Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bu olaydan sonra kanallarımdaki otomatik kontrolü iptal ettirdim. Eski kanallar halen duruyor şükür. Bununla birlikte yeniden otomatik kontrole bağlamaya korkuyorum açıkçası. Sorun olmadığından emin olduktan sonra bağlayabilirim anca. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?

Eski kanallarınızı bağladınız mı benim gibi beklemede misiniz?
Aynı durumdayım,bekliyorum.İyice ortalık durulmadan da bağlayacağımı sanmıyorum.3 hesabım var biri tamamen boşta olmasına rağmen bota bile girmiyorum doğru dürüst.
 
Videoyap a bir sinirlama koysaniz günlük en fazla 250 video atilabilsin fazlasini atamasin millet

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
günlük 500video idealdir. hadi çılgın spamcı olsun günde 1k video atsın ama günde 10k+ nedir arkadaşlar. youtube haklı ozaman bizi banlamakta. 10 atacağına 1 at temiz at. sadece bi öneri yanlış anlaşılmasın herkes ne istiyosa onu yapar ama youtube yarın birgün spamı bitirise kimse üzülmesin.
 
1 kanalın yedeğini al dedım kanalda 500 mak video olması gerekırken 1200 video cıktı :D :D sonrada kanalı 1. sayga getır dıyınce silinmiş video id cıkıyor ALLAH ALLAH
 
ya arkadaşlar ne yaparsam yapıyım ünlem alıyor.mozaik fln işe yaramıyor.Vds den atınca programal fln geçiyorum ama ozamanda botun anlamı kalmıyor.
 
hocam toplu yukleme hakkımdan alıyor ? yedek aldıgım halde ?
 
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam buradaki linkte bir arkadaş kanalların neden kapatıldığına dair çok ciddi ispatlar yapmış ne derece doğru bilemiyorum isterseniz bir göz atın derim Link
 
Bence günlük belli bir kanala video ekleme limiti olmali. Kimse 250den(rakam degisebilir) fazla video yükleyemesin mesela. Bu hepimizin ekmek teknesi kendi yedigimiz kaba pislemenin anlami yok.
 
Merhaba Arkadaşlar,

Tüm üyelerime +5 gün ek süre ekledim. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Ben bunu karşılık olarak vermiyorum. Acılarınızı hafifletmesi adına yardımcı olmak adına veriyorum.

Gece yarısı civarıda Kapanan kanallardaki videoları geri yükleme özelliğini ekleyeceğim ve sınır olmayacaktır. Bu özellik de 5 gün boyunca video hakkı götürmeyecek. Lütfen isteğim milyonlarca videoyu 1 günde yüklemeyin. 5 günde yavaş yavaş yükleyin.


dıkkat etmeden vıdeoları yuklerken bırden uyarı aldım hakkınız kalmadı dıye :) bu nasıl çelişki hocam ? ben mi yanlış birşeyler yapıyorum acaba
 
BUNU GÖRÜNCE ARTIK ALINTI YAPARAK CEVAP VERİN 7 GÜN OLDU. KIRKI ÇIKACAK YAKINDA SORUNUN!!!!



Ünlem geç 2 yöntemini kıyımı yaptıktan sonra youtube kaldırdı. Ünlem geç 1 yöntemi o işin aslıdır. Fakat ihtimali düşüktür ama riski 0'dır. Önerim sıfır kanala 2-3 özgün video üretin sonra toplu video çalışın. Zaten çok kısa sürede makaleleri videoya çevirecek bir eklentiyi çıkarıyorum. Oda özgün video üret gibi olucak oda 0 ünlem olucak.
Sabitleştirme ve Otomatik iyileştirme youtubede halen yapmaktayım. kaldırılmadı ki

5 gün önce ve 3 gün önce sorduğum soruları tekrar tekrar tekrar soruyorum.
videoları para kazanmaya nasıl açtırıyorsunuz peki ?
benim diğer botu baz alırsak eğer ben telifsilme parakazanma vb. şey ler kullanmam orada. o nedenle api ile yükleme yapıyor orasıda ve ip adreslerini ben google üzerinden göremiyorum.

ama sizin ip adresini görebiliyorum. benim tek takıldığım nokta bu.
yükleme api ile yapılıyor-ip gözükmüyor
telifsil api ile yapılıyor-ip gözüküyor
para kazanma açtırıyorum-ip gözüküyor.


---Diğer soruma hala daha cevap vermediniz.
sonuçta bu yazılım ip adreslerini dağıtıyor 5 kanala 1 ip olacak şekilde. ben bunları nasııl görecceğim. hep aynı ip var.
umarım cevap alırım bu sefer, kanal eklemiyorum sisteme hala beklemedeyim.

arkadaşlar sizde alıntı yaparaksorun şunu herkese lazım olacak bilgi bu
 
ben video yüklemeye başladım şu ana kadar bir sorun yok web_scripti hocamız işini layığıyla yapmış görünüyor
 
Hocam yukarıdada söyledim ve bir arkadaş daha söylemiş lütfen şu ayarı ekleyin artık; belli dakikalar değilde seçenekler belli aralıklarla değilde karmaşık aralıklarla bot yükleme yapsın. Bunun içinde 20den fazla seçenek olsun.
 
Gece açtığım 3 kanalda kapatıldı 6şar dk aralıklar yükleme koymuştum hepsi gitmiş ne yapacam anlamadım
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri