Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Sorun ünlem geç 2 sistemi olabilir. Uygulağım kanal gitti (alt kanallarıyla birlikte ) Diğer kanallar sağlam.Webscripti bu konu üzerine çalışıyordur diye düşünüyorum. Bu özelliği isteyen en çok bizlerdik ve acele edildiğini düşünüyorum.( Daha çok deneme yapılmalıydı)

Arkadalşar sıkıntı videoyapla alakalı bütün kanallarım kapandı bu gün adsense hesabım dahil hepsi telefon doğrulaması istedi sonra 1 hesabımı adsense hiç bağlamadım. 300 video yükledim adsense balamadan video yaptan para kazan yaptım ve annında telefo foğrulamasına geçti. Bu bot zerinden paralar kazandk verdiğimizden daha fazlasını. Bt sahiplerine söylicek bi lafımız yok ama sıkıntı sanırım malesefki videoyaptan kaynaklanıyo arkadaşlar bir çözüm bulackalardır umarım. Yoksa özgün çalışmamız gerekicek ve özgün çalışırsakta 4-5 ayda 200 tl zor alırız diye düşünüyorum malesef arkadaşlar.

Hocam %100 katılmakla beraber inşallah ailevi bir sağlık yada daha ciddi bir sorunu yoktur inşallah bu tüm kanal kapanmalardan önemlidir bence sonuçta bunu yapanda bi insan.

Temenni ederimki böyle bir durum olmasın hocam, ancak yüzlerce arkadaş kısada olsa bir açıklamayı hakediyor diye düşünüyorum.Benim sıkıntım kanallar gitmiş para kaybetmişim degil hocam, sistemi düzeltir 3-5 günde giden kanalları yerine koyar 15-20 gün sonra tekrar aynı kazançları yapar hale geliriz.Tek derdim bu saate kadar tek kelimede olsa bir açıklama yapılmamasıdır.

yeni bir kanal açın 100 video atın bakalım kanal sağlam kalacak mı, ünlemgeç2 filan hikaye sorun ondan değil 6 mayısta 22 tane yandex kanalım kapandı

Burda ki herkes bota verdiği parayı videoyap ile çıkarmıştır eğer çıkaramadıysada youtube işini bırakıp başka işlere bakması gerekir. Aylardır kullanıyorum ve bu konuyu takip ettiğim kadarıyla Tüm sorulara cevap verip herkese küçük büyük demeden kalp kırmadan destek veriyordu. Bence bir yerde hata yapıldı oda üye alımına kapama fikrini gerçekleştirmemek. Eğer kapansaydı ne bu kadar video(milyonlarca) yüklenip youtube dikkatini çekerdi. nede bu kadar eleştiri alırdı. Kişi artıkça ekstra server ekstra öneri derken ilk başta tam işte bu dediğimiz bot bu kadar sorunlu olmazdı.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorun sanırım ıp kaynaklı son zamanlarda eklediğim kanallar adsenseye bağlı değildi hatta bazılarında video bile yoktu kapanmış sadece para kazanmalar acıktı hepsinin.. Bir kanalımada boyuna telif gelmiş ama bot sildiği için farkedememişim maile de bakmamıştım. adsenseye bağlı olan hesaplarımdan birinde adsenseye bağlı olmayan yeni kanalıma dün gece 20-25 video atmıştım o da kapanmış digerlerinde birşey yok onlara hiçbir işlem yapmamıştım. Tüm kanallarımı da ünlemgeç-2 sistemini ayarlamıştım kontrolle alakalı değil bence sıkıntı çünkü yarısı kapandı yarısı açık. Video olmayanlar bile kapanmış.. Bu nedenle ıp bazlı diyorum çünkü son zamanlarda eklenen kanallardı tüm kanallar... Bot her 5 kanala bir ıp verdiğine göre son verilen ıp ler sıkıntılı olabilir. Bilginize..

Temenni ederimki böyle bir durum olmasın hocam, ancak yüzlerce arkadaş kısada olsa bir açıklamayı hakediyor diye düşünüyorum.Benim sıkıntım kanallar gitmiş para kaybetmişim degil hocam, sistemi düzeltir 3-5 günde giden kanalları yerine koyar 15-20 gün sonra tekrar aynı kazançları yapar hale geliriz.Tek derdim bu saate kadar tek kelimede olsa bir açıklama yapılmamasıdır.

Ayni fikirdeyim hocam.Giden gitti artik, onumuze bakmak lazim. Bot duzeltilir yeniden kazanmaya baslariz.
Elbetteki bot sahibide istemezdi bu durumu. Ama boyleyken boyle oldu diye Kucukte olsa bir aciklama yapmasi gerekirdi. Eminim sebebini ve caresini arastiriyordur. o yuzdende belkide vakti olmadi.

sorun sanırım ıp kaynaklı son zamanlarda eklediğim kanallar adsenseye bağlı değildi hatta bazılarında video bile yoktu kapanmış sadece para kazanmalar acıktı hepsinin.. Bir kanalımada boyuna telif gelmiş ama bot sildiği için farkedememişim maile de bakmamıştım. adsenseye bağlı olan hesaplarımdan birinde adsenseye bağlı olmayan yeni kanalıma dün gece 20-25 video atmıştım o da kapanmış digerlerinde birşey yok onlara hiçbir işlem yapmamıştım. Tüm kanallarımı da ünlemgeç-2 sistemini ayarlamıştım kontrolle alakalı değil bence sıkıntı çünkü yarısı kapandı yarısı açık. Video olmayanlar bile kapanmış.. Bu nedenle ıp bazlı diyorum çünkü son zamanlarda eklenen kanallardı tüm kanallar... Bot her 5 kanala bir ıp verdiğine göre son verilen ıp ler sıkıntılı olabilir. Bilginize..
Hala daha 5 hesaba 1 ip olduğun koca bir yalan olduğunu düşünüyorum.

5er şekilde farklı ip geliyormuş, ben bunları neden göremiyorum. en az 6 mesajımda sordum, para kazanmaların nasıl yapıldığını sordum her defasında bu sorular pass geçildi

bota bağlı olan 50 kanalımda gitti. baglı olmayan 4 kanalım duruyor botun alakası yok diye kımse bizi kandırmasın o kadar emek harcadık emeklerımızın hepsı çöpe gitti.

Kardeşim bir açıklama yaparsan bizde ona göre hareket edelim , farklı bota geçelim veya sorun çözüldü diyorsan devam edelim veya sorunun ne zaman çözüleceği konusunda bir tarih ver ..

10 gün önce destekten ip adreslerimin değiştirilmesini 2 günde bir kanallarımın bu sebepten kapandığını söylemiştim yapılmadı.Böyle bir mesaj geldi.

"Hocam bizim 100 lerce ipimizi binlerce müşterimiz kullanıyor.Kimse için özel ip değiştirme isteği sunamıyoruz.Ayrıca sürekli farklı ipleri kullanıyorsunuz.Yani aynı ip den yüklenmiyor zaten videolarınız.Bu yüzden ip lerle ilgili bir sorun olsa yani ipler kara listede olsa sadece siz değil tüm üyelerimiz sorun yaşar. "

Sonuç bütün üyeler sorun yaşadı hocam.

toplam 30-35 kanal gitmiştir ve hala bir açıklama yapılmıyor ip ingiltereydi macaristan olmus ve 12 saatte 1 kontrol yaptırdığım kanallar ayakta bence otomatik kontrolde bir sorun var ya 12 saatte 1 yapsın yada günde 1 defa manuel yapın

arkadaşlar sorun şimdi videoyap'ta mı ?
yeni kanallar açacağım da malum kazançlar 0 ( sıfır)'landı..
3 gündür açıyorum kapanıyor..

bir açıklama gelsede bizde ne yapcağımıza bir karar versek :confused:

yt bitti. biri dailymation botu yazsın onu da bitirelim türkler olarak.

Arkadastan ne aciklama bekliyorsunuzki? Sorun cozuldu diye nasil cumle kursun? Belli ki google fazla yuklenme sonucu ipini cekmis bundan sonra yine cekecektir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toplam 30-35 kanal gitmiştir ve hala bir açıklama yapılmıyor ip ingiltereydi macaristan olmus ve 12 saatte 1 kontrol yaptırdığım kanallar ayakta bence otomatik kontrolde bir sorun var ya 12 saatte 1 yapsın yada günde 1 defa manuel yapın

bende de aynısı oldu hocam 24 saat de bir olanlar ayakta kaldı ama onlar eski kanallardı ondanda olabilir diyorum... ama şuna yüksek ihtimal veriyorum botu youtube artık spam gözuyle algılamaya başladı bence.ona bir çözüm bulmak gerek

Açıklama yapılacaktır arkadaşlar sakin olalım.Bir de şunu demek istiyorum kimse kimsenin avukatlığını yapmasına gerek yok.Adam bota suç buluyor olabilir ve elimizde gerekli yazılarda oldu botun katkısı var kapanmaya bunu dediler diye yok olur mu v.s gerek yok bunlara burda herkes videoyap botunu seviyor.
Biz yine videoyap botu kullanıcaz iyi bir bot zaten bunu tartışmaya gerek yok.Gün içerisinde gerekli açıklama yapılacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri