İnatla abartarak video yüklemeye çalışanların daha çok kanalı patlar.....
böyle bilmişlik edasıni onca banlanmana rağmen bırakmayacaksın değilmi?
arkadaşım her konuya yorum yazmak zorunda değilsin. üstelikte böyle iğneleyici yorumlarla
şimdi sana soruyorum cuma ctesi kapanan kanallarımın toplamı 13 toplam zararım 1500$
bu 13 kanal içinde 5 tanesi tamemen boş video dahi atmadığım sıfır hesaplardı. sadece videoyap panelinde beklettiğim kanallardı
kapananlardan 3 kanal tamamen %100 bana ait özgün videolardı. içerisinde üçer adet video vardı.
kapanan 5 kanal ise 2 ay önce açılmış ve son 1 aydır hiç yükleme dahi yapmadım. ve hiçbirine yt to yt yükleme yapmadım videoların %98 ilk defa youtube benim yüklediğim değişik kategorilerdeki videolardı. bu kanalladaki video sayısı 20-25 arasıydı.
kaçgündür popülaritesini koruyan
ünlemigeç2 sistemi'ni hiçbir kanalımda kesinlikle kullanmadım.
meğer youtube ile aran iyi bi zahmet benim durumuma da bir yorum yap.
not: videoyaptaki gelirli kanallarımın tamamını bot panelinden kaldırdım. çünkü bu durumun kesinlikle botta yaşanan ip,proxy,oto kontrol sistemlerinde yaşanan problemlerden kaynaklandığına karar verdim. bu haliyle kanalları bota bağladığım gün hepsi uçacak. videoyap alt yapısı tamamen düzelmedende tekrar bağlamayı düşünmüyorum. umarım [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu duruma bir açıklık getirir.