Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

şuan 25 kanalda saglamda 24 saat geçti. arkadaşlar bence sizin kanallara attıgınız videolar o kanalın ömrünü belirliyor ben kanallarıma özgün video üretip attırıyorum şuan hepsi iyi durumda son olaylardan sonra video tarayan bir sistem getirmiş olabilirler kopya buldugu video hangi kanaldaysa onu kapatıyor otomatik inşallah böyle birşey olmamıştır.. .s

hocam sonuçta spam yapıyoruz kopya video atıyoruz bu normal birşey videoyap özgünleştirme yapıp attığımız oluyor yani aynen atmıyoruz özgün spam oluyor bizimkiside

hocam sonuçta spam yapıyoruz kopya video atıyoruz bu normal birşey videoyap özgünleştirme yapıp attığımız oluyor yani aynen atmıyoruz özgün spam oluyor bizimkiside

Bilmiyorum hocam ben bi kanalı baglayıp çektirmiyorum kendim nasıl olmayan video ürettirebilirim diye düşünüp öyle atıyorum sadece yaptıgım şeyi yazdım benim düşünceme göre kapanmalar durmucak yine kapananlar olcaktır youtubenin bir sistem getirdigine adım gibi eminim kanallardan video alınca bnm kanalalrımda kapanıyor ama şuanki çalıştıgım şekilde bir kapanmam olmadı

Arkadaşlar ben kanalların kapanmaması için yöntem sundum fakat kendini çok bilmiş arkadaşlardan dolayı kaynadı gitti mesajım.
bana mı diyosun bilmiyorum ben üstüme alındım cevap vereyim hdd serial number değiştir,opera dan gir falan demişsin. zaten yaptığımız halde kapanıyor kanallar. söylediğin şey çok saçma yani.

Arkadaşlar kanallar gitti derken kaç kanala giriş yapıyorsunuz ve tek ip adresi ile kaç tanesine giriş yapıyorsunuz bende 3 kanal var her gün 1 kanal ile ilgileniyorum

Kanalların oto kontroldemiydi ?
hayır değildi bence bunun ip den ziyade yükleme hızı ile alakalı bişe var çünkü kanallara videoları 6 dakkada bir atıyor ve yükleme hızı çok yük ondan da olabilir , yada ip numarasından ziyade kullanılan makinalarında mac adresi tarzında bişemi var onlardamı karalistede anlamadım şimdi aynı videoları manuel atıcam bakalım ne olucak.

4 kanal attım 2si telefon dogrulama istedi gene. Gelişmeleri aktaracagım fakat videoyapta sorun oldugunu düşünmüyorum youtube büyük güncelleme getiriyor benden söylemesi.

Toplu video yükleme hala stabil değil.İlgilenirseniz sevinirim.

hayır değildi bence bunun ip den ziyade yükleme hızı ile alakalı bişe var çünkü kanallara videoları 6 dakkada bir atıyor ve yükleme hızı çok yük ondan da olabilir , yada ip numarasından ziyade kullanılan makinalarında mac adresi tarzında bişemi var onlardamı karalistede anlamadım şimdi aynı videoları manuel atıcam bakalım ne olucak.

Takipteyim, gelisme olursa yazarsın.

Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece 10.000'e yakın kanal eklendi. Açıkcası 126 kanal kapatıldı. Ama neredeyse %90'nının sebebi hızlı yükleneden gerçekleştiğini düşünmeye başladım. bildiğiniz üzere 100 video emri veriyorsunuz 5 dakikada 100 videoyu yüklüyor. Video yüklerken 10 dk aralıklala yükleyin. Eğer aciliyeti varsa en düşük 3 dakika yapınız.

arkadaşlar bende dün sabah 3 kanal açtım denemek açtım 24 saatten fazla oldu kanallar ayakta amam bir kanalımda artık kategoridenmi bilmiyorum 50 videodan 5 tanesi sağlam kaldı

Merhaba Arkadaşlar,

bildiğiniz üzere son dönemlerde bot çok hızlı yükleme durumlarına geçmişti. Kapanan kanallara baktığım zamanda 1 dakikada 20-30 videonun yüklenmesi sebep olmaya başladı. Bu yükleme hızı çok iyi değil.

Bu nedenle;

Toplu video yükleme sayfasında en altta 6 dakika aralıklarla video yükle otomatik seçili geliyor. En iyi oran onda gördüm hiç kapanma olmamış. 6 dakika aralıklarla yüklemenin güzel yanı 6 dakika en iyi ihtimalle aralıklarla yükler daha değişik oranlarlada yükler. Böylelikle 100 video emri verince siz onu 10 saatte yükler. Yani 5 dakikada yüklemez. Siz onu dilerseniz 3 dakika aralığına çekebilirsiniz.

demin kapandı benim bütün hesaplarım tam video atarken gitti hız yüzünden kapanmalar olabilir arkadaşlar.100 videoyu 10 dakikada atmıştım

Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece 10.000'e yakın kanal eklendi. Açıkcası 126 kanal kapatıldı. Ama neredeyse %90'nının sebebi hızlı yükleneden gerçekleştiğini düşünmeye başladım. bildiğiniz üzere 100 video emri veriyorsunuz 5 dakikada 100 videoyu yüklüyor. Video yüklerken 10 dk aralıklala yükleyin. Eğer aciliyeti varsa en düşük 3 dakika yapınız.

Aynen size katılıyorum hocam ben ortalama 8 aydır sizinle çalışıyorum hatta geçengün 6 ay yenileme yaptım ve allahıma hamdolsun bir sıkıntı yaşamadım bunun sebebide videoları 10 dk aralıklı olmasıdır bence bazı arkadaşlarımız 10 dk da kanala 500 video atıyor galiba

dün 12 kanal bağladım hepsi uctu nasıl 1000 de 26 demişsin anlamadım hocam bence bu kanalların hiçbiri normal sebeple kapanan kanallar değil

Merhaba Arkadaşlar,

hepimiz yedekleri öncelikle çok hızlı yüklemek istediğinizi biliyor ve görüyorum. Şuanda bir toplu kıyım yok. Videoları tek yükleme yöntemi vardır oda apidir. Api sistemiyle tek çalışma şekli vardır oda sunucu ipleri. Sunucu ip sıkıntı çıkarsa herkesde olur. Şuanda bir sıkıntı yoktur. Normal kapanma oranın biraz üstündeyiz. Ama incelemelerim hep aynı dakikada onlarca video yükletmekden olduğunu ispatlıyor. Sistemde seçili olarak 6 dkyı getirdim. Ve video aralarınıda farklı dakija seçenekleride ekledim. Varsın toplu yüklemeleriniz aralıklı olsun ama güvenli olsun. Bugün kapanan kanal 213 oldu. 10.420 kanal eklendi ve %90 işlem yaptı. Ama dakika aralığı uygulayanlarda hiç sıkıntı çıkmadığını farkettim o yapıya manuel seçim yaptırdım. Artık inş daha da uzun ömürlü olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri