Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar, herkes 15:00 ı bekliyor. Anlık yükleme rekoru çıkaracağımı düşünüyorum. 3 gündür 20 dk dan fazla sürede atılmayan video olmadı. Bakalım şimdi ne olcak.

Hocam şahsen ben videoyap ünlemgeç kullanmıyorum.Ben kanala video atıyorum örneğin 100 tane hepsini açıyorum para kazanmasını sonra kalan 20 30 tane ünlem oluyor siliyorum.Şimdi bu yeni sistemde ünlem geç 2 kullanıyorsam daha mı iyi olcak

15:00 da büyük bir patlama olcak bence suan herkez videoyap sürelerini aktif edip deneme yapmak için bekliyor :D

Arkadaşlar, herkes 15:00 ı bekliyor. Anlık yükleme rekoru çıkaracağımı düşünüyorum. 3 gündür 20 dk dan fazla sürede atılmayan video olmadı. Bakalım şimdi ne olcak.

Hocam öyle de aşırı yüklenip te sistemi felç etmesek diyorum :-) herkes bu anı bekliyor hunharca davranmayalım:-)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu okuyan bu aktif 50 arkadaşımız. Kolları sıvamasın. Gezin dolaşın hava çok güzel:) 1 nisan olsa iyi bir şaka çıkabilirdi.

Konuyu okuyan bu aktif 50 arkadaşımız. Kolları sıvamasın. Gezin dolaşın hava çok güzel:) 1 nisan olsa iyi bir şaka çıkabilirdi.

Hocam şahsen ben videoyap ünlemgeç kullanmıyorum.Ben kanala video atıyorum örneğin 100 tane hepsini açıyorum para kazanmasını sonra kalan 20 30 tane ünlem oluyor siliyorum.Şimdi bu yeni sistemde ünlem geç 2 kullanıyorsam daha mı iyi olcak

?

?
Hocam işte olay bu. O özellik %80 e kadar geçiyor. Belli başlı kategorileri geçemiyor. Youtube ona ileride va hiç önlem almaz. Ama bu yenilik alayını dolar yapıyor

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] destekten yazdım Ünlem Geç 2 uygulanırken sistem kod hatası veriyor Telifli Videolar bölümünden manuel yaparken kodu gönderdim destekten inceleyebilirsin hocam

6 yıldır bitiremedik okulu, yarın da finalim vardı şansa bak.

Şimdi 1 dönem daha uzatsam mı yoksa bilgisayarın fişini çekip ders mi çalışsam bilemedim :)

Neyse gece başlarım sabaha kadar çalışırım artık her zaman ki planım gibi :) Şu sistemin meyvelerinden mahrum kalmayalım :)

@Web_Scripti destekten yazdım Ünlem Geç 2 uygulanırken sistem kod hatası veriyor Telifli Videolar bölümünden manuel yaparken kodu gönderdim destekten inceleyebilirsin hocam

Evet bende de görünmüştü o hata.

Telifli kısmından kanala tıklandığında çıkmıştı, heyecandan söylemeyi unuttum :)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu an at yarışını başlatacak hakem gibisin :D

bismillah bakalım ilk mesajım bu ama uzun süredir 5 aydır videoyap kullanıyorum. bu özelliği duydum şimdi bekliyorum 15:00 olmasını. şu anda yeni kanallar eklemeye başladım sıfır temiz bakalım nasıl geçecek. 1 saat önce haberim olaydı iyi olurdu.

Dünya Engeli ve 3.taraf geçebilen Test grubu arkadaşları bunu nasıl yaptınız ?

Çünkü kontrolde Telifli videolar diye siliyor o videoları orasını anlamadım

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam benmi yapamadım yoksa başka bi sıkıntımı var? 50 video attım 5 video dolar yandı ünlem geç 2 ile ünlem geç 2 yi seçip videoları attım dahja sonra işlenmelerini bekledim herşey bittikten sonra para kazan bölümünden para kaznamaları açtım ünlem geç 2 felan diyodu para kazanları açarken sonra para kazanları açtı hepsi ünlem oldu tekrar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri