- Web sitesi
- theteknolojist.com
Deneme süresi için pm atıldı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
turboya alsa da 20 dk da 2 video yükledi
özellikle zaman tuttum...
Hocam bende yükleme yaptırıyorum ancak bende hızı gayet iyi sizde bir sorun olabilir.

ne filmi dizisi ,bildiğin vine videosuEger videolar film, dizi yada 30 dakika ustu videolarsa boyle takilmalar oluyor evet bende denk geldim bi kac kez. O sekilde uzun videolar atacagim zaman tek tek atiyorum bende. Kisa videolarda sorun olmuyor, onlari hemen atiyor.
ne filmi dizisi ,bildiğin vine videosu
daha kısası yoktur...
yüklemelerde ciddi anlamda yavaşlık söz konusu hocam muhtemelen herkes süre kesme olayını kullanıyor.normalde toplu video bölümü açık olduğunda 1 saatte 200 e yakın video atıyordu.şu anda 2 saatte 3 tane atamadı malesef.ben de tek tek manuel atmaya devam ediyorum bazı önemli videoları.
Evet büyük boyutlu video yüklerken özellikle bu oluyor bunun nedeni her geçen gün büyüyen kadroHocam yeni gelen blade ile kaldırır bu yükü
![]()
bu botun ios , android uygulaması yapılmalıp
bu botun ios , android uygulaması yapılmalıp
uygulamada neler olmasını bekliyorsunuz ki ben onu anlamadım :S
zaten telefondan normal bir şekilde bot kullanılıyor. uygulama gereksiz olmaz mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.