk geldi de hepsi mi topluluk aldı ? Ben size katılıyorum, haklı buluyorum hocam.

Eskiden youtube topluluk'tan kapama uyarısını sadece " flag dislike erotik " için kullanırken son 2-3 aydır başka sebepler için de kullanmaya başladı gözlemlerime göre.

youtube topluluk kurallarında da bu açıkça belli:

YouTube

2 adsense ve partner kanallarım aynı anda topluluktan kapanıyor. 50 kanalımı birisi bulup aynı anda flaglamış olamaz heralde? Hepsi farklı diller farklı kategoriler.

Sizin dediklerinize göre hocam, maddelerinizden:

1 günde 15-20 kanalıma gir çık yapıyordum.
1 günde 10 kanalı birden adsense'ye bağladığım oldu.
1.5k video 1 kanala attığım oldu.

Benim durumum şu:

2 farklı adsense ve partner kanallarım aynı anda nasıl topluluktan kapandı :)

Kanallar Vine, fail tarzı legal kanallardı

Vallaha herkes farklı birşey söyleyince iyice karışıyor insanın kafası.

Uzun açıklaman için teşekkür ederim hocam.

Nedemek caner hocam, yardımcı olamabilmeme gerçekten çok sevindim. 2 adsense, ve partner kanallarından oluşan 50 kanal kapatılması gerçekten büyük oyun demek. Bunu dediğin gibi karşıdan birisinin yapmış olması imkansız.

Youtube aslında bizlere para kazandırma olayını açmasının 2 sebebi var. En kaliteli ve güzel videolarımızı başka platformlar yerine ilk önce youtube.com a yüklememiz ve bura bir memnuniyet yaratmamız içindir. Bu kadar çok kanal ve farklı birimlere bağlıyken tek aklıma gelen durum günde 5 kanal'dan fazla kanala giriş yapıp çıkış yapmaktan oluyor.

3-4 gündür hiç giriş yapmadığınız bir kanalınız varsa kontrol edin. Ben o kanalların açık olacağına inanıyorum. Bana göre dün ve önceki gün ip adreslerinizi izledi. Aynı iplerden kadar çok kanala girdiyseniz hepsi banlanmış olmalı.

Yukarıda anlattığım gibi bir kişi'nin aşırı kanala sahip olması. Kazançları arttırıyor ve riskleri azaltıyor. Ama bu şekilde topluluk olaylarınıda arttırıyor. Çok geçmiş olsun, umarım tekrarını yaşamazsınız.

Mail yonlendirme yi nasil yapiyorsunuz

hocam şu kanal sayınıda çözelim artık, 25 kanal gerçekten çok az eski kanalları takip etmek için en azından bir çalışma yapılabilir, yani kanal kapandımı açıkmı bilemiyorum...

Merhabalar hocam, bir çok üyemin 3, 5, 10 hatta 14 tane videoyap.com hesabı olan var. Onlarında 25 kanal sıkıntısı olduğu için ek hesap alıyorlar ve hesapları birbirine bağlıyorlar. Ben 25 kanal rakamını arttırırsam maliyetim artar. Bu nedenle arttıramıyroum. Maliyetimin artışıda sizlere maliyet olur:)

Süre kesme çok iyi olmuş sürekli engele takıldığım kanalda hemen demiyorum.gelişmeler çok iyi gidiyor

Teşekkür ederim hocam, elimden geleni yaptım. her zaman daha iyisine..

bu gün üç aylık paketten aldım yeniden. HIZlı yüklemede bi sorun mu var?

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Toplu videolarda intro,logo ve süre kesme seçeneği eklemek tabiki yüklenme hızını çok yavaşlatır.

Dün küçük bir test yaptım:

2 farklı hesabımdan 2 farklı hesabıma aynı 2.000 video yu attım.

1. Hesabıma atarken intro ve logosuz yükledim ve turboyuda açtım. 35 dakika sonra 2.000 videonun 1.900 tanesi kanallarıma yüklenmişti.

2. Hesabıma atarken intro'yu seçtim ve ekledim. Turboyuda açarak bekledim. 7 saat sonrasında 2.000 videodan 1.900 tanesi kanallarıma yüklenmişti.

Şuanda 32 tane farklı dedicatedim var(vps/vds gibi küçük sistemler değil.)
En kötüsü 8 çekirdekli 16gb ramli makinalar. En iyisi zaten 64 çekirdekli blade makinam. Yani bu kadar makina aynı anda intro işliyor ama sonuç ortada. Bu test sadece performans ölçmek içindi. Bugün 1 makinayı daha teslim alıyorum ve ekliyorum. Her hafta 1 makina ekliyorum sisteme hızlanması için. Ama daha hızlanabileceği bir durum kalmadı... Hiç bir vds 1.900 videoya 7 saatte intro v.s. basamaz. Benim sistem bunu basabiliyor ama işte insana yine yavaş geliyor. Benden iyisi var yada yok. Ben her zaman iyisinin iyisini yapmaya çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim.

tamam süre kesme olayından kaynaklı o zaman tşkler...

süreyi baştan ve sondan kesme güncellemesi süper olmuş gerçekten.. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] botları dört gözle bekliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri