D
Dean
Guest
Valla bu ay 200 sınırı bile geçemedim neuseki gecen ay 1000 tl kopardım adsenseden alacam onu bu son aldığım para olacak sanırım olaylara bakarsak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Size bişey söyleyimmi arkadaşlar dikkat ederseniz herkesin kanalı bir anda kapanıyor herkes bir anda tekrar birsürü kanal açıp yükleniyor ve tekrar yine kapanıyor o ip' de yalama olmuştur artık... Hızlı çıkışın hızlı inişi vardır . Tek tek yüklenin yavaş yavaş web_scriptinin dediği gibi 5 den fazla çalışmayın ilk etapta herşeyin fazlası hızlısı zarar
1 kanala vıdeo atıyorum deneme amaclı 50 kere ızın ıstedı 2 gundur bu ne ya !
sorun o zaten. kanalla ilgili izin istediği anda kanalınız takip altına alınmış demektir. kanalınız 15 gün takip edilmeye devam edilecek diyor. bu 15 günlük süreç diğer kanallarınızında belirlenip toplu kıyıma neden olacağı bir süreç olduğunu düşünmekteyim.
8-10 kanal açın yarısını bota bağlayın yarısını bağlamayın. bağlamadığınız kanallar da kapanıyorsa sorun botta olmayabilir. sen niye denemiyosun derseniz, benim kanallarım kapanmadı fazla kanal açmıyorum çünkü.
1 kanala vıdeo atıyorum deneme amaclı 50 kere ızın ıstedı 2 gundur bu ne ya !
ozaman biz ölmüşüz hocam. her kanal için bilgisayar mı alcaz,nasıl yürücek bu iş.8 kanal açtım
ip değiştirme
ccleaner cookie temizleme
firefox
3cx onay
30 dk sonra tüm kanallar spamden dolayı kapandı
bırak bota bağlamayı tarayıca videoyap bile yazmadım..
evet bende izin isteyince bıraktım. Şifreyi değiştirip dener misin tekrar account.google üzerinden?
ozaman biz ölmüşüz hocam. her kanal için bilgisayar mı alcaz,nasıl yürücek bu iş.
ozaman biz ölmüşüz hocam. her kanal için bilgisayar mı alcaz,nasıl yürücek bu iş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.