Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam acil yardım destek den cevap gelmiyor.videolar iki gündür rakam olarak kaldı. ünlem geç ertelendi hatası yüzünden kanal linki verdim desteğe acil bölümüne bakarsanız sevinirim hesap adı Oquzalp

hocam ticket açtım ama sabahtan beri cevap gelmedi bakarmısınız bir

benım kanallarda unlem yüzunden bı haftadır video yuklemıyo yuklenenler siliniyo bi çözüm varmı patron bi çare bul :) yaparsın sen

günde 30 ar video atarak sorun yaşamayan varmı acaba ölede çok beklemek gerekecek

Hocam video az cok atmakla alakası yok bana göre. Cok ortalıkda olmayan kanallardan video alın kimsenin bilmedigi ve sayı olarak az bulunan katagorilerde çalışın herkez ünlemden şikayetci bugün benim attım videolardan 1 tane bile ünleme düşen olmadı.

benım kanallarda unlem yüzunden bı haftadır video yuklemıyo yuklenenler siliniyo bi çözüm varmı patron bi çare bul :) yaparsın sen

günde 30 ar video atarak sorun yaşamayan varmı acaba ölede çok beklemek gerekecek

tek çözüm yeni kanal ve yeni kategorilerle denemek sanırım çünkü geçen gün açtığım 6 kanaldan üçüne manuel üçüne botla yükleme yaptım. kategoriler ve videolar aynı şekilde denedim. ünlem alan videolar çok farklılık göstermese de arada değişenler oluyordu ama bi kategori vardı ki 50 den 30u ünleme düşüyordu diğerlerinde 200 taneden 20 tane anca düşüyordu. çektiğimiz videolarla alakalı diye düşünüyorum büyük oranda. başlık etiket açıklama ortak bi inceleme yapıyor sanırım youtube.

tek çözüm yeni kanal ve yeni kategorilerle denemek sanırım çünkü geçen gün açtığım 6 kanaldan üçüne manuel üçüne botla yükleme yaptım. kategoriler ve videolar aynı şekilde denedim. ünlem alan videolar çok farklılık göstermese de arada değişenler oluyordu ama bi kategori vardı ki 50 den 30u ünleme düşüyordu diğerlerinde 200 taneden 20 tane anca düşüyordu. çektiğimiz videolarla alakalı diye düşünüyorum büyük oranda. başlık etiket açıklama ortak bi inceleme yapıyor sanırım youtube.

Hocam 1 kanal düşünün bu kanaldan 3 bin kişi video alırsa etiket açıklama başlık aynı olur dediginiz gibi bunların aynı olması belli bir sayıdan sonra ünlem yaratıyor. Yeni kanalda olmuyo mu yeni kanaldada aynı sorun acalı 5 dk olmuş 1 tane video atıyorum direk ünleme düşüyor. aldıgınız videolar ytde fazla kopyalanan videolar olmasın birde özgün video yapdan videolar yapmayı deneyin hiç bir şekilde ünleme düşmez. düşen var ordanda diyen varsa zoru başarmış demektir :)

Hocam 1 kanal düşünün bu kanaldan 3 bin kişi video alırsa etiket açıklama başlık aynı olur dediginiz gibi bunların aynı olması belli bir sayıdan sonra ünlem yaratıyor. Yeni kanalda olmuyo mu yeni kanaldada aynı sorun acalı 5 dk olmuş 1 tane video atıyorum direk ünleme düşüyor. aldıgınız videolar ytde fazla kopyalanan videolar olmasın birde özgün video yapdan videolar yapmayı deneyin hiç bir şekilde ünleme düşmez. düşen var ordanda diyen varsa zoru başarmış demektir :)

özgünü denemedim daha hiç ama onu ünlem yiyen kanalda yapmak bişey değiştirmiyor galiba. yeni kanallarda da onu yapsak yine diğer videolarda ünlem gelmiyor mu? o videoları şu anda izletmek çok zor diye düşünüyorum. oranın biraz daha gelişmesini bekliyorum ben.

ama video edit programıyla normal pc de yapmak daha iyi olur gibi geliyor bana. kanıtlaması da izletmesi de daha kolay olur sanki.

özgünü denemedim daha hiç ama onu ünlem yiyen kanalda yapmak bişey değiştirmiyor galiba. yeni kanallarda da onu yapsak yine diğer videolarda ünlem gelmiyor mu? o videoları şu anda izletmek çok zor diye düşünüyorum. oranın biraz daha gelişmesini bekliyorum ben.

ama video edit programıyla normal pc de yapmak daha iyi olur gibi geliyor bana. kanıtlaması da izletmesi de daha kolay olur sanki.

Hocam geliştirilcek müzik ve efeck eklencek dün gece eklencekti bu geceye kaldı da benim şahsi düşüncem bu gecede eklenmez gibime geliyor bakalım belki bir süpriz olur ve gelir. ben şuan o haliyle kullanıyorum muzikleri sonradanytden ekliyorum çok zahmetli oluyor 4-5 gündür yazıyorum bu gece yarın gece gelcek dene dene erteleniyor hayırlısı.

[MENTION=5577]mamitel38[/MENTION] Web_Scripti hocam çok yoğun buaralar ama desteği temizledi sayılır sanırım bundan sonra daha hızlı yenilikler gelecek. eskiden verdiği tarihten bile yetiştirirdi ama üye sayısı ve destekden gelen mesajların artması onu da zor durumda bıraktı. daha iyi olacak diye bekliyorum bakalım ;)

[MENTION=5577]mamitel38[/MENTION] Web_Scripti hocam çok yoğun buaralar ama desteği temizledi sayılır sanırım bundan sonra daha hızlı yenilikler gelecek. eskiden verdiği tarihten bile yetiştirirdi ama üye sayısı ve destekden gelen mesajların artması onu da zor durumda bıraktı. daha iyi olacak diye bekliyorum bakalım ;)

Hocaya birşey diyemiyoruz neden gelmedi diye soramayız yani ne kadar yogun oldugunu biliyoruz. Destekden 1 eksigi yazmıştım 1 saat içinde cevap gelmişti 2 saat içinde eklenmişti o günleride bildigimiz için beklemedeyiz :) Yeni açtıgım kanalda özgün videodan 750 tane video yaptım hocam ünleme düşen olmadı özgün çalışmak şu dönemde en iyisi ;)

hocam burada belirtmek en mantıklısı sanırım . Bu kanalları eklerken k.adı ve şifreyi doğru girdiiğim halde hatta şifreleri tekrardan değiştirip deniyor bir türlü kanala giriş yapamıyor son 3 tane mail adresimde bu sorun oldu . Genel bir sorunsa ilgilenirseniz çok sevinirim . İyi çalışmalar

hocam burada belirtmek en mantıklısı sanırım . Bu kanalları eklerken k.adı ve şifreyi doğru girdiiğim halde hatta şifreleri tekrardan değiştirip deniyor bir türlü kanala giriş yapamıyor son 3 tane mail adresimde bu sorun oldu . Genel bir sorunsa ilgilenirseniz çok sevinirim . İyi çalışmalar

bendede aynı sorun oldu ilgili kanalda oto kontorlü tekrar aktif et düzeliyor. bende düzeldi..

Buraya yazmanız iyi oldu. Bende sorun var sandım!.. Beklemedeyiz usta

Yaw usta çok güzel olmuş bot eline sağlık,
Bi isteğim var ;
Bilgisayardan dosya yükleme de tek tek zor oluyo, bi defada 25-30 veya 50 seçip atsak, youtubeden manuel yükleme yaptığımız gibi dosya isimlerini kendisi otomatik başlık olarak getirse ve özgünleştirme adımına geçse nasıl olur.
Bilgisayarımda 1000 e yakın video var atmam gereken tek tek atmaya kalkarsam 1000 tane sekme açmak zorunda kalcam.

bu 6 haneli düzenlemeden sonra videolar eski haline dönmüyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri