Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

ödeme yapıcam dönüş yapan kimse yok desteğede forumdan da mesaj attım

Arkadas mesai disinda oldugum icin telden yaziyorum demis ust gonderisinde bu gece yada yarin donus yapar bekleyen arkadaslara

Hocam bende yükleme yaptırıyorum ancak bende hızı gayet iyi sizde bir sorun olabilir.

günlük video yükleme hakımı kullanmak istesem kullanamayacağım...acil yükleme yapmam gerekiyor diye kanal çekimlerini bile iptal ettim.listeye yeni video eklemesin diye..bu videolar da dünden kalma...düşün artık durumumu nerdeyse 24 saat olacak hala dünden kalan yüklemeleri bitiremedi.

Hocam günlük haklarını kullan sen merak etme bot yükler. 10.000 yüklemekle 10 video yüklemenin bitiş hızı aynıdır. 1 saatte 65.000 video yüklemiş sunucular bugun 1.2 milyon yükleyebilir. Pc başında olsam net konuşurum fakat değilim. Ama tüm haklarını kullan hepsini yükler hocsm. Bugun ve yarın yavaşlık fazla gelebilir. Yüklenen video boyutuda önenlidir. Bideo o süreçte otomatik yeni videolarda yüklemiş olabilir sistem yoksa o rakam çok düşük. Yarın akşama yavaş geliyorsa yeni hız tatmin eder seni. 2. blade geliyor.

günlük video yükleme hakımı kullanmak istesem kullanamayacağım...acil yükleme yapmam gerekiyor diye kanal çekimlerini bile iptal ettim.listeye yeni video eklemesin diye..bu videolar da dünden kalma...düşün artık durumumu nerdeyse 24 saat olacak hala dünden kalan yüklemeleri bitiremedi.

Eger videolar film, dizi yada 30 dakika ustu videolarsa boyle takilmalar oluyor evet bende denk geldim bi kac kez. O sekilde uzun videolar atacagim zaman tek tek atiyorum bende. Kisa videolarda sorun olmuyor, onlari hemen atiyor.

Eger videolar film, dizi yada 30 dakika ustu videolarsa boyle takilmalar oluyor evet bende denk geldim bi kac kez. O sekilde uzun videolar atacagim zaman tek tek atiyorum bende. Kisa videolarda sorun olmuyor, onlari hemen atiyor.
ne filmi dizisi ,bildiğin vine videosu :D
daha kısası yoktur...

bende anlamadım.arada 1-2 tane yüklemese,hiç yüklemeyi beceremese çektiğim kanal videoları gizliye aldı diyeceğim ama arada bir iki tane ancak yükleniyor...

Dün akşamdan beridir bir yavaşlık söz konusu.. Ancak bunlar normal.. Haftasonu millet daha çok yükleniyordur. Bir de şu sıralar yeni sistemler fln eklendi. ekstra bir sürü kontrol geldi, bunlar sunucuları yoran işlemler..

Düzelecektir zamanla..

Şu son gelen özelliklerden sonra gerçekten sistem çok güzel oldu. Uzan, aç televizyonunu ya da al kitabını oku. Sistem geri kalan her şeyi kendisi hallediyor.

Başarılarının devamını dilerim ustam, teşekkürler.

yüklemelerde ciddi anlamda yavaşlık söz konusu hocam muhtemelen herkes süre kesme olayını kullanıyor.normalde toplu video bölümü açık olduğunda 1 saatte 200 e yakın video atıyordu.şu anda 2 saatte 3 tane atamadı malesef.ben de tek tek manuel atmaya devam ediyorum bazı önemli videoları.

yüklemelerde ciddi anlamda yavaşlık söz konusu hocam muhtemelen herkes süre kesme olayını kullanıyor.normalde toplu video bölümü açık olduğunda 1 saatte 200 e yakın video atıyordu.şu anda 2 saatte 3 tane atamadı malesef.ben de tek tek manuel atmaya devam ediyorum bazı önemli videoları.

Evet büyük boyutlu video yüklerken özellikle bu oluyor bunun nedeni her geçen gün büyüyen kadro:) Hocam yeni gelen blade ile kaldırır bu yükü:cool:

Evet büyük boyutlu video yüklerken özellikle bu oluyor bunun nedeni her geçen gün büyüyen kadro:) Hocam yeni gelen blade ile kaldırır bu yükü:cool:

sorunun çözüleceğine eminim zaten zaman isteyen bir konu sadece.şu anda biraz hızlanma saatte 2 video oldu en azından :)

bu arada dosyalaraın çoğu 20 mb dan düşük ;)

uygulamada neler olmasını bekliyorsunuz ki ben onu anlamadım :S

zaten telefondan normal bir şekilde bot kullanılıyor. uygulama gereksiz olmaz mı?

uygulama daha seri kullanım sunacaktır , internet sayfası uzerınden kucucuk ekranda ugrasmaktansa uygulama daha kolay olur ve ek özellıkler eklenebılır bıldırımler vs vs

Selamın aleyküm hocam. Şu an aklıma yeni bir güncelleme geldi;

PC mizde kayıtlı videoları da videoyap üzerinden kanallara yüklemeyi mümkün kılabilirsen çok çok harika olur.

Özgün video yükleyenler içinde çok kullanışlı olur diye düşünüyorum. Şu etiket ve açıklama kısmı için hiç uğraşmadan videoyap hepsini güncel hitlere göre ayarlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri