Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam analytics dekı kazancları botda gorme ımkanımız varmı hocam unlemden sorna bır cogumuz partnere gectık cogundada dasboard yok kazancları gormek ıcın aknala gırmek zorunda kalıyoruz kanal ıstatıstık bolumde gorutulense super olur gercekten bu arada video yonetıcısıde boma olmus elınıze saglık

Video Yönetici süper olmuş hocam.Para kazanmamız için bizi daha ne kadar zorlayacaksınız bilmiyorum dogrusu.Bu kadar imkan varken yinede kazanamıyorum diyen varsa, şapkasını önüne koyup ''Hindi gibi'' düşünmeye başlasın derim ben...
Atalar boşuna dememiş dostlar ''İş bilenin, kılıç kuşananın''
Bol bol kazançlar olsun...

video yönetici cok iyi oldu gerçkten on numara bir bot ellerine saglık hocam..

Video yöneticisi bölümünü beğenmenize sevindim. O bölümü 2-3 gün sonra aktif edicektim, fakat bu haliyle aktif edip üzerinde geliştirme yapmaya karar verdim. Çok gelişmiş bir video yöneticisi olucak. Mevcut videolarınızdan kazanmayanları kazanır hale getirmek artık daha kolaylaştı.

Youtube kazanç tabloları için ayrı api gerekiyor bu konuda boş zamsnımda ilgileneceğim.

Konumda Birçok şey yazılıyor artık cevaplamam hepsini mümkün değil ıygun gördüklerimi ve çok talep edilenleri yazıyorum.

Bazı arkadaşlar destek bölümünden üye oldum bana günde 250 şer taneyi şu şekilde yükle diyor. Arkadaşlar ben değil herşeyi siz yapıyorsunuz. Satın almadan önce lütfen tanıtım videosunu izleyiniz.

Cok super olmus video yoneticisi , parmaklariniza saglik hocam :)

Video yöneticisi bölümünü beğenmenize sevindim. O bölümü 2-3 gün sonra aktif edicektim, fakat bu haliyle aktif edip üzerinde geliştirme yapmaya karar verdim. Çok gelişmiş bir video yöneticisi olucak. Mevcut videolarınızdan kazanmayanları kazanır hale getirmek artık daha kolaylaştı.

Youtube kazanç tabloları için ayrı api gerekiyor bu konuda boş zamsnımda ilgileneceğim.

Konumda Birçok şey yazılıyor artık cevaplamam hepsini mümkün değil ıygun gördüklerimi ve çok talep edilenleri yazıyorum.

Bazı arkadaşlar destek bölümünden üye oldum bana günde 250 şer taneyi şu şekilde yükle diyor. Arkadaşlar ben değil herşeyi siz yapıyorsunuz. Satın almadan önce lütfen tanıtım videosunu izleyiniz.

Burdayken Sen hocam sormak istediğim bir konu var Ekstra Toplu Video yükleme hakkı satın al. da fiyat değişikliği yapmayı düşünüyormusun acaba ?

Hocam bi de ozgunlestir dedigimiz zaman video yoneticisinde , sadece aciklama ve etiketi mi ozgunlestiriyor?

hocam video yöneticisinde geliştirme yaparsanız dehset olur en önemliside toplu özgünleştirme o eksik hocam teker teker zor oluyor toplu secerek özgünleştirmek cok cok cok güzel olacak cok sagolun iyiki varsınız <3

---------- Mesaj saat 00:27:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:26:38 civarında gönderildi. ----------

Hocam bi de ozgunlestir dedigimiz zaman video yoneticisinde , sadece aciklama ve etiketi mi ozgunlestiriyor?

hocam denedim ben baslık etiket acıklama herşeyi degiştiyor bu sayede yeni uygun etiketler bulup googlede hit almamızıda saglıyor haftada 10 günde bir editlemek güzel olacak

Hocam şöyle bir özellik gelebilirmi.
Yeni açılan kanalları kanal ayarları kısmından para kazanmaya açıyoruz . Adsense bağlamayı söylemiyorum . Sadece ülkeyi değişme ve para kazanma ayarları kısmından açmayı otomatik olarak yapabilir mi Bot .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Az önce eklediğim video yöneticisi içindeki Özgünleştir butonu sıralamayı bozmazsanız son 25 de yapıyor. Başlık etiket ve açıklamayı özgünleştiriyor. Sabah hepsini halletcem.

Hiç bir fiyat ve haklarda indirim malesef düşünmüyorum. Ayda 70 bin tl toplu videolar için makina parası ödüyorum. Ve ciddi proxy, firewall masraflarımda var. Bankada %3 kesiyor. Paypal ticaride hacmim tr de en üst statüstde ama cok kesiyor. İnanın en iyi 10 üyemden daha az para kazanıyorum. 20 binden az kazanmamam gerekiyor ki şirketim ayakta durabilsin.

Hocam, 4 adet hesabım var yaklaşık 3 aydır kullanıyorum botu vede çok mennunum belirtmek isterim.Çok fazla kanal çalışıyorum, benim bir önerim olacak mümkün olursa sevinirim.
Hesap sayısını artıracagım ama bana sadece eski açmış oldugum kanalların 30 dakika bir konturolüyapılması yeterli olacak, yani 2 hesabımı aktif olarak kullanabilirim yükleme limitimi yükseltebilirim ama digerlerinde gerek yok istedigim sadece kanalların düzenli konturolün yapıldıgı hesaplar alabilmek fiyatınında biraz düşük olması gerekir tabiki.
Mümkünmüdür, kolaygelsin...

Hocam, 4 adet hesabım var yaklaşık 3 aydır kullanıyorum botu vede çok mennunum belirtmek isterim.Çok fazla kanal çalışıyorum, benim bir önerim olacak mümkün olursa sevinirim.
Hesap sayısını artıracagım ama bana sadece eski açmış oldugum kanalların 30 dakika bir konturolüyapılması yeterli olacak, yani 2 hesabımı aktif olarak kullanabilirim yükleme limitimi yükseltebilirim ama digerlerinde gerek yok istedigim sadece kanalların düzenli konturolün yapıldıgı hesaplar alabilmek fiyatınında biraz düşük olması gerekir tabiki.
Mümkünmüdür, kolaygelsin...

Merhaba hocam, güzel yorumunuz için teşekkürler. Biraz geliştirme var sırada ondan sonra inş ekleyeceğim.

Ben yatıyorum arkadaşlar. Son mesajımdı.

Video yöneticisi harika olmuş, kanalımızdaki videoları girip özgünleştirebiliriz.

Video yöneticisine kanaldaki tüm videoları toplu özgünleştirme eklenirse harika olur.

Video Yöneticisinde;

1) Toplu Özgünleştirme
2) Etiket ve Açıklama Özgünleştirme - Başlık vs. Hepsini Özgünleştirme tercihe göre seçenek.

Bu 2 si çok önemli.

Ellerine sağlık [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ; video yoneticisi yeri super olmus eline saglik.

video yöneticisini ben anlamadım ya tam olarak sadece hit leri görüyoruz başka ne vardı ? özgünleştir dior ama güncel şeyler mi ekliyo noluyo anlamadım

Hocam su toplu video yüklemesine bir çare bulun artık ben videoyap in 2013 yılından bu yana kullanıcısiyim nicki bakmayın yeni olduğuna acemi değilim çok geç aşırı yavaş insanı sinir ediyor artık çözüm bulun lütfen günler geçti ama aynı sorun devam etmekte. Normalde saniyede 1 video yüklüyor görünüyor panelinde ama alakası yok video felan yüklemiyor ama sayaç yüklendi gibi gosteriyor. Not.. sorun an itibari ile düzeldi gibi

Hocam botlar kısmına akilli.tv yi ekleyebilir misiniz? İstekte bulundum ama eklenmedi.

yeni özellik çok iyi olmus teşekkürler emeğinize sağlık :)
Ayrıca 1700 kadar video emri verdim yaklasık 15 dakika da 700 tanesini yükledi bu saatlerde videoyapı daha bi seviyorum çokk hızlı :D

Allah razi olsun sorunlariniza ragmen dimdik ayakta durdugunuz icin.herhangi bi giris problemi yasadigimizda baskalari gibi umursamazliktan gelmeyip suremizi uzattigin icin.surekli guncellendigi halde sadeligini hic bozmayan bi botu bize sundugun icin

arklarin da dedigi gibi bu bota ragmen kazanilmiyosa ya isi bilmiyodur ya da risk almaktan korkuyordur.cok tesekkurler tekrardan ve ailenize uzun omurler

Bazı yükledigim videolar orjinal dakikaları ile yüklenmiyor 1 2 saattlik video 3 5 dk olarak kanala yükleniyor.Buna bir cözüm getirirseniz eger cok güzel olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri