Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Valla bu ay 200 sınırı bile geçemedim neuseki gecen ay 1000 tl kopardım adsenseden alacam onu bu son aldığım para olacak sanırım olaylara bakarsak

Hocam video yöneticisinden tam özgünlestirme yapınca baslık neden değismiyor? bu çok önemli benim için bi el atabilirmisiniz.

Size bişey söyleyimmi arkadaşlar dikkat ederseniz herkesin kanalı bir anda kapanıyor herkes bir anda tekrar birsürü kanal açıp yükleniyor ve tekrar yine kapanıyor o ip' de yalama olmuştur artık... Hızlı çıkışın hızlı inişi vardır . Tek tek yüklenin yavaş yavaş web_scriptinin dediği gibi 5 den fazla çalışmayın ilk etapta herşeyin fazlası hızlısı zarar

Ayni ipden calistigim özgün kanalim acik ama diger kanallar gitti ipde sıkıntı olsa ozgun kanalimda kapanirdi

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Size bişey söyleyimmi arkadaşlar dikkat ederseniz herkesin kanalı bir anda kapanıyor herkes bir anda tekrar birsürü kanal açıp yükleniyor ve tekrar yine kapanıyor o ip' de yalama olmuştur artık... Hızlı çıkışın hızlı inişi vardır . Tek tek yüklenin yavaş yavaş web_scriptinin dediği gibi 5 den fazla çalışmayın ilk etapta herşeyin fazlası hızlısı zarar

ne kadar anlatmaya çalışsan da boş kardeşim laftan anlamazlar.

sabit gelirimi kaybetmemek için bottan tüm hesaplarımı silip yükleme yapmayı bıraktım.

botla ilgili sorunlar umarım çözülür herkes kazanmaya başlar. bu kalitede botu yapabilen kişi, bu sorunlarıda aşacaktır.

Şuanda youtube spam tarama serverları önü.

alex-heykel-blog2.jpg

ücret hesaba yatırıldı fakat dünden beri dönen yok Kim ilgilenicek bunla destek bölümünden de yazdım dekontu da gönderdim _?_?_?

8-10 kanal açın yarısını bota bağlayın yarısını bağlamayın. bağlamadığınız kanallar da kapanıyorsa sorun botta olmayabilir. sen niye denemiyosun derseniz, benim kanallarım kapanmadı fazla kanal açmıyorum çünkü.

1 kanala vıdeo atıyorum deneme amaclı 50 kere ızın ıstedı 2 gundur bu ne ya !

sorun o zaten. kanalla ilgili izin istediği anda kanalınız takip altına alınmış demektir. kanalınız 15 gün takip edilmeye devam edilecek diyor. bu 15 günlük süreç diğer kanallarınızında belirlenip toplu kıyıma neden olacağı bir süreç olduğunu düşünmekteyim.

sorun o zaten. kanalla ilgili izin istediği anda kanalınız takip altına alınmış demektir. kanalınız 15 gün takip edilmeye devam edilecek diyor. bu 15 günlük süreç diğer kanallarınızında belirlenip toplu kıyıma neden olacağı bir süreç olduğunu düşünmekteyim.

hocam öncedende aynısnı yapıyordu ama sürekli izin istemiyordu kanal ama sımdı bu kanalda 50 video cek emrı verıyorum yarısında ızın ıstıyor.. cok acayip... videoyapta tek bu kanal var zaten :D

8-10 kanal açın yarısını bota bağlayın yarısını bağlamayın. bağlamadığınız kanallar da kapanıyorsa sorun botta olmayabilir. sen niye denemiyosun derseniz, benim kanallarım kapanmadı fazla kanal açmıyorum çünkü.

8 kanal açtım

ip değiştirme
ccleaner cookie temizleme
firefox
3cx onay

30 dk sonra tüm kanallar spamden dolayı kapandı
bırak bota bağlamayı tarayıca videoyap bile yazmadım..

8 kanal açtım

ip değiştirme
ccleaner cookie temizleme
firefox
3cx onay

30 dk sonra tüm kanallar spamden dolayı kapandı
bırak bota bağlamayı tarayıca videoyap bile yazmadım..
ozaman biz ölmüşüz hocam. her kanal için bilgisayar mı alcaz,nasıl yürücek bu iş.

ozaman biz ölmüşüz hocam. her kanal için bilgisayar mı alcaz,nasıl yürücek bu iş.

aynılarını yapıyom 1 saat dayanıyor kanal ama bi özgün kanalım var maşallahı var onun üstüne 100 den fazla kanal kapandı o hayla saglamda :D

13 ünden bu yana her gün kanal açtım
ama 1 tan bile ayakta kalan kanalım yok
en fazla 3 gün dayandı
benim kanal açımlarda bir sorun var galiba
birde satın alayım bakalım onlar ne olacak..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri