video ortasi reklami otomatik yapma gelse![]()
Aynen onu ben de düşündüm bugün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yanlış anlamayın beğenmeme gbi lüksümüz yok sizin sayenizde binlerce kişi para kazanıyor.
---------- Mesaj saat 11:30:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:28:23 civarında gönderildi. ----------
Logodan bi vazgecemedn hocam![]()
Otomatik olsa nolcak ki hocam zaten tek tuşla yapılıyor telif değil ki bu otomatik olsun boşuna servera yük olur milletin istekleri bitmiyor görmüyon mubi de bu çıkmasın adamın başına , benden de bir istek o zaman
şu botların tüm sitelere uyarlanmasını 4 gözle bekliyorum
![]()
Şuan bot tam performans 0 sorun ile çalışıyor nazar değdirmeyelim botun nimetlerinden faydalanın botta yok yok şuanda daha fazla şey istemeyinVideolardan logoları silme olsun bu son
![]()
Hocam yanlış anlamayın beğenmeme gbi lüksümüz yok sizin sayenizde binlerce kişi para kazanıyor.
Anasayfadan ve toplu linkde ek özellik seçimlerini 80mb'dan tam 200mb'a çıkardım. Eğer videonuz örneğin 200mb dan büyükse logo(gibi ek özelliklerde) bas emri vermişseniz logoyu basmadan videoyu yükler. Bugün performans ölçmesi yapacağım. Eğer olumlu olursa daha da arttırırım olumsuz olursa geriye çekerim. Oradaki duruma görede toplu videoda ayarlamayı yapacağım. Tek 1 video 5gb olurken tabiki ona logo bastırmam imkansız ama elimden gelen sınırı zorlayacağımı bildirmek isterim. Ama zararına iş yapmayacağımı bilirsiniz. Benimde kazanmam gerekiyor.
Caner hocam bilirsin, her yazılıma yavaş yavaş bakarım araştırım sonra yaparım. İnşallah onuda kısa sürede yapmaya çalışacağımTeşekkürler performans yorumun için.
Est Hocam sizi yanlış anlamadım çözüm için yazdım. Karşılıklı yazışmak çatışma değil başarıya yol açar.
Saolun hocam gercekten sınırları zorluyorsunuz 200mb yapmışsnız. Ders bitsede video yüklesem diye can atıyorum)
Anasayfadan ve toplu linkde ek özellik seçimlerini 80mb'dan tam 200mb'a çıkardım. Eğer videonuz örneğin 200mb dan büyükse logo(gibi ek özelliklerde) bas emri vermişseniz logoyu basmadan videoyu yükler. Bugün performans ölçmesi yapacağım. Eğer olumlu olursa daha da arttırırım olumsuz olursa geriye çekerim. Oradaki duruma görede toplu videoda ayarlamayı yapacağım. Tek 1 video 5gb olurken tabiki ona logo bastırmam imkansız ama elimden gelen sınırı zorlayacağımı bildirmek isterim. Ama zararına iş yapmayacağımı bilirsiniz. Benimde kazanmam gerekiyor.
Caner hocam bilirsin, her yazılıma yavaş yavaş bakarım araştırım sonra yaparım. İnşallah onuda kısa sürede yapmaya çalışacağımTeşekkürler performans yorumun için.
Est Hocam sizi yanlış anlamadım çözüm için yazdım. Karşılıklı yazışmak çatışma değil başarıya yol açar.
Aynen onu ben de düşündüm bugün![]()
Fikir desteği bekliyorum,
bildiğiniz üzere özgün video oluşturucusundan ünlem gelmeyen kanala video yükleyince ünlem %0 yani hiç gelmiyor ve gelemez. Bunu tam otomatik bot olarakda planlıyorum.
Video başlıklarını alt alta gireceksiniz. Yanlarından slayttaki resim sayısı, Resim değiştirme sayısı ve müziği seçeceksiniz. Yükleye basınca hiç beklemeden serverlar toplu video gibi siz çıksanızda kendi videoları oluşturcak. Evet nasıl birşeyler düşünmeliyim. Neler yapmalıyım?Atladığım bir nokta var mı? bende geliştirmemize öneri sunmak istedim![]()
Hocam, Youtube Harici toplu ekleme için kanal / sayfa çekme kısmına izlesene.com sitesinide ekler misinizMerhaba hocam, site üzerinden deneme süresi istiyorum şeklinde desteğe yazmanız yeterli 1 saat içerisinde süreyi eklemiş olurum.
Merhabalar, öncelikle bizi seçtiğiniz için teşekkür ederim. Evet dün itibariyle toplu video ekleme özelliği eklenmiştir. Videoyap.com'da Sol menüden ulaşabilirsiniz.
hocam bu cerceve 25 linkli kategoride acik bunu mumkinse toplu video cekmeye alamayiz mi ??
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.