Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar youtube için sıkıntı degil çok video yüklemek günlük 50,0000 hak veriyo api key'le önemli olan videolar sıkıntısız yüklemesidir

[MENTION=12784]onlinedetay[/MENTION] tam anlayamadım :)

"hocam forumda anlatılmış ünlem geçme olayı videoyap'a entegre edebilirmisin"
kelimene dedim kardeşim daha önce ( 2 hafta öncesine kadar) entegre etmişti zaten büyük sıkıntılar çıktı ..
sonra bir daha böyle bir şey yapmayacağını açıkladı o yüzden dedim

yüklediğim video rakam halinde kalmış.otomatik kontrolde 'Hepsini Yap' seçili.yanlarında ise Token Hatalı Olabilir [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

toplu özgünleştirme butonu nerde benmi göremiyorum :D sanırım ünlem almış videoları gizlediği zaman toplu özgünleştirme butonları kayboluyo

ElAkMq.png

Son düzenleme:
toplu özgünleştirme butonu nerde benmi göremiyorum :D sanırım ünlem almış videoları gizlediği zaman toplu özgünleştirme butonları kayboluyo

ElAkMq.png

Malesef o sorun ara ara oluyor.. Nedenini bende anlamış değilim.. :)

hocam son eklediğim kanalda birinde 3 sayfalık birinde 4 sayfalık ideo olduğunu söylüyor kanallarda, halbuki ikisindede 400den fazla video var ve ünlem alan videolar şu şekilde;
Silinen Ünlem Almış videolar :
h ttp://www.youtube.com/watch?v=LeCdd> silinmedi.
h ttp://www.youtube.com/watch?v=b9s-0Wq6d8[/url] -> silinmedi.
h ttp://www.youtube.com/watch?v=YpsdfaD1_Di8[/url] -> silinmedi.
h ttp://www.youtube.com/watch?v=6AsdfxZsrWQ]YouTube[/url] -> silinmedi.

istatistiklere giriyorum 60 video diyor linke tıklayıp kanalıma ulaşıyorum 455 video diyor?

Hocam attığım videoların %3-4 işleniyorda kalıyor.503 sorunu ile alakalı mı yoksa genel mi?

hocam son eklediğim kanalda birinde 3 sayfalık birinde 4 sayfalık ideo olduğunu söylüyor kanallarda, halbuki ikisindede 400den fazla video var ve ünlem alan videolar şu şekilde;
Silinen Ünlem Almış videolar :
h ttp://www.youtube.com/watch?v=LeCdd> silinmedi.
h ttp://www.youtube.com/watch?v=b9s-0Wq6d8[/url] -> silinmedi.
h ttp://www.youtube.com/watch?v=YpsdfaD1_Di8[/url] -> silinmedi.
h ttp://www.youtube.com/watch?v=6AsdfxZsrWQ]YouTube[/url] -> silinmedi.

istatistiklere giriyorum 60 video diyor linke tıklayıp kanalıma ulaşıyorum 455 video diyor?

Herkesin mesajını öncelikle okuyacagım. Hızı beğenmenize sevindim. Telifli videolar bölümünde silinemedi yazıyorsa. Token aldıgın kanal hangisiyse mail ve şifren o kanala ait değil demektir. Bu nedenle silemiyor ve rakamdan çıkarmıyor. 2si farklı yapı kullanıyor. Yanlış bağlama yapılmış. Bugece bu yanlış bağlama olayını çözeceğim orada uyarıcak. Token alınan kanal bu, telifli videolar için girdiğiniz şifre budur diye. böylelikle silinemedi demiyecektir. Aradan 6 gün geçti yeni sistem geleli. Herşeyi halletim. Bu olayda bir iki arkadaş sıkıntı çekti akşama derdi bitcek. Hatanızı yazıcak hale getircem.Bide arada sırada 503 hatası çıkıyor. Onu 1000 video 1 veriyor. Bugün 5000 video attım kanalıma hala bende vermedi. Kanalda 13.000 video oldu. 2 günlük deneme kanalı 320.000 hit yaptı:) adsenseye bağladım;)

Diğer arkadaşlarıbda mesajını okuyup gereğini yapıcam. Hepinizin mutlu olması beni inanın çok sevindiriyor.

Herkesin mesajını öncelikle okuyacagım. Hızı beğenmenize sevindim. Telifli videolar bölümünde silinemedi yazıyorsa. Token aldıgın kanal hangisiyse mail ve şifren o kanala ait değil demektir. Bu nedenle silemiyor ve rakamdan çıkarmıyor. 2si farklı yapı kullanıyor. Yanlış bağlama yapılmış. Bugece bu yanlış bağlama olayını çözeceğim orada uyarıcak. Token alınan kanal bu, telifli videolar için girdiğiniz şifre budur diye. böylelikle silinemedi demiyecektir. Aradan 6 gün geçti yeni sistem geleli. Herşeyi halletim. Bu olayda bir iki arkadaş sıkıntı çekti akşama derdi bitcek. Hatanızı yazıcak hale getircem.Bide arada sırada 503 hatası çıkıyor. Onu 1000 video 1 veriyor. Bugün 5000 video attım kanalıma hala bende vermedi. Kanalda 13.000 video oldu. 2 günlük deneme kanalı 320.000 hit yaptı:) adsenseye bağladım;)

Diğer arkadaşlarıbda mesajını okuyup gereğini yapıcam. Hepinizin mutlu olması beni inanın çok sevindiriyor.

merhaba hocam benim tokenlerin hepsi doğru tek tek baktım. videolar doğru yere gidiyor ama arkadaşın sıkıntısı bende de vardı dikkat etmemiştim. ünlemli videolar silinemedi yazıyor hepsinde. kanalda görünmüyor ama kanala girip video yöneticisinde var mı diye bakmadım.bir de öyle bakayım size destekten yazarım varsa.

1 haftadır bota bakmıyordum şuanda kanalların token v.s falan hepsini ayarladım kapanmalarda olmuyor kimse kapanmalardan bahsetmiyor bence herşey düzelmiş.Eskisi gibi çalışmaya devam (:

hocam o silinmedi sistemde yanlıslık var aslında siliyor sadece silinmediğini belirtiyor yanlış belirtiyor yani...Bu arada 5000 videoyu kaç saatte attınız hepsi aynı andamı yoksa aralıklımı?

arkadaşlar hızlı 750 video 10 dakika sürmedi attı, 1 saat sonra geldım baktım tüm videolar ünleme düşmüş. hepsini yapla düzenliyorum şuan kala kalla 350 filandı eridi bitti :D :(
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam forumda anlatılmış ünlem geçme olayı videoyap'a entegre edebilirmisin

ve hocam videolarda halen bu sıkıntı
1PZXWp.png

Eşleşen ve ünlem sayesinde 460 videodan 160 kaldı haline şükret :)

Edit:136 kaldı :) kül oldu kanal resmen :D

Son düzenleme:
suanda bir toplu kıyım daha oldu sanırsam spamlar kapandı anlarımda 5 tane full ozgun olan kanal neden kapanır onu anlayamadım bir ona bir diğer hesaba girdiğim için olabilir mi ?

o kanal uçar hocam

Hocam 5000 video atmışsınız az buz değil :) Vaktiniz varsa attığınız videoların 500-600 tanesini elle arayın sayfa sayfa.Eğer çıkmıyorsa sorun bizde olabilir :)

Usta o kanal gitmezse hiçbir kanal gitmez herhalde haha :D

reis sisteme naptın bilmiyorum ama hayvan gibi yüklüyor. son bir ayda yükleyemediğim kadar videoyu 5 dakkada yükledi.

Para kazanmasi giden videolarin silinmesini istiyorum diken ustundeyim telif yicegim diye para kazanamadigim videodan :O

Discovery cihazımdan gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
arkadaşlar üzülerek söylüyorum kanallar gitti 6 tane :( darma duman oldum 25.05.2014 tarihden bu yana açılan kanallar.

açıkcası artık hiç beklentim kalmadı :(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
arkadaşlar üzülerek söylüyorum kanallar gitti 6 tane :( darma duman oldum 25.05.2014 tarihden bu yana açılan kanallar.

açıkcası artık hiç beklentim kalmadı :(

Merhaba hocam,

Son 6 günde konumda kanallarını gitti diye yazan 6. kişisin hocam. Bence kanal açma yöntemini değiştirmen gerekiyor.

Kanal Açarken:
+ Chrome kullanmayın.
+ ip adresinizi değiştirin.
+ çerezleri silin.

Kanallara giriş yaparken:
+ Mayıs ayı içerisinde açtıgınız kanallara günde 4 den fazlasına aynı ip ile giriş yapmayınız. Her 4 girişinizde çerez ve ip değiştiriniz. Youtube da kanalınıza girmek risktir hocam.

Bot kullansanız yada kullanmasanız o kadar kanala aynı ipden girmek risktir. Ben sistemimde token verirken youtube kanalına giriş zoruniyeti oldugu için ip adresini tutuyorum. Dilerseniz sizinkinide inceleyebilirim ama kanalları kapanan günde 1-2 kişi oluyor. Bu arkadaşların daha şuana kadar hiç birinin ip değiştirdiğini görmedim.

Arkadaşlar kanal girişlerine dikkat etmemiz lazım bende kendim bundan sonra şahsen dikkat edicem.Videoyap botunda kanalımın telifini v.s bot kontrol edebilir kanal kontrolünü video yöneticisinden yaparsak en azından kanal giriş yapmayız bota bırakırız herşeyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri