Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kaç defa yazmam gerekiyor token oluşturdu diyor ama kontrol bölümüne girince token yok diyor. nasıl bi tezatlıktır..

token oluşuyor kontrol bölümüne eklemek isteyince bu uyarı geliyor hocam.Kanalınıza ait token bulunmuyor. Kanallarım sayfasından token oluşturunuz.

Hocam hayırlara vesile olsun yeni sistem..
Benim için önemli olan bir sorum olcak, birden fazla adsense ile çalışıyorum ve bolca kanal var.Soru şu işlemi bir kere yapacaksınız ve diger kanallara aynı işlemi uygulamayacaksınız dediniz, peki adsense degişincede bu durum geçerlimi, birden fazla adsense ile çalıştıgımız anlaşılırmı tereddütte kaldım.Aydınlatıcı cevap alırsam sevinirim.
Saygılar...

Merhaba hocam,

teşekkürler öncelikle. Herkes bir client üstünden 100 lerce adsense partner bağlıyor. Dünya genelindeki botların bazısı o şekildedir. Sıkıntı duymadım. Bir application o.

Token alma işinde sıkıntı yok ancak bu sistem güvenilir mi ? Zaten az buçuk kanal kaldı ayakta onları da kurban etmeyelim üstad :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Dilersen hocam yarını bekle daha netleşir.

Token sisteminin APİ'ye göre kanal kapanmayı önlemesi dışında başka pozitif yönleri de var mı

Çok yeni birşey v2 ile v3 aynı özellikde diyebiliriz. Ekstra analytics paneli geldi yeni onu araştırıp ilerde ekleyeceğim.

Error: redirect_uri_mismatch

Application: Videos

You can email the developer of this application at: [email protected]

The redirect URI in the request: http://www.videoyap.com/tokenal.php did not match a registered redirect URI

Learn more
Request Details

That’s all we know.

Client anlatımında url girilcek yerleri girmemişsiniz hocam.

Token sisteminin APİ'ye göre kanal kapanmayı önlemesi dışında başka pozitif yönleri de var mı

kardeşim token ile apiyi birbirinden ayrı olarak düşünme.

face,twi,instagram vb. tüm büyük siteler token teknolojisini kullanıyor ve birbirleriyle bu şekilde haberleşiyor da diyebiliriz.
YT nin de öncesinde kullandığı api v2 sistemini api v3 e yani token teknolojisine yükselttiğini düşünebiliriz.

Hocam hayırlara vesile olsun yeni sistem..
Benim için önemli olan bir sorum olcak, birden fazla adsense ile çalışıyorum ve bolca kanal var.Soru şu işlemi bir kere yapacaksınız ve diger kanallara aynı işlemi uygulamayacaksınız dediniz, peki adsense degişincede bu durum geçerlimi, birden fazla adsense ile çalıştıgımız anlaşılırmı tereddütte kaldım.Aydınlatıcı cevap alırsam sevinirim.
Saygılar...

Evet,bu sorunun yanıtını gerçekten bende merak ediyorum. Çok fazla gerekli gereksiz yorum var bu soru araya kaynamasın. sonuçta Tek Client Id olacak ve 2-3 ayrı adenseye bağlı kanallardan yükleme yapacağız. Bunun farkedilmesinin sonuçlarını düşünmek bile istemiyorum :eek:

Ekleme: Yeni gördüm hocamız cevaplamış soruyu ama içime de kurt düşmedi değil :/

kanalı komple kopyala yaptıgımda bu hatayı alıyorm

Kod:
Parse error: syntax error, unexpected '=' in /home/videom/public_html/topluinc.php on line 76

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu token alma işlemi sırasında ip resetlemeye gerek var mı?..yani her kanal icin aynı ipden token almak bi sıkıntı yaratır mı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kaç defa yazmam gerekiyor token oluşturdu diyor ama kontrol bölümüne girince token yok diyor. nasıl bi tezatlıktır..

Bizlerde aynı sistemi kullanıyoruz. Kontrol bölümünde token yok demez, yetki yok der. Yetkiyi de eklediğiniz kanal ile oturum açıp yönergedeki linke tıkladığınızda veriyor.

Arkadaşlar,

şuanda ne desteğe ne foruma yetişmem mümkün değil. Elbet işlem yapmadan öncesinde hatalar olabilir. Bugece düzeltmeye devam ediyorum. Bu nedenle skype'dan yazarsanız sevinirim. Ama yapamadığınız şeyi değil hata gördüğünüzü lütfen yazınız. Yapamadığınızı destekden yazın yarın sabahtan cevaplarız veya forumdan yazın bilen arkadaşlar cevaplayacaktır. Benim bu gece çıkan küçük pürüzleri halletmem şart.

gece 3'e kadar onlinelim.

Başarıyla işlemleri yaptım video yükleniyor sorun yok.

Biraz meşakatli ama 1 kere alınıyor sonuçta :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kanallarım bölümünde videoları Özel/Gizli yükle dememe rağmen Normal yükledi. Onu bir inceler misin hocam. TOKEN değişikliği ile bozuldu mu o bölüm acaba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri