Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

yukarda arkadaşında dediği gibi bu olay videoyap yükleme hızı arttıktan sonra oldu dikkat ettiyseniz herkes bot yavaş yüklüyor diye şikayet etti adamda turboya bağladı dakikada bir sürü video yüklemiş oldu ve youtube spam botları bunun hemen farkına vardı ve 1 hafta içersinde de gerekli önlemleri aldılar. Bana kalırsa tek sorun botun çok hızlı olarak dakikada yüklemiş olduğu video sayısı , önceden ağır atıyordu videoları biriktiriyordu değişik zaman dilimlerinde atıyordu ve sorun olmuyordu ama sanırım yeni çıkan algoritmada bir kanal spamdan kapandığı zaman diğer kanalınızda kapanmış oluyor.... yani açıkçası video yüklerken bütün kanallara farklı zaman dilimlerinde video yüklenmesi gerekmektedir.

Merhaba Arkadaşlar,

bildiğiniz üzere son dönemlerde bot çok hızlı yükleme durumlarına geçmişti. Kapanan kanallara baktığım zamanda 1 dakikada 20-30 videonun yüklenmesi sebep olmaya başladı. Bu yükleme hızı çok iyi değil.

Bu nedenle;

Toplu video yükleme sayfasında en altta 6 dakika aralıklarla video yükle otomatik seçili geliyor. En iyi oran onda gördüm hiç kapanma olmamış. 6 dakika aralıklarla yüklemenin güzel yanı 6 dakika en iyi ihtimalle aralıklarla yükler daha değişik oranlarlada yükler. Böylelikle 100 video emri verince siz onu 10 saatte yükler. Yani 5 dakikada yüklemez. Siz onu dilerseniz 3 dakika aralığına çekebilirsiniz.

Hocam iade konusunda cevabınızı bekliyorum ... @Web_Scripti

[email protected] ( hesap adı )

Ünlem geç2 nin olduğu gün 3 aylık almıştım hiç ellemedim

Hocam ünlengeç2 nin olduğu geceden beri yazıyorum usandım bak artık

baştan beri sorun ünlem geç de değil zaten yükleme sisteminde...
vds den ve diğer programlardan yüklemekte bir sorun yok.

Hızlı yükleme yapıp sorun yaşayanlar var mı arkadaşlar..

kafam karışık yükleme yapsam mı yapmasam mı 20 dakka uzun videolarda aralık koyma fazla gerek yok ama ben koyucam diğer aralık koyalım elden ne gelir

Dün gece birini gördüm bizim botumu kullanıyor farklı birşeymi bilemem adam 48 saat içinde 10000 e yakın video attı kanala para kazanmalar da açık nasıl iş***. başka kanalları da takip ettim gece boyunca sabahına kapandı çok video atan kanallar.. Bunun bir yöntemi olmasa gerek belki 10k videosu olan kanalda birkaç saate kapanabilir ama bana güzel bir kategori verdi :) daha böyle örnekler çok ama 10k video atanını görmedim. Bu kanal kapanmazsa gerçekten gerçekten biz bu işi bilmiyoruz daha öğrenememişiz :)

Beyler rica ediyorum biri şu soruma cevap verebilirmi
bot düzeldi mi

yani yükleme yapabilirmiyiz şuanda

Beyler rica ediyorum biri şu soruma cevap verebilirmi
bot düzeldi mi

yani yükleme yapabilirmiyiz şuanda

hocam ben cevap veriyim düzeldi diyen var kanal kapanmalar oluyor diyen var videoyap admini şöyle cevap geldi yüklemeleri 6 dakka aralıklarıyla yapın daha sağlı olur diyor.Bende ne yapacağımı şaşırdım açıkcası kendi ıp kanal kapanması yaşadım biraz daha fazla yaşamak istemiyorum ne yapacğaımı bilmiyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam yüklemeleri karışık dakikalar içersinde yaptırın 5-6-11-10-3 bu şekilde eğer sürekli 6 dakika vs 10 dakika içinde yaparsak yine bottan yüklediğimizin farkına varacaktır.

@Web_Scripti hocam aynen şu yüklemelere farklı kombinasyonlar ekleyin mümkünse kombinasyonlar 50den fazla olsun sistemde sonuçta çok üye var. Yoksa şu anki mevcut sistedede ban yeriz hemen. İlk olarak müdahale edilmesi gereken şey zaman ayarı.

hocam ben cevap veriyim düzeldi diyen var kanal kapanmalar oluyor diyen var videoyap admini şöyle cevap geldi yüklemeleri 6 dakka aralıklarıyla yapın daha sağlı olur diyor.Bende ne yapacağımı şaşırdım açıkcası kendi ıp kanal kapanması yaşadım biraz daha fazla yaşamak istemiyorum ne yapacğaımı bilmiyorum.

@Web_Scripti hocam yüklemeleri karışık dakikalar içersinde yaptırın 5-6-11-10-3 bu şekilde eğer sürekli 6 dakika vs 10 dakika içinde yaparsak yine bottan yüklediğimizin farkına varacaktır.

saçmalık ya
6dk da neyin nesidir, 60 dk da 10 video yükliycez yani öyle mi
@Web_Scripti nin acil buna bir çözüm bulması gerek

mademki @Web_Scripti çok yüklenmeyin diyor
ohalde şuande neden hala 2bin 5bin 10bin video hakkı hala satışta
eğer 6dk da bir 1 video ise
1 saate 10 video yapar
10 saate 100 video yapar, üç aşşağı beş yukarı 24 saate 250 video yapar
mademki bot şuanda çok yüklemeye müsait değil ozaman neden hala 2bin 5bin 10bin video hakkı hala satılıyor
adam 5bin hak alıcak ama 6dk da bir 1 video basıcak
saçmalığın daniskası
napıcağımı şaşırdım ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri