Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

nickin hakkını veriyorsun hakkaten. millet serverlar çerçeve yüzünden yavaşladı diyor sen kalkmış sınır kalksın diyorsun.Çerçeve isteyen arkadaşlar gidip vds-vps alsın sınırsız yaşasınlar buraya sıkışıp kalmasınlar mı diyelim o zaman?
Bende yeniyim ama daha günlük 250 video yükleyemedim yavaşlıktan :)

Yinemi yavaş yüklüyor hani bugün öğlene kadar yavaş lik son bulacakti videolar yüklemiyor kaç gündür aynı sorunlarla devam ediyoruz. Bota bişey demiyoruz güzel hoş ama böylece zırt pirt sorunlar hem sizi üzer hem bizi üzer hocam artık gereken önlemi alın lütfen

yavaşlık hala devam ediyor bir çözüm bulunursa seviniriz beklemedeyiz..

Hocam sen hergün 250 video yüklüyor musun?
Videoyap ta 34 bin hakkım var. Ne bulupta yüklüyor sunuz. Kazancı sabitledim ondan sonra hiç video yuklemedim. Sonra sıkıntı oluyor para kazanma gitmeler falan başlıyor. O yuzden video yuklemiyorum.
Sevgili kardeşim inan buluyorum çünkü kazancı sabitleyemedim. Paylaşmak istersen kısmet kullanmak isterim haklarından. Keşke bende sabitleyebilsem. Sürekli kategori deniyorum ve sonuç çok iyi olmuyor.

---------- Mesaj saat 14:59:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:58:57 civarında gönderildi. ----------

Bende yeniyim ama daha günlük 250 video yükleyemedim yavaşlıktan :)
Sen biraz sorunlu bir döneme denk geldin kardeşim.

Sevgili kardeşim inan buluyorum çünkü kazancı sabitleyemedim. Paylaşmak istersen kısmet kullanmak isterim haklarından. Keşke bende sabitleyebilsem. Sürekli kategori deniyorum ve sonuç çok iyi olmuyor.

katılıyorum hocam, banada yetmiyor. günlük 1k hakkım olsa hergün harcarım, bir kanal açarım :)

botu kullanan arkadaşlar kırpma çerçeve ekleme renk açma ayarları ile videoları dünya engelinden kurtaramıyorum. bazen eşleşenden geçiyor ama ne yaptıysam dünya veya bazı ülke engellerini geçemyorum..?
kullanıp yüksek yüzdelikli geçebilen varsa nasıl ayar kullanıyor yazabilir mi ?
örnek %20 çerçeve %10 kırpma %20 renk açma kullanıyorum geçiyor gibi..

artık bitti ünlem olayından sonra bottan bi hayır beklemıyorummm ytpro yu denıcemmm

Edit... Satış yapan arkadaşlar için usluba dikkat etmek gerekiyor... lütfen dikkat edelim...

artık bitti ünlem olayından sonra bottan bi hayır beklemıyorummm ytpro yu denıcemmm

Ne demek şimdi bu ? Bu bottan hayır beklemiyorsanız söylemek zorundamısınız ? Bu bot sayesinde ne kadar kişi para kazanıyor biliyor musunuz ? Siz beceremediyseniz suçu botta değil kendinizde arayın . Ukalalığa lüzum yok . Ayrıca Türkçeniz süper :)

Aynı şey sizin içinde geçerli hocam... Usluba dikkat...

ortalama 48 saat önce 350 video çekti daha 300 tanesini yüklemiş , gerçekten bi yavaşlık sözkonusu

Kalan sürenizin iadesini destekden isteyin. Herkesin memnun olmasını beklemek olmaz. Digiturk , turkcell vb şirketler dahi kötülenirken bizde de 7.500 üyeden illaki 1-2 bu arkadaş gibi kişiler çıkacak. Mesaj sayın 10 dan fazla olsa kendimde hata arardım fakat değil. ilk önce ytparada biraz gezin işi öğren sonra tekrar yolun düşer. Ayda 3-5 kişi iade istiyor ve yapıyorum. Sonraki ay %90 nı geri geliyor. Sen daha kazanamamışsın, günde 1000 tl kazanan 10 larca üyem var. Günde 10 tl ve üstü kazanan 7000 üyem var. Belki 500 tanesi 10 tl altı kazanıyordur ama azimle onlarda bir sonraki seviyeye geçecektir. 70 tane videoyap hesabı olan üyem var. Ama inan benim gözümde herkes eşit. Kazanamamana üzüldüm. İade isteği yaparken ben bu kişiyim dersen sevinirim. Neler yaptında kazanamadın merak ediyorum. Çünkü kazanamamak asıl başarıdır:)

hocam geçici bir süreliğine toplu video eklemeyi durdursanız iyi olur maksat bekleyen videolar yüklensin ki bot biraz rahatlasın ,aksi takdirde videoların yükleme hızını biraz zor görürüz.ayrıca sistem için teşekkür ediyorum...

Kalan sürenizin iadesini destekden isteyin. Herkesin memnun olmasını beklemek olmaz. Digiturk , turkcell vb şirketler dahi kötülenirken bizde de 7.500 üyeden illaki 1-2 bu arkadaş gibi kişiler çıkacak. Mesaj sayın 10 dan fazla olsa kendimde hata arardım fakat değil. ilk önce ytparada biraz gezin işi öğren sonra tekrar yolun düşer. Ayda 3-5 kişi iade istiyor ve yapıyorum. Sonraki ay %90 nı geri geliyor. Sen daha kazanamamışsın, günde 1000 tl kazanan 10 larca üyem var. Günde 10 tl ve üstü kazanan 7000 üyem var. Belki 500 tanesi 10 tl altı kazanıyordur ama azimle onlarda bir sonraki seviyeye geçecektir. 70 tane videoyap hesabı olan üyem var. Ama inan benim gözümde herkes eşit. Kazanamamana üzüldüm. İade isteği yaparken ben bu kişiyim dersen sevinirim. Neler yaptında kazanamadın merak ediyorum. Çünkü kazanamamak asıl başarıdır:)

videoyap bitanedir :D hiç bir bot bukadar iyi olamaz süpersiniz hocam cok iyi bi bot ama şu 2-3 gündür videolar cok agır yükleniyor 7gün sürem kaldı hala videolar yüklenmeyi bekliyor yani 12 saat içinde videoların tümü yüklenmiyor daha hızlı yüklesin diye sayfayı acık bile bırakıyorum ama cok agır bu sorun giderilse cok iyi olur hocam sürem bitecek ve kanallarıma hala video yüklenmemiş :( hiç bir bot videoyap gibi olamaz bu sorunda 2-3 gündr var eminim oda düzelecetir . cok sagolun hocam böyle bir bot için. cok işe yarıyor .

---------- Mesaj saat 14:59:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:58:57 civarında gönderildi. ----------

Sen biraz sorunlu bir döneme denk geldin kardeşim.

katılıyorum hocam, banada yetmiyor. günlük 1k hakkım olsa hergün harcarım, bir kanal açarım :)

Mümkünse ikinize de bir defaya mahsus 2k hak devret mek istiyorum. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam böyle birşey mümkün mü?

Mümkünse ikinize de bir defaya mahsus 2k hak devret mek istiyorum. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam böyle birşey mümkün mü?

[MENTION=4653]teknoemin[/MENTION]
[MENTION=6017]TranceRave[/MENTION]

Arkadaşlar pynrs hocama pm ile videoyap üyelik maillerinizi gönderin kendisi bana destekden hak transfer mesajını yazacaktır bende hakları transfer ederim.

hocam geçici bir süreliğine toplu video eklemeyi durdursanız iyi olur maksat bekleyen videolar yüklensin ki bot biraz rahatlasın ,aksi takdirde videoların yükleme hızını biraz zor görürüz.ayrıca sistem için teşekkür ediyorum...

Hocam evet yavaşlık söz konusu dün api değişikliğini uyarladıktan sonra bekleyen video sayısı 2.2 milyondu şuanda 700 bine kadar eritti. Dediğiniz gibi bir yandan video yüklemesi devam ediyor diye sürekli geliyor ve geçmişteki birikenleri temizliyor. Yani bugece yarın sabaha tamamlanır. Ek blade makina siparişim kurulmuş olsaydı hepsini 4-5 saatte temizlerdi lakin kurulmadı. 4 blade ve 90 dedicated ile bu kadarına yetişebiliyor. (Son 3 günde yüklenen video 9 milyon. Yüklemeyi Bekleyen video 700 bin. Normal hızımızda bekleyen video maksimum 100 bin olurdu oda verdiğiniz emirlerin 1-2 saatte yüklenmesi demektir. Ortalama 1 saatte çünkü 120 bin video emir geliyor.)

videoyap bitanedir :D hiç bir bot bukadar iyi olamaz süpersiniz hocam cok iyi bi bot ama şu 2-3 gündür videolar cok agır yükleniyor 7gün sürem kaldı hala videolar yüklenmeyi bekliyor yani 12 saat içinde videoların tümü yüklenmiyor daha hızlı yüklesin diye sayfayı acık bile bırakıyorum ama cok agır bu sorun giderilse cok iyi olur hocam sürem bitecek ve kanallarıma hala video yüklenmemiş :( hiç bir bot videoyap gibi olamaz bu sorunda 2-3 gündr var eminim oda düzelecetir . cok sagolun hocam böyle bir bot için. cok işe yarıyor .

Yorumunuz ve beğeniniz için çok teşekkürler hocam. Merak etmeyin bugün gece veya yarın sabaha dengeyi ayarlar sistem. 2-3 sayfa önce gelen aksilikleri ve youtubeun sistem değiştirmesini yazdım. 1.5 yıllık hizmet anlayışımızda bu şekilde toplu video yavaşlamaları yalan yok 5-6 defa olmuştur ama hepside 2-3 gün sürmüştür. Bu yavaşlamada video yüklememe gibi sıkıntı yok sadece yavaş yüklüyor. Hızlandırmak için anasayfa veya toplu link kullanmak iyidir.

dostum ben bu bot işini hiç bilmiyorum bir deneme süresi vs.. veriyormusnuz ?

Tabiki destekden yazarsanız bugece herkesin mesajlarına cevap vereceğim.

Benim bir sorum olacak öncelikle gerçkten mukemmel bir bot bugun yine bir tane daha alacagım sanırım bu gidişle toplamda 10 tane olacak :D lakin sorum şu 2000 uzerinde toplu yukleme videom var ve vds de açık olorak kullanıyorum ve 380 lerde takıldı kaldı :( bu normal mı yoksa a-normal mi yanı yavaşlama söz konusu ama bu geçiçi bir problem midir? İyi çalışmalar ı love videoyap.com ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri