Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam yanlış anlamayın beğenmeme gbi lüksümüz yok sizin sayenizde binlerce kişi para kazanıyor.

---------- Mesaj saat 11:30:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:28:23 civarında gönderildi. ----------

Logodan bi vazgecemedn hocam:D

Ağız tadıyla spam yapamıyoruz herkes logo basmış ondan lazım

video ortasi reklami otomatik yapma gelse :D

Otomatik olsa nolcak ki hocam zaten tek tuşla yapılıyor telif değil ki bu otomatik olsun boşuna servera yük olur milletin istekleri bitmiyor görmüyon mu :D bi de bu çıkmasın adamın başına , benden de bir istek o zaman :D şu botların tüm sitelere uyarlanmasını 4 gözle bekliyorum :)

Otomatik olsa nolcak ki hocam zaten tek tuşla yapılıyor telif değil ki bu otomatik olsun boşuna servera yük olur milletin istekleri bitmiyor görmüyon mu :D bi de bu çıkmasın adamın başına , benden de bir istek o zaman :D şu botların tüm sitelere uyarlanmasını 4 gözle bekliyorum :)

Herkes fazla yüklenmeyelim deyip sonuna isteğini ekliyor :D

Anasayfadan ve toplu linkde ek özellik seçimlerini 80mb'dan tam 200mb'a çıkardım. Eğer videonuz örneğin 200mb dan büyükse logo(gibi ek özelliklerde) bas emri vermişseniz logoyu basmadan videoyu yükler. Bugün performans ölçmesi yapacağım. Eğer olumlu olursa daha da arttırırım olumsuz olursa geriye çekerim. Oradaki duruma görede toplu videoda ayarlamayı yapacağım. Tek 1 video 5gb olurken tabiki ona logo bastırmam imkansız ama elimden gelen sınırı zorlayacağımı bildirmek isterim. Ama zararına iş yapmayacağımı bilirsiniz. Benimde kazanmam gerekiyor.

Şuan bot tam performans 0 sorun ile çalışıyor nazar değdirmeyelim botun nimetlerinden faydalanın botta yok yok şuanda daha fazla şey istemeyin :) Videolardan logoları silme olsun bu son :)

Caner hocam bilirsin, her yazılıma yavaş yavaş bakarım araştırım sonra yaparım. İnşallah onuda kısa sürede yapmaya çalışacağım:) Teşekkürler performans yorumun için.

Hocam yanlış anlamayın beğenmeme gbi lüksümüz yok sizin sayenizde binlerce kişi para kazanıyor.

Est Hocam sizi yanlış anlamadım çözüm için yazdım. Karşılıklı yazışmak çatışma değil başarıya yol açar.

Anasayfadan ve toplu linkde ek özellik seçimlerini 80mb'dan tam 200mb'a çıkardım. Eğer videonuz örneğin 200mb dan büyükse logo(gibi ek özelliklerde) bas emri vermişseniz logoyu basmadan videoyu yükler. Bugün performans ölçmesi yapacağım. Eğer olumlu olursa daha da arttırırım olumsuz olursa geriye çekerim. Oradaki duruma görede toplu videoda ayarlamayı yapacağım. Tek 1 video 5gb olurken tabiki ona logo bastırmam imkansız ama elimden gelen sınırı zorlayacağımı bildirmek isterim. Ama zararına iş yapmayacağımı bilirsiniz. Benimde kazanmam gerekiyor.

Caner hocam bilirsin, her yazılıma yavaş yavaş bakarım araştırım sonra yaparım. İnşallah onuda kısa sürede yapmaya çalışacağım:) Teşekkürler performans yorumun için.

Est Hocam sizi yanlış anlamadım çözüm için yazdım. Karşılıklı yazışmak çatışma değil başarıya yol açar.

Saolun hocam gercekten sınırları zorluyorsunuz 200mb yapmışsnız. Ders bitsede video yüklesem diye can atıyorum :))

Saolun hocam gercekten sınırları zorluyorsunuz 200mb yapmışsnız. Ders bitsede video yüklesem diye can atıyorum :))

80 mb den 200mb mi olmuş hocam :) [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Doğrularmısınız.

Hocam fiyatta yukseltmeyede gidebilirsin, sonucta bildigim kadariyla kendi makinalarini kullanipta cerceve ozelligi olan bi tek senin botun var, sonuna kadarda hakkin. yada istersen ek bi paket gibide ekleyebilirsin bu ozelligi. Soyledigim gibi eger cerceve eklenmek istenen videolari 720p degilde 360 yada 480p olarak cekebilirse boyut sorunuda pek yasanmaz saniyorum. Yani 720p 5-10 dakikalik bi video 100mbdan fazlayken 360p oldugunda hala izlenebilir durumda oluyor ve videolarin sureside 20+ dakikaya kadar uzamis olur.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba.
Daha önce de yazmıştım da malum ünlem sorunundan dolayı görülmedi.

Ben şu aşağıdaki özeliklerin bota eklene bilme ihtimalinin ne olduğunu sizden öğrenmek istiyorum. :)

1. Özelik: tr-tr.facebook.com/CMYLMZ gibi facebook sayfalarını otomatik kanal çekme bölümüne eklenebilir mi ? Yani cmylmaz sayfasına yeni vidyo eklendiğinde sistem 1 saatte kontrol edip yeni vidyoyu belirttiğimiz youtube kanalımıza çekebilir mi ?

2. Özelik: Otomatik Vidyo Silme Özelliği > Örnek veriyorum benim a kanalıma b kanalından her gün 10 20 tane vidyo yükleniyor ve bu vidyoların kanalımda 20 saatten fazla durmasını istemiyorum. Sistem 20 saat önce yüklenen son 10 vidyoyu silsin şeklinde özellik eklenebilir mi ? Buradaki amaç vur kaç yapmak hocam.

Bir tane daha vardı ama ne olduğunu unuttum karşıma çıkınca yazarım hocam, teşekkürler. :)

hocam manuel kontrolde en azından Rejected (duplicate upload) şunlarıda silse güzel olacak

Hocam herşey çok güzel gidiyor, ünlem sorununu bile bir nebze aştığımızı düşünüyorum, yeni açılan kanallara ünlem geç dendiğinde bütün videolar 24 saatte yükleniyorsa büyük bir kısmı ünlemsiz geçip gidiyor.. 80 mb sınırı konusunda size daha önce mesaj geçmiştim sistemi yavaşlatmadan yapılabilirse süper olur ki zaten şu an test aşamasındayız.

Hocam sistemi yoran işlemleri günün belirli saatlerine bölmek lazım,kullanıcı hareketlerini tam olarak anlayabilirseniz dağılımı daha düzenli hale getirerek sistem kaynaklarını optimum seviyede kullanabilirsiniz.

Demek istediğim şu (kesinlikle takip ediyorsunuz buna eminim) videoyap günün hangi saatlerinde serverları zorluyor bunun bir raporunu alın 6 aylık analizinizi yapın.Dilerseniz bana gönderin ben analiz edeyim, ihtiyacım olan her aya ait müşteri adedi kanal adedi toplam yüklenen video( varsa saat başına düşen) ve cpu oranları(saatlik).Kullanıcıların anlık hareketleri dışında kesinlikle düzenli bir grafik çıkacaktır, bu periyotlarda sistemi yoran işlerin 2.öncelikli kısımlarını başka bir saate kaydırırsınız.

( Ek olarak 1,5 gb üstü videoları manuel yüklerken progress bar -20 -30 diye gidiyor ve video yüklenmiyor ayrı bir konu)

Videoyap gülsün yutubırlar gülsün :)

arkadaşlar daha önce ünlem alan kanallarım bir bir açılıyor, %20 çerçeve yapıyorum, benim şansım mı döndü yoksa herkezinki düzelmeye mi başladı bir kontrol edin isterseniz.

Fikir desteği bekliyorum,

bildiğiniz üzere özgün video oluşturucusundan ünlem gelmeyen kanala video yükleyince ünlem %0 yani hiç gelmiyor ve gelemez. Bunu tam otomatik bot olarakda planlıyorum.

Video başlıklarını alt alta gireceksiniz. Yanlarından slayttaki resim sayısı, Resim değiştirme sayısı ve müziği seçeceksiniz. Yükleye basınca hiç beklemeden serverlar toplu video gibi siz çıksanızda kendi videoları oluşturcak. Evet nasıl birşeyler düşünmeliyim. Neler yapmalıyım?Atladığım bir nokta var mı? bende geliştirmemize öneri sunmak istedim;)

Fikir desteği bekliyorum,

bildiğiniz üzere özgün video oluşturucusundan ünlem gelmeyen kanala video yükleyince ünlem %0 yani hiç gelmiyor ve gelemez. Bunu tam otomatik bot olarakda planlıyorum.

Video başlıklarını alt alta gireceksiniz. Yanlarından slayttaki resim sayısı, Resim değiştirme sayısı ve müziği seçeceksiniz. Yükleye basınca hiç beklemeden serverlar toplu video gibi siz çıksanızda kendi videoları oluşturcak. Evet nasıl birşeyler düşünmeliyim. Neler yapmalıyım?Atladığım bir nokta var mı? bende geliştirmemize öneri sunmak istedim;)

Toplu küçük resim ekleme özelliği ne zaman geliyor . :cool:

Hocam benim bir fikrim var.

Mesela bir şarkı klibi.Özgün video yap şekilnde..

Diyelimki video 4 dakikalık offical bir video.her 15 saniyede bir 1 ekran foto alıp arka arkaya koyacak ve özgün video yapacak müziği silip başka müzik ekleyecek çok çok yararlı olur.

Müziği sadece örnek verdim;
Futbol,haber,basketbol gibi şeylerde çok çok işe yarar.

Merhaba hocam, site üzerinden deneme süresi istiyorum şeklinde desteğe yazmanız yeterli 1 saat içerisinde süreyi eklemiş olurum.

Merhabalar, öncelikle bizi seçtiğiniz için teşekkür ederim. Evet dün itibariyle toplu video ekleme özelliği eklenmiştir. Videoyap.com'da Sol menüden ulaşabilirsiniz.
Hocam, Youtube Harici toplu ekleme için kanal / sayfa çekme kısmına izlesene.com sitesinide ekler misiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri