Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam chrome için video link bulucu eklermisin mevcut link açılmıyor.

kanal istatisliklerinde abone kısmını çekmiyor.3 gündür "abonem" sayıları aynı kanalların [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kontrol edermisiniz

Merhabalar ben para biriktilip armayi düşünüyorum yanliz sizin hesap noya atip yapabilirim benim banka kartim vs yok nasil yapicam?

nasıl yükleniyor hocam pc den video?

botla yükleyemezsin,normal bir şekilde youtube a girip kanal açıp yüklemeni normal yollardan manuel olarak yaparsın ;) botun senin bilgisayardaki videoları çekip yüklemesi demek senin bota videoyu upload etmen demek buna da gerek yok bence.direk youtube a yükle.daha temiz iş olur.

botla yükleyemezsin,normal bir şekilde youtube a girip kanal açıp yüklemeni normal yollardan manuel olarak yaparsın ;) botun senin bilgisayardaki videoları çekip yüklemesi demek senin bota videoyu upload etmen demek buna da gerek yok bence.direk youtube a yükle.daha temiz iş olur.

hızlı yüklüyor hocam o yüzden pc den bi filmi atmak çok uzun sürer.ttnet akm den dolayıda net hızı düşüyor... bazı botlarda var bu özellik bildiğim kadarıyla o yüzden sordum.

hızlı yüklüyor hocam o yüzden pc den bi filmi atmak çok uzun sürer.ttnet akm den dolayıda net hızı düşüyor... bazı botlarda var bu özellik bildiğim kadarıyla o yüzden sordum.

masaüstü youtube botu diye bir bot var forumda bi bak istersen bilmiyorum ama onda da böyle bir özellik olduğunu zannetmiyorum.senin yapman gereken bot değil vds almak.filmi vds ile istediğin yerden vds ye indirip ordan hızlı bir şekilde yüklersin. bunu yapmak istiyorsan vds konularına bak istersen daha detaylı bilgiler bulursun ;)

masaüstü youtube botu diye bir bot var forumda bi bak istersen bilmiyorum ama onda da böyle bir özellik olduğunu zannetmiyorum.senin yapman gereken bot değil vds almak.filmi vds ile istediğin yerden vds ye indirip ordan hızlı bir şekilde yüklersin. bunu yapmak istiyorsan vds konularına bak istersen daha detaylı bilgiler bulursun ;)

bahsettiğiniz bot ta bu özellik var evet.
bu botun konusunda vds ye ihtiyaç kalmayacak yazdığını gördüm ben web_sprict tarafından. Doğruda söylüyor altyapı sağlam hız fazla. Kısacası pc mde düzenlediğim dosyaları videoyap hızıyla kanallarıma aktarmak istiyorum. çünkü bot üzerinde doğal olarak video düzenlemek kısıtlı.
bu yazdıklarımdan yanlış anlamlar çıkıyormu bilmiyorum ama benim kesinlikle botu kötüleme gibi bir niyetim yok ki resmen dünyanın 8. harikası :) sadece aklıma gelen ufak tefek fikirleri gerek destekten gerek burdan prog. sahibine iletiyorum. sağolsun çekiyor kahrımızı. ki belki birimizin fikri rakiplerinden ayrı çekiciliği olan bu botu daha yaklaşılmaz bir bot haline getirecek.
yanlış anladıysam kusra bakma iyi günler.

bahsettiğiniz bot ta bu özellik var evet.
bu botun konusunda vds ye ihtiyaç kalmayacak yazdığını gördüm ben web_sprict tarafından. Doğruda söylüyor altyapı sağlam hız fazla. Kısacası pc mde düzenlediğim dosyaları videoyap hızıyla kanallarıma aktarmak istiyorum. çünkü bot üzerinde doğal olarak video düzenlemek kısıtlı.
bu yazdıklarımdan yanlış anlamlar çıkıyormu bilmiyorum ama benim kesinlikle botu kötüleme gibi bir niyetim yok ki resmen dünyanın 8. harikası :) sadece aklıma gelen ufak tefek fikirleri gerek destekten gerek burdan prog. sahibine iletiyorum. sağolsun çekiyor kahrımızı. ki belki birimizin fikri rakiplerinden ayrı çekiciliği olan bu botu daha yaklaşılmaz bir bot haline getirecek.
yanlış anladıysam kusra bakma iyi günler.

kesinlikle bu yazdıklarına ben de katılıyorum,bilgisyarda düzenlediğimiz videoları da yükleyebilse çok güzel bir özellik olacak ama dediğim gibi o olay bizim internet uploadımızla alakalı bi durum.
bunun yerine bota ekstra özellikler istemeye devam yakında bilgisayarda yapmaya çalıştığımız çoğu şeyi yapacak zaten bu gidişle :)

yanlış anlaşılma yok tabiki de ;) durum ortada yani. belki ilerde kesip biçmenin ötesinde birleştirmeyi de ekler.bunun gibi birçok özellik var aslında dediğin gibi bence zamana bırakmak gerek.bu aralar arkadaşın yaptıkları sayesinde ciddi oranda ? li videoların silinmesinden kurtuldum.uyarılarda artık silindi mesajları yerine para kazanmaya açıldı mesajları çıkıyor çoğunlukla :)

kanalların kapanma riskini en aza çekmenin peşinde şu anda ve en iyisini yapıyor daha neler neler gelecek ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri