Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@musticng06 sizin derdiniz başka bence konuşma tarzınıza bakılırsa. sistem bitsin düzenlemeler yapılsın döner zaten sizede ne bu ısrar şahsı kötülemek adına anlam veremedim

5 gündür soruma cevap verilmiyor. bende videoyap üyesiyim benim sizlerden ne farkım var neden cevap alamıyorum. 5 gün bekliyorum. sıkıldım ve sinirlendim artık amacım karalamak değil neyse gerçeği bilmek. toplu kapanmalardan öncede kanalım kaandı benim o zaandan beri sordum cevapsız kaldım. siz sorsanız, adam yerine koyulmayıp soruuz cevapsız kalsa ne olur kızmazmısınız

dünkü hesap kapatılmaların sadece bot ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum, elbette botun etkisi vardır ama benim hiç kullanmadığım, video dahi yüklemediğim, internet siteme ait youtube hesabı kapatılmış. başka da kapatılma olmadı. videoyap botundan kaynaklandığını da düşünmüyorum güvenmeyen kullanmaz zaten bu saatten sonra. ben yaklaşık 6 aydır videoyap botunu kullanıyorum bütün hesap kapatılmalarımın bir sebebini buldum, birinde etiketten, diğerinde başka bir şeyden vs. dünkü kapatılmaların ise bu ünlem geçme sisteminden kaynaklanma ihtimali yüksek. neyse ne işte, hesabı kapananlara geçmiş olsun. ip'ler değişsin yeni baştan başlarsınız.

Beyler öncelikle herkes şunu bilmeli videoyap sayesinde birçoğumuz iyi paralar kazandık ama bir talihsizlik yaşamış olabiliriz gereken neyse [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamız önlemleri alacaktır inş.

Son 10 saatir durumlar nasıl hala kapanıyor mu videoyap hesapları ? Şimdi dışardan geldim henüz.

5 gündür soruma cevap verilmiyor. bende videoyap üyesiyim benim sizlerden ne farkım var neden cevap alamıyorum. 5 gün bekliyorum. sıkıldım ve sinirlendim artık amacım karalamak değil neyse gerçeği bilmek. toplu kapanmalardan öncede kanalım kaandı benim o zaandan beri sordum cevapsız kaldım. siz sorsanız, adam yerine koyulmayıp soruuz cevapsız kalsa ne olur kızmazmısınız

adam kimseye cevap veremiyo yapmayın lütfen. kendisini tanıyorum ve banada bır hafadır cevap vermiyo ne yapsın elinin altında milyarlık sistem var onunla uğraşırken bu tip sorunlar yaşanıcaktır normal olarak. size özel bi durum yok emin olun

arkadaşlar kavga etmek yerine el birliğiyle çözüm üretelim. çünkü bu sorun bitmeyecek.. ip değişse de bitmeyecek,ünlem geç-2 kalksada bitmeyecek. yt artık spamı kontrollü bir şekilde bitiriyor. bir hafta sonra yine herkes ağlamaya başlayacak görürsünüz. kapanmaların sebebi tespit edilemedi bence. belkide %100 botla alakası yok başka etkenler de var bunu bile tam bilmiyoruz.

Arkadaşlar bu sistem sayesinde bunca zaman kazandık biraz sakin olun iyi birşey yapınca taktir ettigimiz gibi kötü bi olay oluncada destek çıkmayı bilelim bu sisteme böyle kolay düşük laflar edilmesi beni gerçektten şaşırttı. Sistem düzelince herşey yoluna girince 360 derece dönenleri görcez hep beraber suan sadece yorumları okuyorum bakalım kimler napcak.

Arkadaşlar videoyap kimse avukatlığı yapmasına gerek yok burda marifetmiş gibi mesaj yazıyorsunuz.

Kimsenin de rencide edici kelimeler kullanmasına gerek yok. Adam alakasız ilgisiz birisi olsa anlarım ama arkadaşın böyle birisi olmadığını bütün forum biliyor, kimse aksini iddia edemez. Gün içinde defalarca problemi çözmeye çalışıyorum dedi, iadesini isteyene salı günü yapacağım dedi, kimseye bilgi verme zorunluluğum yok dedi.

Bu sebeptendir ki herkes işine baksa daha iyi olacak.

n'oldu süper moderatörüm mesajlarınızı ve mesajımı niye sildiniz ? Müridleri dediğinizi herkes gördü artık :)
İyi çalışmalar

Arkadaşlar burda gelip adam eleştirisini yapar hakaret boyutunda olmadan adam gelir övebilir de bunlar olur.Benim de inanın önemli kanallarım gitti ben iyi kazanç sağlayanlardan biriyim ama işte kanal kapanması falan oluyor.Bunu da şu şu sebebten olduğunu diyeceğiz videoyap botu sebebi bu ama daha fazla açarsak ünlem geç 2 sistemine fazla yüklenim oldu ve bilinçsiz şekilde hareket ettik ve Web_Scripti hocam biraz gaza verdi milleti orda bayağı uyarı yapması lazımdı sonuç böyle oldu.Artık olan oldu.

Benim videoyap güvenip sonsuz botu kullanıcakmıyım kesinlikle kullanıcam.İsteyen kullanırı isteyen kullanmaz ama adam gelir eleştirisini yapar saygı çerçevesinde yeri gelir övmesini biliriz videoyap çok övdüğüm oldu.Zaten benim övgüme ihtiyacı nasıl bir bot olduğunu biliyoruz.

ya mesajı beğeneyim dedim tek tek siliyorlar :) yanlış bişey yaptığının farkına var ve kendi mesajını düzelt sadece @Youtuber

Bende dahil herkes kanalları kapandığı için gergin anlıyorum fakat burada birbirimize destek olmalıyız. Birbirimize saldırmamalıyız.

Çok ilginç hem kullandığımız bir sistemden memnun olduğumuzu yazalım hemde mürid olmakla suçlanalım, madem sözünüzün arkasında duramayacaksınız silmek yerine o mesajı yazmasaydınız, yetkili olarak satış konusunu baltalamak bize sizin başka bir botun müridi olduğunuz hissini uyandırsada diğer yetkili arkadaşların da günahını almamak adına ve konu kirliliği oluşmasın diye bu kadar yazıyorum.

Videoyap sistemi sayesinde aldığım maaşın kat ve kat fazlasını kazandım. Verdiğim 3 kuruş ile milyarlar kazandım , kimsenin hakkını yediğini görmedim ( 1 yıldır videoyap kullanıyorum) . Bu adam bu işin ehli ve güvenim tamdır.

Web scripti çalışmaya devam .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri