Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam şu ses eşleşenleri konusunda birşey yapılabilirmi direk tüm sesi silme değilde eşleşen olan sesi kaldırma gibi birşey mümkünmü acaba ?

arkadaşlar bu aralar bu uyarı çok çıkıyor bende sizde de böyle oluyor mu?

Bu video gizli veya telif haklarına sahip olduğu için yüklenemedi. Günlük hakkınız geri yüklendi. Youtube sildirme sebebi : Bu video, Sony ATV Publishing adlı iş ortağından alınmış içeriğe sahip. Bu içeriğin belirli sitelerde oynatılması kısıtlanmıştır.

sony atv publishing yazan yer değişiyor tabi sürekli.

eskiden günde 1 tane çıkardı belki şimdi 10-15 tane çıkıyor.ben mi hep bunlara denk geliyorum yoksa bot telifli olabilecek videoları böyle engellioyr mu?

Bu video gizli veya telif haklarına sahip olduğu için yüklenemedi. Günlük hakkınız geri yüklendi. Youtube sildirme sebebi : Bu video, Sony ATV Publishing adlı iş ortağından alınmış içeriğe sahip. Bu içeriğin belirli sitelerde oynatılması kısıtlanmıştır.

eskiden günde 1 tane çıkardı belki şimdi 10-15 tane çıkıyor.ben mi hep bunlara denk geliyorum yoksa bot telifli olabilecek videoları böyle engellioyr mu?
"Bu video gizli veya telif haklarına sahip olduğu için yüklenemedi. Günlük hakkınız geri yüklendi."
Bu kısım bendede çok çıkmaya başladı. Hemde kendi kanalımı kopyalarken bile. Videoları gizliye falanda almadım hiç.

geçen gün bu sorunu youtube'un 500 internal server error hatası verdiği zaman çok yaşadım.

sanırım videoyu indirdikten sonra youtube'a yüklemek istedi, youtube'da hatayı verince iptal etti. aynı şekilde videoyu indirirken de hata almış olabilir.

geçen gün bu sorunu youtube'un 500 internal server error hatası verdiği zaman çok yaşadım.

sanırım videoyu indirdikten sonra youtube'a yüklemek istedi, youtube'da hatayı verince iptal etti. aynı şekilde videoyu indirirken de hata almış olabilir.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam daha net bişeyler söyler umarım. normal mi değil mi onu bilmiyoruz.

hocam bu arada bi ip ni daha öğrendim bugün,serverlara saldırı mı yapsam acaba :) sonra sen bizim adsenseleri patlatmayacaksan tabi :)

dailymationdan video çekemiyorum bende. destekten yazdım dün cevap gelmedi hala ..

dailymationdan video çekemiyorum bende. destekten yazdım dün cevap gelmedi hala ..

evet dailymotiondan video çekmiyor desteğe yazdım cevap yok yardımcı olursanız sevinirim @Web_Scripti

Bende hic bir site video cekmiyor.Genel bir sorun mu yoksa sadece bende olan bir sorun mu ?

arkadaşlar bugünkü bir açıklamada yazmıştı dailymotion dan video çekilmiyor diye hatırlıyorum birkaç gündür.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam, önemli bir konu çogu kez dile getirenler olmuştu ama ben biraz daha etkili olarak durumu nasıl daha iyiye çekeriz diye düşündüm. Son zamanlarda cok fazla fikir ütetip yazarak sizleri sıkıyorsam özür dilerim Çogu arkadaşımızın sıkıntısı bu konu Destek Hocam destekden gelen mesajlar o kadar çok ki gercekden destek almak için yazan arkadaşlarımız 1-2 gün bekliyolar cevap almak için yada bir şekilde bu konudan size ulaşmaya calışıyolar bu aralar size ulaşmak çok zorlaştı bot süremizin bitmesine 1-2 gün kala uzatıyoruz uzun süreli almayan arkadaşlar olarak süremizin bitmesine 1-2 gün kala denk geliyor bzen botu uzatmamız toplu video hakkımızda 10-30 bin birikiyor eger süre bitmeden uzatamazsak toplu video hakkımız gidiyor buda ayrı yeten size yazılcak bir mesaj daha anlamına geliyor üsremizin bitmesine 1-2 gün kala bankadan havale ederek size para gönderdigimizde şuan 1-2 gün zaten sizin onaylamanız sürüyor GEREKSİZ MESAJ YAZAN ARKADAŞLARDAN DOLAYI ! bunu için Ben Diyorumki Siteye Acilen Bir Anlık mesaj yazabilcegimiz SOHBET alanı koyulmalı burada sadece destege sohbet amaclı yazan arkadaşlar olsun botu yeni alıp sorunlar yaşayan arkadaşlar olsun onlara deneyimli olan arkadaşalr olarak bizler yardımcı oluruz ve sizin biraz daha çalışma zamanı akzanmanızı saglarız Gercekden şuan siteye sadece sohbet alanı gerekli Sizin zaman kazanmanız bir çok şeyi degiştirecektir En kısa zamanda bunun eklenmesi gerek siteye O zaman sadece destegi para yatıran bot almak isteyen arkadaşlar rahat kulalnıp size anında ulaşabilecekler Düşüncelerim bunlardır Çok uzun oldu yazım ama Bir çok kişinin yazmak isteyipde yazamadıgı yada yazdıgı şeyleri dile getirmek istedim Herkeze iyi Forumlar Bol Kazançlar..

[MENTION=5577]mamitel38[/MENTION]

hocam size katılıyorum gercektende sohbet bölümü gerekli bence ... yeni baslayan arkadaslara yardım edebiliriz bizlerde diger arkadaslardan yardım alabiliriz güzel olur katılıyorum inş en kısa sürede böyle bir şey gelir bota bol kazanclar.

Merhaba arkadaşlar,

bir çoğu arkadaş 5-6 tane mesaj yazıyordu destekden artık tek tek soru sorma yapıldı. Önem derecesi olayı eklendi. Sıkça sorulan sorular bölümü eklendi. Desteği hızlandırmak adına yenilikleri ekledim.

Bugün baktığımız zamanda 9 saat boyunca destekden cevap yazmışım ve yapmam gereken yenilikleri yapamadım. Çünkü herkes aynı soruları soruyor.

Bana çekebileceğim kanal linki verin, bana para kazandıracak video linklerini çekmemde yardımcı olun. ünlem geliyor kanallarıma v.s. Bakıyorum 6000 üyeden sadece 900 tanesi son 1 haftadır desteğe mesaj göndermemiş. Son 30 dakikada 70 tane soru gelmiş. Hepsi youtube hakkında sorular. Yani kimse videoyap hakkında sorumuyor youtube hakkında soruyor. Sanki bir nevi benim destek bölümü tek kişilik youtube soru cevaplama platformu oldu.

Merhaba arkadaşlar,

bir çoğu arkadaş 5-6 tane mesaj yazıyordu destekden artık tek tek soru sorma yapıldı. Önem derecesi olayı eklendi. Sıkça sorulan sorular bölümü eklendi. Desteği hızlandırmak adına yenilikleri ekledim.

Bugün baktığımız zamanda 9 saat boyunca destekden cevap yazmışım ve yapmam gereken yenilikleri yapamadım. Çünkü herkes aynı soruları soruyor.

Bana çekebileceğim kanal linki verin, bana para kazandıracak video linklerini çekmemde yardımcı olun. ünlem geliyor kanallarıma v.s. Bakıyorum 6000 üyeden sadece 900 tanesi son 1 haftadır desteğe mesaj göndermemiş. Son 30 dakikada 70 tane soru gelmiş. Hepsi youtube hakkında sorular. Yani kimse videoyap hakkında sorumuyor youtube hakkında soruyor. Sanki bir nevi benim destek bölümü tek kişilik youtube soru cevaplama platformu oldu.

HOCAM sende haklısın sende diyonki beni işimle gündeme getirin :D bot alan kaynak soruyor dimi :D

Merhaba arkadaşlar,

Hocam, Siteye acilen sohbet bölümü lazım yoksa bu iş artarak devam etcek ve hiç birşey yapamaz hela gelceksiniz Yazdıgım mesajı degerlendirmenizi bekliyorum

Hocam, Siteye acilen sohbet bölümü lazım yoksa bu iş artarak devam etcek ve hiç birşey yapamaz hela gelceksiniz Yazdıgım mesajı degerlendirmenizi bekliyorum

aynen arkadaşlar sözüm sadece meclise bot sahibi arkadaşa bot ve işleyiş dışında sorular yöneltmek bence yersiz adam birine şu katogori çalış vs dese herkes yığdırır mesajı bot ve botun gidişatı dışında sorular yöneltmeyelim herkesten bu konuda duyarlı olmasını diliyorum ki böyle olunca admin bot için yapması gereken işleri yapamıyor buda çok normal sonuçta adminde insan bot değil :):) herkese saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri