Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

web scripti hocam kullandıgımız bota söle bir olay gelse ben daha önce dizi sitem icin kullandıgım bot vardı orada tarihlerini ve saatlerini yüklenmesi istedigimiz videoları ayarlayabiliyorduk bunu script uyarlama gibi bir ihtimaliniz varmı

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] dik dur eğilme YTPARA.Com seninle

hadi gaza getirin beyler Türkler gazla çalışır :D

hocam playlist sorulmuştur kesinlikle ama 267 sayfa sende af buyurarak sormak istiyorum.

playlist oluştursa ve ona videoları çekse mesela şu kanalı şu playliste gibi.kategoriye ekle kısmının az gelişmişi mümkünmüdür hocam

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 saattir download yavaş upload hızlı sanırım.

ünlemi tamamen çözmeyi bırak %50 ye düşürün yeter şimdilik :)
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] sen olmasan ne yapardık :)

@Web_Scripti
Youtubede düşene dövüşene bin selam.
Titre youtube Web_scripti'i geliyor.
Umudumuz Web_scripti.
Yaşasın Web_scripti yaşasın ytpara.com üyelileri.

:).

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir de kırpma nasıl çalışıyor ? Ben yapamadım sanırım :(

[MENTION=5306]Rock3r[/MENTION] ;Hocam 80mb altindaki video lar icin calisiyordu kirpma islemi.Buyuk video atmissaniz ondan calismiyordur.

[MENTION=5306]Rock3r[/MENTION] ;Hocam 80mb altindaki video lar icin calisiyordu kirpma islemi.Buyuk video atmissaniz ondan calismiyordur.

Hmm unutmuşum ben o zaman, teşekkürler bilgilendirme için. :)

Peki [MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] hocam bu baştan sondan süre kesme için de geçerli mi ?

Hmm unutmuşum ben o zaman, teşekkürler bilgilendirme için. :)

Peki [MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] hocam bu baştan sondan süre kesme için de geçerli mi ?

Benim bildigim onada gecerli 80mb siniri. Yanlista hatirliyor olabilirim.

Beyler öncelikle 2 saat önce yazdıgım ünlem için deneme başarısız oldu. bu 3. başarısız işlemdir.

1. deneme) Video yüklenirken başlık etiket ve açıklamasına rakam girildi. sonrasında para kazanma açıldı ve ünlem oldu. betadan çıkıpda sitede bu nedenle aktif edilmedi.

2. deneme) videolar gizli yüklendi. kategori değiştirildi ve sonra para kazan açıldı. yine ünlem oldu ve betadan yine çıkıpda sitede yayına giremedi.

3. deneme) Videonun formatı mp4 ise flv yapıldı tamamen video ile oynandı, eğer flv ise mp4 yapıldı tamamen video ile oynandı. başlık etiket ve açıklama rakam girildi. para kazanma açıldı fakat video yine ünleme düştü.

3. yaptığım deneme bugüne aittir.

3 farklı arkadaşın %100 en az 50 videoda sonuç aldım demesiyle denenmiştir. Bütün bu yöntemleri botlu/botsuz aynı sonucu veriyor.

Dilerseniz anasayfaya şöyle birşey ekleyebilirim ve denemeyi sadece ben değil herkes yapıp görebilir?

Anasayfadan yükleme yaparken ünlem kurtul diye bir seçenek eklerim. Ona tıklayınac yüklemeyi başlık, etiket ve açıklamaya rakam girer ve para kazan yapınca bu videoyu para kazana çevirir 4-5 sn sonrada gerçek ismini yazar?

Beyler öncelikle 2 saat önce yazdıgım ünlem için deneme başarısız oldu. bu 3. başarısız işlemdir.

1. deneme) Video yüklenirken başlık etiket ve açıklamasına rakam girildi. sonrasında para kazanma açıldı ve ünlem oldu. betadan çıkıpda sitede bu nedenle aktif edilmedi.

2. deneme) videolar gizli yüklendi. kategori değiştirildi ve sonra para kazan açıldı. yine ünlem oldu ve betadan yine çıkıpda sitede yayına giremedi.

3. deneme) Videonun formatı mp4 ise flv yapıldı tamamen video ile oynandı, eğer flv ise mp4 yapıldı tamamen video ile oynandı. başlık etiket ve açıklama rakam girildi. para kazanma açıldı fakat video yine ünleme düştü.

3. yaptığım deneme bugüne aittir.

3 farklı arkadaşın %100 en az 50 videoda sonuç aldım demesiyle denenmiştir. Bütün bu yöntemleri botlu/botsuz aynı sonucu veriyor.

Dilerseniz anasayfaya şöyle birşey ekleyebilirim ve denemeyi sadece ben değil herkes yapıp görebilir?

Anasayfadan yükleme yaparken ünlem kurtul diye bir seçenek eklerim. Ona tıklayınac yüklemeyi başlık, etiket ve açıklamaya rakam girer ve para kazan yapınca bu videoyu para kazana çevirir 4-5 sn sonrada gerçek ismini yazar?

Hocam videoları gizli olarak yükle diye bir seçenek varmı botta varsa hangi kısımda yardımcı olurmusunuz

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten bi fikir belirttim ünlem konusunda bakabilir misiniz acaba?

Öncelikle destekden yazan arkadaşlarımızın ünlem hakkında fikirlerine önem veriyorum. Destekden gelen her türlü ünlem için öneriye açığım.

bana kalırsa atılan videolar hemen para kazanmaya açılmamalı bir müddet beklenilmeli ve daha sonra para kazanma açılmalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri