web scripti hocam kullandıgımız bota söle bir olay gelse ben daha önce dizi sitem icin kullandıgım bot vardı orada tarihlerini ve saatlerini yüklenmesi istedigimiz videoları ayarlayabiliyorduk bunu script uyarlama gibi bir ihtimaliniz varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Destek bölümünden Ünlem için olumlu bir yöntem geldi, bu gece testlerini yapacağım. Olumlu sonuç veya olumsuz olursa yazacağım.
[MENTION=5306]Rock3r[/MENTION] ;Hocam 80mb altindaki video lar icin calisiyordu kirpma islemi.Buyuk video atmissaniz ondan calismiyordur.
Hmm unutmuşum ben o zaman, teşekkürler bilgilendirme için.
Peki [MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] hocam bu baştan sondan süre kesme için de geçerli mi ?
Beyler öncelikle 2 saat önce yazdıgım ünlem için deneme başarısız oldu. bu 3. başarısız işlemdir.
1. deneme) Video yüklenirken başlık etiket ve açıklamasına rakam girildi. sonrasında para kazanma açıldı ve ünlem oldu. betadan çıkıpda sitede bu nedenle aktif edilmedi.
2. deneme) videolar gizli yüklendi. kategori değiştirildi ve sonra para kazan açıldı. yine ünlem oldu ve betadan yine çıkıpda sitede yayına giremedi.
3. deneme) Videonun formatı mp4 ise flv yapıldı tamamen video ile oynandı, eğer flv ise mp4 yapıldı tamamen video ile oynandı. başlık etiket ve açıklama rakam girildi. para kazanma açıldı fakat video yine ünleme düştü.
3. yaptığım deneme bugüne aittir.
3 farklı arkadaşın %100 en az 50 videoda sonuç aldım demesiyle denenmiştir. Bütün bu yöntemleri botlu/botsuz aynı sonucu veriyor.
Dilerseniz anasayfaya şöyle birşey ekleyebilirim ve denemeyi sadece ben değil herkes yapıp görebilir?
Anasayfadan yükleme yaparken ünlem kurtul diye bir seçenek eklerim. Ona tıklayınac yüklemeyi başlık, etiket ve açıklamaya rakam girer ve para kazan yapınca bu videoyu para kazana çevirir 4-5 sn sonrada gerçek ismini yazar?
Hocam videoları gizli olarak yükle diye bir seçenek varmı botta varsa hangi kısımda yardımcı olurmusunuz
Öncelikle destekden yazan arkadaşlarımızın ünlem hakkında fikirlerine önem veriyorum. Destekden gelen her türlü ünlem için öneriye açığım.
50 tane attım hepsi de ünleme düştü.Yt dışından eklenen videolarda ünlem daha az evet..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.