Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam merhaba

videoyap üyeligimin bitmesine 2 saat kaldı. Ben bugün sabaha karşı ödemeyi geçmeme rağmen halen daha sürem eklenmedi. 2 saat sonra eklenmesse 10k toplu video yükleme hakkı gidecek. İlgilenirseniz mutlu olurum.

İyi çalışmalar..

süre geçse bile geri ekliyorlar için rahat olsun :)

bu yüzlerce video yükleyenler nasıl beceriyor anlamıyorum.
24 saattir kanal çekmelerden 150 video işleme almış ve bu saat olmasına rağmen hala 76 video yüklenme sırasında.
günlük 250 hakkı bile bitirmekte zorlanıyorum.

Merhaba arkadaşlar,

şuanda telden yazıyorum. Aşırı bekleyen video göremiyorum. Bekleyen videolar sayfanıza giriş yaparak turboya alabilirsiniz.

Translate ücretsizi yandex sadece onda da sadece 34 dil var. Bu nedenle bizde sadece onları ekleyebildik.

Yolculuğum için yazan arkadaşlara teşekkürler. Kardeşim geceleri online olmaz. Mesai saatlerinde girer. 6 mayısda dönücem. Sıkıntı yaşayanlar desteğe süremi dondurun yazabilir. Hayırlı geceler

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

iyi yolculuklar yokluğunda herşeyin sağlıklı devam etmesi dileğiyle hocam, iyi eğlenceler.

ahhh ah hayalimdeki fuarlardan biri.
birgün oraya gidip alışveriş yapacak bi işim olacak mı acaba?
aslında olmuştu ama çin fuarlarına gidemeden çıktım. içimde kaldı.

Merhaba Arkadaşlar,

Bugece çine yolculuğum var. 6 Mayıs Sabahı Türkiyeye geri döneceğim. Bu süreçte konuyu takip edemeyebilirim. Tüm işlemler sitedeki destek üzerinden kardeşim tarafından yürütülecektir. Çok ağır sorular sorulursa kendisi size beni beklemenizi iletebilir. 10 gündür destekden verilen cevpaların %90'nı kendisine aittir. Cevap veremediği çok nadir konular bulunmaktadır(Aşırı zor sorular). Çine gitme sebebim canton fuarıdır. Bu bölümden mesajlarınız yerine destekden yazabilirsiniz. Sistemin tüm işleyişine kardeşim hakimdir. Eğer bu süreçte bir sorun sıkıntı çekerseniz kardeşime süremi dondur yazabilirsiniz. 6 mayısda gelince ilgilenirim.

Bu 12 günlük süreçte yenilik gelmeyecektir. Yenilik isteklerinde bulunmayalım. Ben gelince hepsiyle ilgileneceğim. Olası durumlara karşı otelden girebildiğim kadarıyla girip server durumlarına bakacağım.(Kardeşimde tüm server yetkileri bulunmaktadır.)

Hayırlı yolculuklar hocam

Bu süre zarfında sistem hakkında işleyişi yada bilgi için soruları buradan konu altından iletebilirsiniz elimizden geldigince yardım ederiz gereksiz vs. sorularla sistemi kontrol etmesini zorlaştırmayalım kesintisiz devam etsin site :cool:

bota yine birseyler oldu 4 kez denendi filan diyor. 1 saattir 1 videoyu yükleyemedi. saka gibi
su 12 gün cok sıkıntılı geçecek

sabah 9:42 de son yükleme emrini verdim ve saat bire geliyor neredeyse bir tane bile yüklemedi !!!! yok böyle birşey .. turboda bile yüklemiyor....

Şimdi hocam şöyle bir şey fark ettim lütfen yanlışım varsa düzeltin.

Videoyap notunda diyor ki; ''Serverlarımız çok yoğun olduğu zamanda sizin video emir sıralarınızın gelmesi 1-2 saati bulabilir. 10 video yüklemnizle 10.000 video yüklemeniz arasında hiç bir hız farkı olmaz. O video'nun sırası gelmişse sistem onu yükleyecektir. ''

Ama ben mesela sabah evden çıkarken 60 video yükleme emri vermiştim aynı anda. Sistem 45 tanesini yüklemiş. 12de eve geldim 1 saattir 15 videodan tek bir tane bile yüklemedi.. Sistem emir sırasına göre yükler diyor ama ben emirlerin hepsini aynı anda verdim. Bana sıra gelmiş ki 45 videom yüklenmiş. Peki emrini aynı anda verdiğim kalan 15 video neden onlarla birlikte yüklenmedi? Kafamı kurcalayan sorun bu..

Guncel videolarda cok skinti yasaniyor eski sistem gene.yukluyordu simdi hic yuklemiyor

Sent from my LG-E970 using Tapatalk

videolarda gece 01.17 de bir defa denedi sırası gelince yüklenecektir diyor da...
bu nasıl bir sıradır ki hiç sıra gelmiyor:D
günün yarısından çoğu geçti tahminen daha 50tane video yükleyemedi.

saat 3 oldu arkadaşlar sabah 10 gibi yükleme emri vermiştim 10 tane ancak yükleyebildi, gerçekten çok sıkıntılı bir durum....

Hocam dönüşte sunucu sayısını arttırsanız belki durum çözülür, videoyap o eski günlerine yine döner. Nasıl olur anlamıyorum daha 2 hafta önce hızlı bir şekilde işlerimizi hallediyorduk hatta toplu çekimlerde 10dk arayla yükle seçeneğini de seçiyordum şimdi seçmesem bile videolar 12 saati aşıyor...

hocam ben bugun yaklasık 1k video yükledim hiçte yavaslık sorunu yasamadım tıkır tıkır yukluyor bot :D ama bende de kanalların kontrollerini cok gec yapıyor manuel yapmak zorunda kalıyorum hep

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri