R
Rigate16
Guest
iş banaksı hesap numarasınız veriri misiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam chrome için video link bulucu eklermisin mevcut link açılmıyor.
kanal istatisliklerinde abone kısmını çekmiyor.3 gündür "abonem" sayıları aynı kanalların [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kontrol edermisiniz
teamwiewer varsa bir defa göstereyim her zaman lazım olacak sana bot kullanacaksan.konuda anlatıldığı gibi menüler çıkmıyo karşıma bunu yapmadan olmuyomu
Videoyapta kopyalamadan kendi pcemden video yükleyebilirmiyim ?
teamwiewer varsa bir defa göstereyim her zaman lazım olacak sana bot kullanacaksan.
Tabi yuklersin
teşekkürler hocam ancak süremi uzatamadım daha şuan yükleyemiyorum malesef :S konunun sahibi online olunca süreyi uzatıp size pm atarım
teşekkürler
hocam süre uzatma istegini videoyap.com sitesinde destek var oraya yaz daha çabuk dönüş alırsın
teamwiewer varsa bir defa göstereyim her zaman lazım olacak sana bot kullanacaksan.
Tabi yuklersin
nasıl yükleniyor hocam pc den video?
botla yükleyemezsin,normal bir şekilde youtube a girip kanal açıp yüklemeni normal yollardan manuel olarak yaparsınbotun senin bilgisayardaki videoları çekip yüklemesi demek senin bota videoyu upload etmen demek buna da gerek yok bence.direk youtube a yükle.daha temiz iş olur.
hızlı yüklüyor hocam o yüzden pc den bi filmi atmak çok uzun sürer.ttnet akm den dolayıda net hızı düşüyor... bazı botlarda var bu özellik bildiğim kadarıyla o yüzden sordum.
masaüstü youtube botu diye bir bot var forumda bi bak istersen bilmiyorum ama onda da böyle bir özellik olduğunu zannetmiyorum.senin yapman gereken bot değil vds almak.filmi vds ile istediğin yerden vds ye indirip ordan hızlı bir şekilde yüklersin. bunu yapmak istiyorsan vds konularına bak istersen daha detaylı bilgiler bulursun![]()
bahsettiğiniz bot ta bu özellik var evet.
bu botun konusunda vds ye ihtiyaç kalmayacak yazdığını gördüm ben web_sprict tarafından. Doğruda söylüyor altyapı sağlam hız fazla. Kısacası pc mde düzenlediğim dosyaları videoyap hızıyla kanallarıma aktarmak istiyorum. çünkü bot üzerinde doğal olarak video düzenlemek kısıtlı.
bu yazdıklarımdan yanlış anlamlar çıkıyormu bilmiyorum ama benim kesinlikle botu kötüleme gibi bir niyetim yok ki resmen dünyanın 8. harikasısadece aklıma gelen ufak tefek fikirleri gerek destekten gerek burdan prog. sahibine iletiyorum. sağolsun çekiyor kahrımızı. ki belki birimizin fikri rakiplerinden ayrı çekiciliği olan bu botu daha yaklaşılmaz bir bot haline getirecek.
yanlış anladıysam kusra bakma iyi günler.
Acaba bir yavaşlık mı var, bende mi sıkıntı var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.